Antalyada oturan arkadaşlar bakabilirmi ?
Reklamlar
-
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar öncelikle yardımını istediğim konu şu; ben,arkadaşım ve arkadaşımın abisi Antalya'ya 1 haftalık planlıyoruz(motosiklet ile ilgili değil baştan söyleyeyim) plan programı ayarlıyorum ben 4 sene filan Antalya'da oturduğumdan gidilecek yerlerin listesini çıkarttım ve biz Antalya'ya gittiğimizde bisiklet kiralamak istiyoruz Lara-Ermenek-Örnekköy-side civarı bisiklet kiralaya bileceğimiz yer var mı? varsa ne kadardır ona göre bir maliyet yapacağızda veya bisikletini kiralamak isteyen arkadaşlarım yardımcı olurlar mı ? 1 hafta için ne kadar tutar bu kiralama işi ? Veya 2.El bisiklet fiyatları nedir (ucuzlardan bahsediyorum malum öğrencilik hali ucuza satın alabilirsem anneannem'e bırakabilirim bisikleti yazları gittiğimde kullanırım) Herkese iyi forumlar diliyor ve tekeriniz düz bassın diyorum...
Reklamlar
-
Tam bir fiyat veremem ama bisikleti ancak kaleiçinde bulabilirsiniz. Az sonra dışarı çıkacağım öğrenebilirsem akşam size tam bir fiyat bilgisi veririm
-
-
Bende bu akşam kaleiçi tarafına inmeyi planlıyorum. Açık biryer bulursam fiyat sorarım
-
Beyler öğrenen varmı fiyat olarak veya bisikletini kiralamak isteyen ???
-
-
brds adlı üyeden alıntı
o kira parasına sıfır bisiklet satıyolar...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
fiyatıyla çok ilgilenmedim...ama onlar bianci vs vermezler...prof dur 2-3 bin euro olanlar bile vardır...yani normal...bütçe meselesi...bir şey diyemem...
-
brds adlı üyeden alıntı
fiyatıyla çok ilgilenmedim...ama onlar bianci vs vermezler...prof dur 2-3 bin euro olanlar bile vardır...yani normal...bütçe meselesi...bir şey diyemem...
kiralama ücretini geçtim 300€-600€ depozito istiyorlarmış benim tatil masrafm o kadardan az yaw daha uygun varmı bilen :D
-
motodreams adlı üyeden alıntı
kiralama ücretini geçtim 300€-600€ depozito istiyorlarmış benim tatil masrafm o kadardan az yaw
daha uygun varmı bilen :D
kardeşim en iyisi sen bisikletçinin birinden 2, bisiklet al 1 haftalık kiralama parasına senn olur
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
kardeşim en iyisi sen bisikletçinin birinden 2, bisiklet al 1 haftalık kiralama parasına senn olur
Mehmet arkadasıma katılıyorum 100 liraya rahatlıkla bisiklet bulursun 2. el. Ayrıca geldiğinde haberimiz olsun gezeriz beraber.
-
motodreams adlı üyeden alıntı
300€-600€ depozito istiyorlarmış
çüş amma abartmışlar...biraz inceleyip link atsaydım keşke...neyse sen migrostan vs 12 takside gıcır gıcır bisiklet al...bak keyfine
benim bisiklet çalınmasaydı vallahi ödünç verirdim para vs istemezdim ama nasip değilmiş(tekerlerinide yeni değiştirmiştim...hala sinirim bozuluyo)
-------------------------------------
daha uygununu boşuna arama...kiralayan adam ucuzunu almaz zaten...pahalısınında kirasını gördün...bizim şarampolde bisikletci çok...
kullanılmış 2.el sorayım...ama yarına cevap yazabilirim...şimdi oğlumu okuldan alacam...ama o bisikletlerle gezi için yapılanların
arasında çok fark olur bayılmayın yollarda...gezi planındanda bahset çadır vs varmı...
-
Merhaba bir arkadaşımın babası bisiklet dükkanı vardı ve bisiklet kiralıyorlar bulmadıysanız size yardımcı olabilirim özel mesaj atın
Domino'sPizza
-
cekokk adlı üyeden alıntı
Mehmet arkadasıma katılıyorum 100 liraya rahatlıkla bisiklet bulursun 2. el. Ayrıca geldiğinde haberimiz olsun gezeriz beraber.
100 tlye bulabilirmiyim 2.el bulursam iyi olur valla :D Geldiğim zaman foruma yazarım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:27 ----------
brds adlı üyeden alıntı
çüş amma abartmışlar...biraz inceleyip link atsaydım keşke...neyse sen migrostan vs 12 takside gıcır gıcır bisiklet al...bak keyfine
benim bisiklet çalınmasaydı vallahi ödünç verirdim para vs istemezdim ama nasip değilmiş(tekerlerinide yeni değiştirmiştim...hala sinirim bozuluyo)
-------------------------------------
daha uygununu boşuna arama...kiralayan adam ucuzunu almaz zaten...pahalısınında kirasını gördün...bizim şarampolde bisikletci çok...
kullanılmış 2.el sorayım...ama yarına cevap yazabilirim...şimdi oğlumu okuldan alacam...ama o bisikletlerle gezi için yapılanların
arasında çok fark olur bayılmayın yollarda...gezi planındanda bahset çadır vs varmı...
bahsedeyim geziden biraz plaj olarak lara,belek,konyaaltı ve kemer'i düşünüyoruz düden şelalesi,manavgat şelalesi,kaleiçi gezisi,köprülü kanyon'da raftin+alabalık Olimpos'a tırmanış ve Olimpos adrasan koyunda 2-3 günlük çadır tatili
-
şimdiden geziniz hayırlı olsun diyelim...2.el bisiklet sordum 120-140 civarı ama bana pek güven vermedi görüntü pek hoş değil...
ama sıfır satan bir yere denk geldim 170 dedi bence epey uygun....
cevap yazacam diye 2saattir konuyu arattırıyorum zaten...bisiklet konusunda benden bu kadar...başka isteğin olursa buradan yazabilirsin...
görüşmeyide isterim...özelden mesaj atabilirsin...k.i.b.
-
mavi bisiklet var cebesoy caddesinde kiralama reklamını görmüştüm bir zaman. Kaleiçindekiler turistlere yönelik olduğundan bize gelmez ...
http://www.mavibisiklet07.com/
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
-
ANTALYA BİSİKLET KİRALAMA
ANTALYA ŞEHİR MERKEZİNDE BİSİKLET KİRALAYAN MAVİ BİSİKLET VAR,HER TÜRLÜ BİSİKLET BULUNUR
TELEFONU 0532 675 16 37 0242 311 26 30 OLAŞABİLİRSİNİZ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)