Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Samsung Galaxy S3 Türkiye Fiyatı 1700 TL Civarındaymış

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Cbr 600 RR - Piaggio X9 250cc
    1 Haziran gibi çıkıyormuş.Fiyatı aslında iphone 4s'e göre oldukça uygun muhtemelen ciddi oranda satılacak gibi gözüküyor.
    Fiyatı da netlik kazanmış 1700 TL civarında olacakmış . Ne dersiniz alınır mı bu fiyata, yani o kadar para değer mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serotizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Softail FXSTBI
    HTC One X aşağı yukarı aynı özelliklere sahip. Fiyatı 1999TL.
    S3'un de fiyatı en az o kadar olur bence. 1700 gerçekçi bir tahmin degil. Tabii Türkiye garantili fiyatlardan bahsediyorum.
    32GB iPhone 2450TL ve donanım olarak One X de S3 de cok daha üstün. Fiyatını hakediyor.

Motosikleti
    İphone 4s'e göre fiyatının çok daha ucuz olacağı kesin ama sonuçta iPhone o fiyatı kesinlikle hak etmiyor.Apple markası satıyor yoksa özellik bakımından 2500 tl verip de hala bluetooth ve flash desteği olmayan bir telefona ben telefon demem :D

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    nasıl değer mi? bir arkadaşınızdan gelen mesaja bakarken telefonu kulağınıza götürürseniz mesajın sahibini anlayabilecek akdar zekaya sahip, dünyanın en hızlı mobil işlemcisini kullanan telefondan bahsediyoruz.
    Iphone çok geride bu konuda. Nokia Lumia ya bakmanızıda şiddetle tavsiye ederim
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl değer mi? bir arkadaşınızdan gelen mesaja bakarken telefonu kulağınıza götürürseniz mesajın sahibini anlayabilecek akdar zekaya sahip, dünyanın en hızlı mobil işlemcisini kullanan telefondan bahsediyoruz.
    Iphone çok geride bu konuda. Nokia Lumia ya bakmanızıda şiddetle tavsiye ederim
    Teşekkürler tavsiyeniz için ama Android ve İOS 'dan sonra Nokia çok itici gelmeye başladı ne yazık ki

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Bir telefona bu kadar para vermek çok saçma bence bu paraya çok daha iyi bir pc alınabilir motor alınabilir bir telefona bu kadar para verirsek motora 10.000-20.000 tl vermemiz gerekir ayrıca bu telefonu korumakta zor yere düşse işi biter
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Sanirim burada 75-80 euro civarinda bir maliyeti olacak bana.
    Bu kadar buyuk bir rakami telefona hayatta vermezdim ama son zamanlarda mobil internete fazla takilinca vereyim ulem!
    bidaha mi gelicem dunyaya diye dusunmuyor degilim.
    S2'ye 74 euro vermistim ama sonra 75 euro geri odediler.
    Biraz bekleyip oylemi alsam????!!!!!

Motosikleti
    Alıntı Karlıyollar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir telefona bu kadar para vermek çok saçma bence bu paraya çok daha iyi bir pc alınabilir motor alınabilir bir telefona bu kadar para verirsek motora 10.000-20.000 tl vermemiz gerekir ayrıca bu telefonu korumakta zor yere düşse işi biter
    Usta 2 tane motorum 1 tane laptop'um var daha ne alıyım :D bana telefon lazım o yüzden soruyorum

cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    iphone4 kullanıcısıyım, samsung galaxy S3 ile ilgili de çok iyi şeyler duyuyorum. 2arkadaşım aldı yurt dışında, gayet de memnun olduklarını söylüyorlar. Bence o paraya alınır da... O özelliklerde bir telefona ihtiyaç duyup duymamakla ilgili olmalı tercih. İşiniz gereği fazlaca e-mail kontrol etmek, ajanda tutmak, internete girmek zorunda kalıyorsanız tercih edilesi. Ben mesela birsürü podcast indiriyorum Harward'da Yale'de verilen seminerlerin bazıları audiobook olarak 2-3 dakikada cebimde. Verimli boş vakit değerlendirebiliyorum böyle. Zaten her türlü ihtiyaca cevap veren uygulamalar var. Yurt dışındaki sevdiklerimle her an, internet paketimi kullanarak görüntülü/ görüntüsüz konuşup her an text-mesaj yollayabiliyorum. İhtiyaçlarıma cevap veriyor... Samsung Galaxy S3 de sizin ihtiyaçlarınıza cevap veriyorsa değer. Iphone'da bluetooth yok diye kim demiş bu arada yav?
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

barex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Garantilisi 2.500 den aşağıya olmaz. yaz sonu gibi 200-300 düşer. Tavsiyem bu cihazların ilk sürümlerini almamanız. mutlaka eksikleri olacaktır. Daha sonra çıkan sürümlerinde ise bu eksiklikler giderilecektir.

Motosikleti
    Alıntı Shakedown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta 2 tane motorum 1 tane laptop'um var daha ne alıyım :D bana telefon lazım o yüzden soruyorum
    :D Bidonlara benzin doldur bak benzinin fiyatı her geçen gün artıyor :D

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu tür şeylerde verilirmi o paralar denmez , zevk meselesidir ama;
    Verilir mi 2.000 tl yahu?
    Yurtdışında getirtme imkanı arayın ilk önce.
    Burada İphone 4s'leri 1000tlye rahat getirtirsin mesela.
    Ki o bile yüksek.
    Telefonlar o kadar hızlandı ki gereksiz olmaya başladı.
    Örneğin S2 hangi bakımdan yetersiz de S3'ü çıkardılar?
    Mesela ben telefonda şunu yapmak istiyorum ama S2 bu bakımdan yavaş bu yüzden aradaki fiyat farkında değer denilecek ne var?
    Markaların gövde gösterisinden başka birşey değil.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Telefonlar o kadar hızlandı ki gereksiz olmaya başladı.
    Örneğin S2 hangi bakımdan yetersiz de S3'ü çıkardılar?
    Mesela ben telefonda şunu yapmak istiyorum ama S2 bu bakımdan yavaş bu yüzden aradaki fiyat farkında değer denilecek ne var?
    Markaların gövde gösterisinden başka birşey değil.
    Ticari amaçlı işte. İki yeni özellikten birini bekletip bir üst modelde sunuyorlar. Mesela benim aklimda bütün(!) cep telefonlarının modelinin yükselmesine sebep bir fikir var. Kime danışırım, n'apmam lazım bilmiyorum. Gelio arada boyle dahiane fikirler de... Patent almalı.. Nası yapçam?

Aha, konuyu da açtım: http://www.motosiklet.net/forum/konu...ml#post2690118

Motosikleti
    Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Iphone'da bluetooth yok diye kim demiş bu arada yav?
    Ustam iPhone da bluetooth yok derken şunu söylemek istedim.Ses olarak var ama data iletişimi yok malesef

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ya arkadaş bi telefona nasıl 2500 tl veriyorlar anlamıyorum ve tanıdığım 10 kişinin 8 inde ipone 4 var
    bende var ama ben avrupadan getirttim ipone GEVEY li
    isteyen olursa 1000 tl ye veririm daha sıfır gibi üzerinde jiletin var hiç çıkartılmadı ÇİZİKSİZ HİÇ YERE DÜŞÜRÜLMEMİŞ
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Şu yırtdışından telefon getirme için şebeke vs kuralım yav bu fiyatlar ne böyle, günah...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu yırtdışından telefon getirme için şebeke vs kuralım yav bu fiyatlar ne böyle, günah...
    Ona bakarsan bir arabanın, motosikletin maliyeti nedir ki?! Her şeyi pahalı alıyoruz:((

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ona bakarsan bir arabanın, motosikletin maliyeti nedir ki?! Her şeyi pahalı alıyoruz:((
    http://www.motosiklet.net/forum/konu...ya-kismet.html seni bu konuya alalım şaka bir yana ben telefonlardan kaçmaya çalışıyorum artık. Bir blackberry bir android 2.3lü ideosx5 im var, çok bile bana (ki biliişimciyim )

Motosikleti
    'GorkeM' haklısın hocam yani bir telefon için 2000 tl acayip çok para o telefon bizi aradığımız insanın yanına götürmüyor sonuçta o kadar paran varsa onun yarısı bir fakire fukaraya camiye bir yere bağışla öbür taraf için birikim yap yani ben asla bir telefona o kadar para vermem ama zevk işidir kimse üstüne alınmasın kendi fikrimi belirttim.

ezme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XSR 900
    arkadaşlar ABD den arkadaşıma getirttim eşim için iphone 4S, 690 dolara geldi unlocked 16 gb yaklaşık 1200 tl ye! Bu arada iphone da flash yok diyorsanız artık var; puffin adında bir browser var. Flash destekli. Ücretsizi 14 gün fash destekliyor sonra desteği kesiyor, full versiyonu da 2.99 dolar ve gayet başarılı.
    07 EEE 31

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)