buda benim doblonun son hali... araç motorcu dostudur...
Reklamlar
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
ulen ramço az buçuk toparladınya elin ayağın durmuyo demi kurtlandın kaç zamandır
yanlız jantlar çok tiki olmuş şekerim tekerine taş değmesin güle güle kullan
sağol adamım............
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
irfan abi neden millet dalga geçsin senle herkes bekliyo zaten biran evve CBF 150'ye kanat takıp uçurmanı
şaşırtmaz yani MT yi
bu arada yeni makinayı aldım rodaj bitsin yanındayım
irfan bu ne yapsa yeridir........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
20 Temmuz 2012, 08:01
arkadaşlar son yakıt ölçümleri hemen hemen aynı .. ben zaten aracı sıkıştırmadan kullanırım.. 100 km de 4 litre yakan aracım 4,5 yakar oldu o kadar.. ama altını çiziyorum sıkıştırmadan kullanırım ben bilenler bilir...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Temmuz 2012, 10:39
Ramço maşallah formdasın....Hayırlı ramazanlar beyler ....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
20 Temmuz 2012, 12:13
Cabbar yolda kalsa olurya hani,
çaksak bir telefonda, sığarmı bu DOST insanın motorcu dostu doblosuna.
-
20 Temmuz 2012, 13:11
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Cabbar yolda kalsa olurya hani,
çaksak bir telefonda, sığarmı bu DOST insanın motorcu dostu doblosuna.
sıgar neden sığmasın... sığmazsa koltuğu bile sökeriz.. ybr cbf taşımışlığım var zaten...
-
20 Temmuz 2012, 13:14
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
sıgar neden sığmasın... sığmazsa koltuğu bile sökeriz.. ybr cbf taşımışlığım var zaten...
Alın size adam gibi ADAM işte.
-
20 Temmuz 2012, 13:17
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Ramço maşallah formdasın....Hayırlı ramazanlar beyler ....
EYVALLAH ABİ............
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Alın size adam gibi ADAM işte.
Ne olacak aga biz dünya malına tapanlardan değiliz.. yanımızda arkadaşlarımız dostlarımız olsun derdimiz olduğunda yardımcı olsunlar yeter...
-
19 Ağustos 2012, 15:52
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
arkadaşlar son yakıt ölçümleri hemen hemen aynı .. ben zaten aracı sıkıştırmadan kullanırım.. 100 km de 4 litre yakan aracım 4,5 yakar oldu o kadar.. ama altını çiziyorum sıkıştırmadan kullanırım ben bilenler bilir...
hacı sıkıştırmadan olmaz ben affetmiyorum valla benimki 1,9 jtd 105 hp orjinali ben biraz motorda modifiye ile hp yükselttim 140 hp üstü şuan ama dumanımı yutturmadığım araç kalmadı peugeut honda toyota hepsini hüsrana uğrattım önce pek umursamıyuorlar hafife alıyorlar kalkışta beyinlerini uçuklatıyorum sonra durduğumda hacı ne yaptın sen yaw diyip şaşırıyolar 0/100 kmye 9 saniyede ulaşıyorum
-
19 Ağustos 2012, 16:21
selo9115 adlı üyeden alıntı
hacı sıkıştırmadan olmaz ben affetmiyorum valla benimki 1,9 jtd 105 hp orjinali ben biraz motorda modifiye ile hp yükselttim 140 hp üstü şuan ama dumanımı yutturmadığım araç kalmadı peugeut honda toyota hepsini hüsrana uğrattım önce pek umursamıyuorlar hafife alıyorlar kalkışta beyinlerini uçuklatıyorum sonra durduğumda hacı ne yaptın sen yaw diyip şaşırıyolar 0/100 kmye 9 saniyede ulaşıyorum
ne yaptın anlatsana............................
-
19 Ağustos 2012, 17:36
chip+kat iptali+egr iptali+vanalı egsoz turbonun çıkışından+dowpipe
aslında dahada abartıcamda tabi herşey maddiyat hele birde turbo upgrate yapsam ofki ne offfff 200 hp üstü
-
19 Ağustos 2012, 17:54
chip+kat iptali+egr iptali+vanalı egsoz turbonun çıkışından+dowpipe
aslında dahada abartıcamda tabi herşey maddiyat hele birde turbo upgrate yapsam ofki ne offfff 200 hp üstü
hmmm maliyetli olmuştur baya......
-
19 Ağustos 2012, 18:11
1000 tl yi geçti ama tadından yenmiyor varya akıllara zarar abartmıyorum bir kısmet olursa buluşursak deneme yaparsın 1 tur attırırım
-
19 Ağustos 2012, 18:22
1000 tl yi geçti ama tadından yenmiyor varya akıllara zarar abartmıyorum bir kısmet olursa buluşursak deneme yaparsın 1 tur attırırım
hmmm ben şirkette 380 000 km jtd 1,9 kullandıktan sonra 1,3 90 beygir aldım.. gayet memnunum... ama performasns atsa fena olmaz...
-
20 Ağustos 2012, 01:49
-
20 Ağustos 2012, 08:28
ön tampon şık ve güzel olmuş... gayet başarılı bir araç...
-
20 Ağustos 2012, 12:59
ramazan abi benim corollanın da orj jantlar 15" ancak ben 16 takayım diyorum... yanlız 185 ebatlı lastikleri değiştirmeye niyetim yok. 16"te 185 ebatlı lastiğin yanak kalınlığı azalacağından amortisör ve jant ömrünü olumsuz etkiler mi... konfor açısından nasıl olur
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
20 Ağustos 2012, 13:06
ozgurakman adlı üyeden alıntı
ramazan abi benim corollanın da orj jantlar 15" ancak ben 16 takayım diyorum... yanlız 185 ebatlı lastikleri değiştirmeye niyetim yok. 16"te 185 ebatlı lastiğin yanak kalınlığı azalacağından amortisör ve jant ömrünü olumsuz etkiler mi... konfor açısından nasıl olur
jant büyür yanak çapı düşerse konfor azalır....
-
20 Ağustos 2012, 13:19
Bende borayla araya kaynak atayım
Ramazan abi güzel olmuş alet.Boranın jantları da 205 55 16.
-
20 Ağustos 2012, 13:22
ramço benim attığım resimler neden küçük çıkıyor biyerde hatamı yapıyorum acaba
-
20 Ağustos 2012, 13:26
ramço benim attığım resimler neden küçük çıkıyor biyerde hatamı yapıyorum acaba
imageshack denilen siteden atıyorum.. 1040 boyutu oluyor ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)