ben bu şahisla aynı otobüs ile ankaraya gitmek zorunda kalmıştım
bu şahisla aynı oksijeni solumak benim için çok zor olmuştu
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Av mı , avcı mı? Anladığımız gibi mi? anlaşıLAMAyanlar gibi mi? Kaçıncı boyuttalar acaba ? bizimle aynı boyutta mı , alt katta mı üst katta mı? VAkit ayırıp halen yazıyoruz,okuyoruz, fotoğraflıyoruz?? Biz mi DALGA geçiyoruz, O mu?
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
tattik şu galiba bir sürü rezalet dans saçma şarkılar vs ister istemez gündem ol...2 röportaj yap...50şer bin dolar al...kasedin satsa ne satmasa ne
ama tutmamış galiba...ben şahsen üstüne 50bin isterdim...
Ben de bizzat selamını ileteyim bari
Heil Spellcheck
Hamile sanırım
Frover Alone <3
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
adamın kimseye zararı yok, akıllı olup an yakan, zarar veren yıkan o kadar şerefsizden kat be kat değerlidir gönlümde...
adamın kafa gidik olabilir, inandığı mutlu olduğu işi yapıyo...
katıldığı yarışmada armağan bunu elemelerde postaladıktan sonra çıkarken "bir gün beni programına çağıracaksın" demişti...armapan çağlayan son ütü adlı programına kendisini davet etti sonrasında....ajdar da bunu kendisine hatırlatarak iyi bi kapak yapmıştı ki o zamandan beri severim kendisini...
Adamın kafası çalışıyor bizim bir ömür boyu çalışarak kazanamayacağımız parayı üç beş saçma şarkı söyleyerek dans ederek kazandı kazanmayada devam ediyor adamın niye zoruna gitsinki...
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Bütün türkiye sana parmak koysun ajdar
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
süpersin ajdar okadar çok bahsediyorumki gün içinde senden bombasın canlı bomba
En ajdar gibi duran sen seç
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Çok iyi yaa
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
bana kızmayın ama sağdaki beyazlı arkadaş eli cebinde napıyo
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)