kardeşim Allah ''MESUT'' bahtiyar etsin inşallah
kardeşim Allah ''MESUT'' bahtiyar etsin inşallah
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Mutluluklar dilerim.
Yokmu Istanbuldan evlenen takilalim konvoya illaki benmi evlenim yaw.
allah razi olsun ama buralarda nrde belki oglum olursa cocugumu gezdiririm artik sunnet dugununde
tesekkur ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
allah razi olsun kardesim saolasin
10 bin motorcu düğüne geliyormuş. Ne ilginç olur düşünsene. Allah bir yastıkta yaşlandırsın. Mutluluğunuz daim olsun. Benim de 24 Haziranda nişanım var.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
allah mesut etsin...nasip olursa gelmek isterim...
Allah mesut etsin bir ömür inşallah.
¤°´¯`°¤ [COLOR="#ff3300"][B] [B] Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın [/B] [/B][/COLOR] ¤°´¯`°¤
allah bi motor üstünde kocatsın inşallah.
allah ne muhtesem bi goruntu olur
teskkur ederim
seninde nisanin hayirli olsun allah mutlulugunuzu bozmasin
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
insallah gelirsin basimin ustunde yerin var
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
cok saol kardesim
Mutluluklar dilerim. Ben 1998 de evlenmiştim, dile kolay 14 yıl olmuş. Gördüğün gibi insanoğlu her türlü zorluğa katlanabiliyor
işin espirisi yalnış anlama
Mutluluklar dilerim
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Allah Mesut Bahtiyar Eylesin....Mutluluğunuz daim olsun.Allah sizlere;vatana,millete,ailesine hayırlı evlatlar nasip etsin...
Mutluluklar dilerim
Evlilik güzel şeydir, korkmayın
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Mutluluklar dilerim...
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Tesekkurler
İstanbulda olsaydın çok zarara girerdin bizleri davet etmekle
Allah mutlu etsin...
Aprilia RS 250 GP Nº1
Siz gelecek olun ben zarari cekerim merak etm
ttesekkur ederim
Allah mesut bahtiyar etsin.bi ömür boyu mutluluklar dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)