Biri bana bunun ne olduğunu söylesin
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bunlar seri seri. Açıkçası F300 bile çok güzel.. Bu devasal
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
Fites bedalı nerdeymiş bunun ))
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
Bildiğin tank bu. (TSK'dan ihtiyaç fazlası tank, satışı hemen yapılacaktır. Alana hayırlı olsun...)
-
-
Kışın Cadde'de sakin sakin ilerlerken yanımdan geçmişti aynısından. Ağzım açık arkasından bakmıştım. :D Eve gelince hemen araştırmıştım neyin nesiymiş kaç papelmiş... Bu ilana rastlamıştım. Eğer bir gün olurda 4 teker sahibi olursam buna binmeliyim diye söz vermiştim kendime...
-
ister inanın ister inanmayı çeşmede marinada bu arkadaştan birtane gördüm yabancı plakaydı siyah üzerine alev desenleri vardı şoka girdim.
bu nasıl bi paradır arkadaş ya türkiyenin ekonomisi duruyor orada
-
"ÖN FARLARDA VE ARKA STOPLARDA LED ÇAKARLAR"
HAHAHAHAHAHA
-
Dubaide bunu veriyorlardı benzinli diye almadım. Orada benzinin galonu 1 usd karşılığı 3.72 dirhem. Yani 50 kuruş litresi.
Uploaded with ImageShack.us
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
maden ocaklarında ulaşımda kullanıl sanırım (o maden ocağı da sibiryada olur zaten) yada madeni bunla kazıyorlardır.
niye böyle bir şey ürettin FORD amca, aydınlat bizi
-
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
KAc basıyor bu
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Arazide geçerim ben bunu
-
merdiven lazım buna binmek için o ne ya öyle
-
kamyoncu fare kalır yanında
-
325.000 dolarcıkmış
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
-
-
Süper Moderatör
Gerek var mı böyle bir araca?
Amacı nedir?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Şehir içi kullanımı oldukça işkenceye dönebilecek ama çöl bozkır vs gibi alanlarda ev olarakta kullanabileceğin bi alet :D Bakınız sibirya topraklarında oldukça faydalı olabilirler. Ama insan bi tanede bundan olsun ister hani Düşünemiyorum mahvelin önüne park ettiğimi. Trafiği kapıyorsun diye alıp götürürler valla
-
Araba ehliyetiyle kullanılabiliyomu şimdi bu ? bence E tipi ehliyet lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)