buda benim doblonun son hali... araç motorcu dostudur...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
babacım bozubuşbuu
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
ağa poyraz senle iyi anlaşıyor ama....
sedat_57 adlı üyeden alıntı
babacım bozubuşbuu
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
ramço abi feysbuktan görmüştüm. eline sağlık... fitilleri parçalamadan, camlar arabanın üstündeyken yapılmıyor mu abi?
bir de bir sorum olacak gece, görüşte zorluk çıkarmasın diye arka camı koyu renk yapmak istemiyorum. arka yanları koyu, arka camı orta koyu, ön yanları açık renk yapsam sırıtır mı? araç corolla 2005 gri...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
camlara film çekme işi baya zor ama kolay degil..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Wuu cant lar cok yakısmıs kazasız belasız
Bide su Mt amblemi nerden alınıyor veya bulunuo?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
ramço abi feysbuktan görmüştüm. eline sağlık... fitilleri parçalamadan, camlar arabanın üstündeyken yapılmıyor mu abi?
bir de bir sorum olacak gece, görüşte zorluk çıkarmasın diye arka camı koyu renk yapmak istemiyorum. arka yanları koyu, arka camı orta koyu, ön yanları açık renk yapsam sırıtır mı? araç corolla 2005 gri...
çok sırıtmaz ama ben tek renkten yanayım..yağmurlu havalarda sıkıntı çıkıyor görüş açısından..cam fitillerini sökmek zarar vermiyor fitillere...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Wuu cant lar cok yakısmıs kazasız belasız
Bide su Mt amblemi nerden alınıyor veya bulunuo?
buluşmalarda almıştık ...ordan kalmıştı bende....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
kanka sen gidince camlar takılırken annem yardım etti bana... kadın kırk yaşından sonra çıraklık yaptı bana...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
kanka sen gidince camlar takılırken annem yardım etti bana... kadın kırk yaşından sonra çıraklık yaptı bana...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
eline sağlık abi güzel olmuş güle güle kullan
-
-
fat280 adlı üyeden alıntı
eline sağlık abi güzel olmuş güle güle kullan
sağol adamım......
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
Benim arabamda 4 yan camda orta koyulukta cam filmi var, arka camda hiç film yok. 2010 yazında 70 liraya yaptırdım atma yapmadı heralde kapalı garajda tuttuğumuz içindir. Çok da güzel görünüyo görüşü de engellememiş oluyo arka cam zaten çok küçük.
Bu filmler Tüvtürk muayenesinden hafif kusurlu olarak geçti, arka camda film olmadığından polisin filmi görüp durdurma ihtimali de yok.
-
Ramço, radara dikkat et km göstergen orjinalden az gösterecek
orjinal lastik ölçüleri 185x%60[111mm yanak]+(15 inch jant[38,1cm]) Lastik çevresi=189cm
yeni lastiklerin ise 205x55[112,75mm yanak]+(16 inch jant[40,64cm]) Lastik çevresi=198cm
Yaklaşık 100km/h'de 5km az gösterecek
-
abi doblo sürücülerinin yüzde yüzü katil diyordumi şimdi yüzde 100 den bir kişi eksik diyeceğim. benim için literatürde taksici minibüsçü gibi bir kavramdır "dobloculuk".
-
-
-
güzel çalışma eline sağlık yanlız lastikler kış tipi yazmışsın ama kışlık lastiği yazın kullanırsan özelliğini kaybedebilir...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Acil112 adlı üyeden alıntı
Ramço, radara dikkat et km göstergen orjinalden az gösterecek
orjinal lastik ölçüleri 185x%60[111mm yanak]+(15 inch jant[38,1cm]) Lastik çevresi=189cm
yeni lastiklerin ise 205x55[112,75mm yanak]+(16 inch jant[40,64cm]) Lastik çevresi=198cm
Yaklaşık 100km/h'de 5km az gösterecek
farkındayım abi....zaten arkadaşlar çok iyi bilir çok mecbur kalmadıkça süratli gitmem.... 80 gibi sabit giderim.... ama şirket arabasında işler değişir... sabah konyaya çıkıp akşama geri geldiğim çok olur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
maxi97 adlı üyeden alıntı
abi doblo sürücülerinin yüzde yüzü katil diyordumi şimdi yüzde 100 den bir kişi eksik diyeceğim. benim için literatürde taksici minibüsçü gibi bir kavramdır "dobloculuk".
ben şöförüm.. ekmeğimi kara yollarından kazanırım.. haftasonu dahil işler yaparım.... hafta içi bir kimya fabrikasında şöförüm..sabah servisini çeker, gün içinde hammadesinidağıtır sevkiyatlarına ve tahsitalarına çıkar akşamına tekrar servis i götürürüm.... akşam eve gelince iş durumuna göre taksi, münibüs veya dolmuş a çıkarım... hafta sonlarıda taksi miniübüs dolmuş veya şehirler arası otobüsteyimdir... aynalarımı çok iyi kullanır ım... en son reşit bile ramço hayırdır hep seksen demişti..kamyoncu tırcıdan ne beklenir başka..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
doblo hayatın yükünü taşıyor.. evin arkası badana olurken 1150 kğ ağırlığında çimento atmıştım... geçen sene köyden gelirken 4 çuval un 2 çuval şeker 18 adet kavun 10 adet karpuz beş kişi ve valizler vardı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
kingcüneyt adlı üyeden alıntı
geçiyoruz her türlü.... sıkıntı yok..filimler haff kusur.... araba jant lasitkleri 4 aynı ebat ise sorun yok....
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
ozrace adlı üyeden alıntı
güzel çalışma eline sağlık
yanlız lastikler kış tipi yazmışsın ama kışlık lastiği yazın kullanırsan özelliğini kaybedebilir...
evet kışlık lastikler.. hemi diyerlerinden daha ucuz hemi yönlü lastikden daha güvenlii... araç devamlı uzun yolda kullanılıyor.. mevcut 35000 km sinin şehir içi olanı 1000 km dir..uzun yolda lastikler yağmur suyu bol tahliye etmesi benim için önemli..
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
ulen ramço az buçuk toparladınya elin ayağın durmuyo demi kurtlandın kaç zamandır
yanlız jantlar çok tiki olmuş şekerim tekerine taş değmesin güle güle kullan
iş bulamıyorsan ben sana yapacak iş bulurum
yeni iş üstündeyim ipucu yok , gözü gökyüzüne diktim
aga ne diye sorma
şimdi millet başlar kafa bulmaya
irfan abi neden millet dalga geçsin senle herkes bekliyo zaten biran evve CBF 150'ye kanat takıp uçurmanı
şaşırtmaz yani MT yi
bu arada yeni makinayı aldım rodaj bitsin yanındayım
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)