Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

buda benim doblonun son hali... araç motorcu dostudur...

REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX

Uploaded with ImageShack.us

araç 2009 trafiğe çıkışlı ama 2010 model... 35850 km de şuan ... biten lastkleri yenilemek yerine komple jant lastik aldım... cam filmi zaten hep yapıyordum yine yaptım...

jantlar brock marka... pirelli lastikler kar tipi... 205/55/16 orjinalleri 185/60/15 di...

cam filmi aşamaları

Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    babacım bozubuşbuu
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    ağa poyraz senle iyi anlaşıyor ama....

Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    babacım bozubuşbuu
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    ramço abi feysbuktan görmüştüm. eline sağlık... fitilleri parçalamadan, camlar arabanın üstündeyken yapılmıyor mu abi?

bir de bir sorum olacak gece, görüşte zorluk çıkarmasın diye arka camı koyu renk yapmak istemiyorum. arka yanları koyu, arka camı orta koyu, ön yanları açık renk yapsam sırıtır mı? araç corolla 2005 gri...
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    camlara film çekme işi baya zor ama kolay degil..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Wuu cant lar cok yakısmıs kazasız belasız

Bide su Mt amblemi nerden alınıyor veya bulunuo?
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ramço abi feysbuktan görmüştüm. eline sağlık... fitilleri parçalamadan, camlar arabanın üstündeyken yapılmıyor mu abi?

bir de bir sorum olacak gece, görüşte zorluk çıkarmasın diye arka camı koyu renk yapmak istemiyorum. arka yanları koyu, arka camı orta koyu, ön yanları açık renk yapsam sırıtır mı? araç corolla 2005 gri...

çok sırıtmaz ama ben tek renkten yanayım..yağmurlu havalarda sıkıntı çıkıyor görüş açısından..cam fitillerini sökmek zarar vermiyor fitillere...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Wuu cant lar cok yakısmıs kazasız belasız

Bide su Mt amblemi nerden alınıyor veya bulunuo?
    buluşmalarda almıştık ...ordan kalmıştı bende....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

kanka sen gidince camlar takılırken annem yardım etti bana... kadın kırk yaşından sonra çıraklık yaptı bana...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

kanka sen gidince camlar takılırken annem yardım etti bana... kadın kırk yaşından sonra çıraklık yaptı bana...

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    eline sağlık abi güzel olmuş güle güle kullan

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    la ramço al sana motorcu dostu araba

Motosikleti
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eline sağlık abi güzel olmuş güle güle kullan
    sağol adamım......

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Benim arabamda 4 yan camda orta koyulukta cam filmi var, arka camda hiç film yok. 2010 yazında 70 liraya yaptırdım atma yapmadı heralde kapalı garajda tuttuğumuz içindir. Çok da güzel görünüyo görüşü de engellememiş oluyo arka cam zaten çok küçük.

Bu filmler Tüvtürk muayenesinden hafif kusurlu olarak geçti, arka camda film olmadığından polisin filmi görüp durdurma ihtimali de yok.

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ramço, radara dikkat et km göstergen orjinalden az gösterecek
    orjinal lastik ölçüleri 185x%60[111mm yanak]+(15 inch jant[38,1cm]) Lastik çevresi=189cm
    yeni lastiklerin ise 205x55[112,75mm yanak]+(16 inch jant[40,64cm]) Lastik çevresi=198cm

Yaklaşık 100km/h'de 5km az gösterecek
    112ciyiz

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    abi doblo sürücülerinin yüzde yüzü katil diyordumi şimdi yüzde 100 den bir kişi eksik diyeceğim. benim için literatürde taksici minibüsçü gibi bir kavramdır "dobloculuk".

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Şu katillerden bir kişi daha düş maxi

Valla şu araba olmasa vay halime.Nasıl taşırdım onca eşyayı

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    babamın arabası buda benım filmlı 206 ım ramazan abi muayeneden nasıl geçiriyosun dobloyu ?
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    güzel çalışma eline sağlık yanlız lastikler kış tipi yazmışsın ama kışlık lastiği yazın kullanırsan özelliğini kaybedebilir...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ramço, radara dikkat et km göstergen orjinalden az gösterecek
    orjinal lastik ölçüleri 185x%60[111mm yanak]+(15 inch jant[38,1cm]) Lastik çevresi=189cm
    yeni lastiklerin ise 205x55[112,75mm yanak]+(16 inch jant[40,64cm]) Lastik çevresi=198cm

Yaklaşık 100km/h'de 5km az gösterecek

farkındayım abi....zaten arkadaşlar çok iyi bilir çok mecbur kalmadıkça süratli gitmem.... 80 gibi sabit giderim.... ama şirket arabasında işler değişir... sabah konyaya çıkıp akşama geri geldiğim çok olur...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi doblo sürücülerinin yüzde yüzü katil diyordumi şimdi yüzde 100 den bir kişi eksik diyeceğim. benim için literatürde taksici minibüsçü gibi bir kavramdır "dobloculuk".
    ben şöförüm.. ekmeğimi kara yollarından kazanırım.. haftasonu dahil işler yaparım.... hafta içi bir kimya fabrikasında şöförüm..sabah servisini çeker, gün içinde hammadesinidağıtır sevkiyatlarına ve tahsitalarına çıkar akşamına tekrar servis i götürürüm.... akşam eve gelince iş durumuna göre taksi, münibüs veya dolmuş a çıkarım... hafta sonlarıda taksi miniübüs dolmuş veya şehirler arası otobüsteyimdir... aynalarımı çok iyi kullanır ım... en son reşit bile ramço hayırdır hep seksen demişti..kamyoncu tırcıdan ne beklenir başka..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------

Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu katillerden bir kişi daha düş maxi

http://img855.imageshack.us/img855/8727/goruntu153.jpg

Valla şu araba olmasa vay halime.Nasıl taşırdım onca eşyayı
    doblo hayatın yükünü taşıyor.. evin arkası badana olurken 1150 kğ ağırlığında çimento atmıştım... geçen sene köyden gelirken 4 çuval un 2 çuval şeker 18 adet kavun 10 adet karpuz beş kişi ve valizler vardı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------

Alıntı kingcüneyt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    babamın arabası http://www.hizliupload.com/di-G66Y1T1H.jpg buda benım filmlı 206 ım http://www.hizliupload.com/di-XY3K.jpg ramazan abi muayeneden nasıl geçiriyosun dobloyu ?
    geçiyoruz her türlü.... sıkıntı yok..filimler haff kusur.... araba jant lasitkleri 4 aynı ebat ise sorun yok....

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    ulen ramço az buçuk toparladınya elin ayağın durmuyo demi kurtlandın kaç zamandır yanlız jantlar çok tiki olmuş şekerim tekerine taş değmesin güle güle kullan

iş bulamıyorsan ben sana yapacak iş bulurum yeni iş üstündeyim ipucu yok , gözü gökyüzüne diktim

aga ne diye sorma şimdi millet başlar kafa bulmaya
    eray_uluyazı bunu beğendi.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel çalışma eline sağlık yanlız lastikler kış tipi yazmışsın ama kışlık lastiği yazın kullanırsan özelliğini kaybedebilir...
    evet kışlık lastikler.. hemi diyerlerinden daha ucuz hemi yönlü lastikden daha güvenlii... araç devamlı uzun yolda kullanılıyor.. mevcut 35000 km sinin şehir içi olanı 1000 km dir..uzun yolda lastikler yağmur suyu bol tahliye etmesi benim için önemli..

eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulen ramço az buçuk toparladınya elin ayağın durmuyo demi kurtlandın kaç zamandır yanlız jantlar çok tiki olmuş şekerim tekerine taş değmesin güle güle kullan

iş bulamıyorsan ben sana yapacak iş bulurum yeni iş üstündeyim ipucu yok , gözü gökyüzüne diktim

aga ne diye sorma şimdi millet başlar kafa bulmaya
    irfan abi neden millet dalga geçsin senle herkes bekliyo zaten biran evve CBF 150'ye kanat takıp uçurmanı
    şaşırtmaz yani MT yi
    bu arada yeni makinayı aldım rodaj bitsin yanındayım
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)