Başlık ve Soru : ''Ve Bir İlişki Sona Erer'' ??
El CEVAP: Sen hiç merak etme '' Daha güzel ve YENİ İLİŞKİ MUTLAKA BAŞLAR''
Başlık ve Soru : ''Ve Bir İlişki Sona Erer'' ??
El CEVAP: Sen hiç merak etme '' Daha güzel ve YENİ İLİŞKİ MUTLAKA BAŞLAR''
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
nasıl istiyorum bitsin su ızdırap okulum bitsin uzaklasayım buralardan acmayayım telefonumu
su an param ve durumum olsa bınerım motora ızmıt bodrum neresı uyarsa bır hafta kafa dınlerım dıyorum ama fınaller bıtıcek kpss yaklasıcak
onu yapmama bıle ızın yok
ıcım daralıyor sureklı
abi insanız biliyorsun
ha deyince unutulmuyor ki
senin tavsiyelerin altın değerinde
sayfayı acıp acıp okuyorum
su an ıcınde oldugum durum dedıklerını yapabılmem ıcın cok kotu bır durum
finaller kpss okul bıtıcek mı stresı ve bu :S
sabret askerlik biter hayat okuluna adım atarsan o zaman herşey daha farklı daha ciddi olur nasibinde kısmetinde ne varsa o olur benim eşimle evlenmem çok zor oldu hiçkimse beni istemedi o artvinde ben ist da o ist serserisidir olmaz dediler kızı 4.senelik ünv. den aldılar eve hapsettiler telini aldılar vs. ama noldu ucak biletini aldım cep teline bilet no su geldi hop kactı bana 3 senelik savaş bitti evlendik sende eger nasibinse barışırsın devam eder yoksa zorlamaya gelmez bi kac aşk meşk yaşanıyo hayatta ayrılık vs.bunlar herkezin başına geliyo isyan etmemek lazım kızlara fazla deger vermicen ben bunu bilir bunu sölerim dünyada erkekten cok bayan var sıkıntı etme bir erkege 3 bayan düşse oh mis şaka bi yana kısmetin alın yazın kimse onla olursun akışına bırak, anı yaşa
Motosiklet mucidi
Kardeş samimiyetle söylüyorum,eğer fırsatın varsa ve Kocaeli'deysen bi görüşelim dertleşelim.İçin rahatlar hem,numaram 554 824 55 83.Mutlaka haber et sanıyorum hafta sonu finallerin yoktur.Yarın ufak bi araba işim var Gebze'ye gidip gelmem gerekiyor.Yarın da sıkıştırabiliriz araya uygunsan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
Yapma be kardeşim,yapma...Herkesin bir yaşamışlığı,yaşantısı var.Yazını okurken içim daraldı,nefes alamadım,aklıma bir sürü şey geldi.Belki ben büyük bir vurgun yaşamadım ama,şunları gördükçe hiç kimseye inancım kalmıyor.İnsanlara ısınamıyorum,özellikle dişi varlıklara.Hiç güvenemiyorum,ilişkilerim hep mesafeli başlıyor ve bu mesafeyi bir türlü aşamıyorum.İnanamıyorum annem veya kız kardeşim dışında hiçbir dişinin beni ölesiye seveceğine.İçimin bir yanı hep buruk kalıyor,kendimi adasam biliyorum ki üzüleceğim,adamasam kullanıyormuş gibi hissedip üzülüyorum.Dengeyi yakalayamıyorum.Sanıyorum ki ileride eşime bile güvenemeyeceğim,güvenmeyeceğim..
şu dünyada aşk yok sevgiler (biri hariç) hepsi boş herşey menfeat üzerine karşılıksız sevgi yok...
ama evlat sevgisi
aşkların sevdanın sevginin ... vs en büyüğü.
bilen bilir.
Sosyal medya iyidir iyii
işin diğerlerinin ve pc den olanlarının tiyoları burada
http://www.youtube.com/watch?v=VOzKv16FVQs
Bazi şeyler olmuyorsa, ya gerçekten olmamasi gerektigi için olmuyordur, ya da daha iyisi olacagi için olmuyordur.
Çok değil, kısa zaman sonra bu halini gülerek hatirlayacaksin
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
kardeşim yanlış anlama ama eğer ki ilişkin ''vay sen bana neden iltifat etmedin'' diye bittiyse sen Allah'ın sevdiği kuluymuşsun derim. Allah daha fazla zulüm çekmene engel olmuş şanslısın.
benimde böyle bi ilişkim vardı hatta daha beter durumlarla karşılaştım ama Yüce Rabbim kurtardı yakamı o zavallıdan...
şimdi pırlanta gibi biriyle birlikteyim.
yani kıssadan hisse her şer de bir hayır vardır bunu sakın unutma...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)