Motor üzerinde üçyüzz beşyüzz
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Tüpgaz tüp gaz tüp gaz dance party
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
Herkesin içinde bir "apaçi" var..
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
beyaz motorlu arkadaş bildiğin yardırıyo
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
acayip güldüm he :D
o gün kiralayacaktım zor tuttum kendimi kiralasam muhtemelen o karelerde bende olurdum neyse
he bu arada ciddiyete bağlayalım cıx cıx cıx olmamış arkadaşlar çok tehlikeye atmışsınız kendinizi ve tır şoförlerini görmeyeyim bi daha cızzz
:p
Haklısın Samet, 60 km ile giderken 3 saniye direksiyonu bırakarak çok tehlikeye attık kendimizi yaa görüyo musun bak... Halbuki 300 basıp videoya alsaydık eminimki o cıx cıx cıx diye çıkışanların %90'ı "tekerinize sağlık beyler, iyi gazlamışsınız" derlerdi. Bundan da adım gibi eminim... 300 km hızla kilit gitmek, 60 km hızla gidonu 3 saniyeliğine bırakmaktan çok çok daha güvenli bazılarına göre...
FOR THE HORDE...
bu kareler trafikte görmek istemediğimiz görüntüler.Şimdi babam bunları izlese bana 1000rr almaz ki!...
zaten motorculara akilli gozuyle bakilmiyor birde yolda muzik olmadan dans edenleri gorunce manyak oldugumuz onaylanmistir
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
çok doğru birşey söylediniz.
kilit 300le gitmek nedir 60-70le giderken el bırakmak nedir.
hangi motorcu el bırakmayı ekstra bi özellik olarak görür ki? herkesin yapabildiği birşey. gayet basit bir denge olayı. o kadar dengemiz olmasa zaten motor sürücüsü olamayız.
yaptığınız acayip güzel olmuş bence aranızda olamadığım içinde çok üzgünüm açıkçası çevrenizdekilerde eminim gülmüştür. yanlarından 200 bilmem kaçlarla geçseniz bakın siz bu ... nelere derler yani bence bu yaptığınız oldukça hoş ve çevrenizdekilerde gülmüştür ve yadırgamamızlardır. ah o binali yıktı beni :D
Çok tehlikeli olmuş bu konu
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
motor kullanırken müzik dinlemeye karşıyım
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Bizim gençliğimide break dance vardı ne yapardık ama.....
---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:26 ----------
Yav ben zaten yüksek cc ye karşıyım kac kere söyledim alın en yüksek cc olsun bitsin tam break dance lik...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
çok güzel hareketler bunlar...
sosyal mesaj vermeye gerek yok...
gruptakilerin hepsi aklı başında, ne kullandığını bilen insanlar...
videoyu izlerken hakikaten eğlendim...
bir gün motorum olursa yine, beraber yaparız...
Vermiş veriştirmişsiniz de "garip yani belki sanirim" ne demek bir de onu açıklasanız iyi olurdu. Yeni bir Türkçe cümle yapısı olsa gerek!
Filhakika ben fikir ve temayı çok beğendim. Trafiğin daha sakin olduğu bir saati seçseniz daha az göze batardı ama bence olsun. Tek eksik yan videoda sürekli tekrarlama görüntü kullanılması olmuş. Ama daha iyileri de gelecektir eminim.
Güzel olmuş olmuşta heryerde olduğu gibi forumdada işgüzar kraldan çok kralcı var
inşallah plakalarda görülüyor nasılsa diyip gıcığına sizi polise ihbar etmez
biliyorsunuz artık polis video ve fotoyu delil olarak alıp ceza kesiyor.)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)