abi günahtır ya yazık hayvanlara onu sökmek için ya ayaklarını koparmak gerekir yada öle gidip en yakın zamanda ölcekler!kendinizi onları yeine koysanaza!?bence hayvan hayvandır!köpek,kedi de aynı sinek de!!
abi günahtır ya yazık hayvanlara onu sökmek için ya ayaklarını koparmak gerekir yada öle gidip en yakın zamanda ölcekler!kendinizi onları yeine koysanaza!?bence hayvan hayvandır!köpek,kedi de aynı sinek de!!
Bir gün herkes racing'ci olacak!!!
ama makara yapcaksak ona bide bi u
Bir gün herkes racing'ci olacak!!!
Kardeş ara sıra şekerli suyla yakıt takviyesi yapıcaksın tabii, düşer yoksa bu uçak bile
bende kucukken sinegı yakalar iğneyle iplikle diker uçurur dururdum uçurtma gibi 10 dk içindede ölürdü zaten
Kawasaki z750s O Bir Aşk
yazık valla yaaaaa
Yeni yine yeniden
atarabasındaki atlara yazık olmuyorda bunlara mı yazık oluyor.titanic adlı üyeden alıntı
o sineklerin yerinde olmak isteyen nice hayvancıklar var. bilime hizmet edelim diye ben denedim uçuyor ateş böcüüü arıyorum işte neon için.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Yaz geliyor, sinekler ortaya çıktıkça yeni projelerle aranızdayım
İyide arkaya yön bulucu ne koyucan?...Nereye gidicek bu?.....Teker olarak da pire yapıştıralım.....Zıplaması kuvvetli
Lem kutucuk....İşin gücün yokmu lem nerden bulursun bunları?.....İlginç ama?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
allahım.. böceklere eziyet ha..
küçükken bende yakaladığım sinekleri karıncaları örümcekler aç kalmasın diye ağlarına atardım..
ama bu gerçekten zihni sinir projesi gibi bişi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)