Merhabalar arkadaşlar
İçim daraldı. Neler düşünüyorum neler yapıyorum birilerine yazmam anlatmam lazım.
Hani insan birilerini çok seviyorum der ya hani onsuz yapamaz ya ölüyorum bitiyorum der ya
Gelip geçici laflarmış bunlar bunu anladım bu akşam
İnsanlar birbirleri için en güzel sözleri söyleyip en kötü sözleri aklına bile getirmezmiş herşey güzelken
Önemli olan herşey kötü iken güzel laflar söylemek değil mi? bunu anlayamıyorum neden bir insan bu kadar severken aynı anda ayrılmayı da göze alacak şeyler yapabilir ? neden neden ?
Sevmesine çok seviyorsun ama hergün kavga gürültü tartışma insanı yıldırıyor
Eskiden ölüyorum bitiyorum derken birden öl bit defol denmeye başlanıyor
Yarına ilk zamanlar umutla bakarken acaba bugünü kavga etmeden geçirecek miyiz diye bakılıyor zamanla
neden kişi karşısındakine değer vermez ? neden değer verdiği halde onu üzdüğünü bile bile yaptığı kötü birşeyi düzeltmez ? neden ? ? ? ? ?
Çok düşünüyorum bu soruyu ama cevap bulamıyorum. Forumda bu son yazdığımın cevabını bilen varsa beri gelsin bize anlatsın bizde bilelim
sürekli aksayan ama çok mutlu olduğum çok sevdiğim kız arkadaşımla ilişkim az önce bitti malesef
nedeni her iki tarafında birbirine taviz vermemesi ya da ben öyle düşünüyorum kendi açımdan
kısaca ne o suçsuz ne de ben her iki tarafın da hataları var
şimdi tek düşündüğüm o olmadan zamanın nasıl geçeceği ? neler yapacağım hergün işe gittiğimde okula gittiğimde gördüğüm bu güzelliği şimdi nasıl görmezden geleceğim ? onla bir ömür beraber olmayı deli gibi isterken nasıl bittiğini kendime kabullendireceğim ?
---------- Post added at 02:57 ---------- Previous post was at 02:41 ----------
konu yanlıs yere acıldı heralde arkadaslar modlar gerekenı yaparsa sevınırım kusura bakmayın verdıgım rahatsızlıktan dolayı