istersen geri kalan 30 fotosunu da koyuyum buraya. o zaman online rekorunu kırırazashes adlı üyeden alıntı
katil olacamBLACKWOLF adlı üyeden alıntı
istersen geri kalan 30 fotosunu da koyuyum buraya. o zaman online rekorunu kırırazashes adlı üyeden alıntı
katil olacamBLACKWOLF adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
delıkanlı adamda at avrat olacak dıye bı soz vardı ya bu da delıkanlı adamda yamaha bı de avrat olacak oldu :D
avrat mı güzel bir bayan olacak deseydin sanki biraz daha kibar olurduAres-i adlı üyeden alıntı
bu arada hatırlatması forumda resimleri vardı F 650 GS biniyo bu hanım kardeşimiz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hey maşallah 3 sayfayı devirmiş topic
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
BARISSSSSSS ABİMMM Be. ustanın hitabındaki inceliğe bak. Fun klub kurucam BBRR Fun KlubBBRR adlı üyeden alıntı
Comfirmation Bias
Ya güzel kadın tartışılmaz tamam. Ama bacakları çırpı gibi . Tabii yüz, göz yapısı ve dudaklar bitiriyor olayı ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
benim öyle bir armağanım var zaten
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Ya abicim bu kadın yüzünden başkasına bakamıyorum aşıgım ona aşık yeryüzünde ne kadar fotoğrafı, filmi vsvs neyi varsa bende var ama koymam buraya paylaşamam ben onu kimseyle aşkım benim ya SEVİYORUM ULEYNNNNNNNNN valla ben mod olsaydım burayı hemen kilitlerdim kimse görmesin dimi ama
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
millet sizleri ANLAYAMIYORUM HİÇ!! ETRAFIMIZDA O KADAR GÜZEL HANFENDİLER VARKİ SİZ BUNLARI İLAH YAPMIŞSINIZ! O KADAR MAKYAJ RÜKÜŞ OLURSUN TABİ GÜZEL!!! HER YERİ ESTETİK BUNUN! UZAKTAKİLERE DEĞİL YANINIZDA OLANA BAKIN!!
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
bu kim ? benim karşı komşuya ne kadar da benziyo
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
etrafımızdakiler mi sen inan ondan sonra yorum yap eyvallah ya sadece güzel birini öyle koydum nevar bunda bakarsın ok yada şudur dersin etrafımızda varmı var elbet yorumlamayalım
hayır anlamadım neden bu kadar sinirlendin arkadaşım. o zaman açmasaydım boyle bi topik. her topikte istenilen yorumlar mı olmak zorunda Allah Allah yaaa.
kim ne isterse yazar.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
puma007 adlı üyeden alıntı
yani be kimse yok yanımda bir kendim bir bilgisayarım gidiyorummmm...
ben bişimi kaçırdım ...bişimi dedim anlamadım ashes çoşmuşun durup dururken ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ylmzzz, adalı, Bart, ccbbdd, chaos106, dodem, efe150, onrbab, puma007, trenox, womanrider
rekorlardan biri
neresi estetikmiş merak ettim......puma007 adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
söölüyümmüccbbdd adlı üyeden alıntı
boşver hayat sıkıcı silelim gitsin öylesine içten yazdım yaşa eyvallah sadece güzel baktım koydum herkez içten olur güzel neyse takılın bir gün herkez bi heycan yaşar ya göz ya dudak ya gögüs ya kalça ya bilek ya beyin ya zeka eyvallah
büyük iskender filminde oynuyor iskenderin annesi rolünde , böyle anne adamın başını belaya sokar bende çok seviorum bu hatunu , forumdaki hatunlar kıskancak :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)