Samsung Galaxy S3 Türkiye Fiyatı 1700 TL Civarındaymış
-
ben geçen yıl S2 ilk çıktığı zamanlar, yanımda mobil internet ihtiyacımı giderecek bi cihaza bakıyodum. Bazen iş için emailler önemli oluveriyo... şimdi leptop alsan yok 3d modemdi, yok wireless'di vs. vs. sokak ortasında açıp mail mi okuycan laptopla...
galaxy s2'nin bana sunamadığı tek şey çizim yapmak. onu da yolda veya hareketli iken yapmam gerekmiyor. bunun dışında ortalama bir laptop için gereken şeyleri bana sağlıyor ... öküz kadar bir cihaz taşımam gerekmeden hem de...
İşi için sürekli internete ihtiyacı olan, keyfi için sürekli internete ihtiyacı olan insanlar için bu cihazlar çok güzel bence...
he, işim için gerekmese, S2 için o paraları vermezdim tabi... işime faydası olunca, eh dedim biraz da teknolojinin keyfini sürim :D... gitti paracıklar tabi :S...
Ama siz yine de o cihazlara o paralar verilir mi diye düşünmeyin. Galaxy s2, ortalama bir laptop gücünde ve cebinde taşıyabildiğiniz birşey...
yani, bu cihazlar ortalama bir laptop'un işini görebiliyor ama, ortalama bir laptop, her durumda bunların yerine geçemiyor işte...
Galaxy s2'nin trend'i geçmeye başladığı için muhtemelen s3'ü çıkarmışlardır. yoksa s2 son derece yeterli zaten.
Reklamlar
-
Üç sene önce iki renkli nokya telefonu 40 liraya aldım hala da kullanıyorum. İkinci kat balkonundan yere çakıldı toparladım devam etti çalışmaya. Tavsiye ederim herkese. Bir telefona o kadar para vermek de yuh yani. Teknoloji tamam hayatı kolaylaştırıyor belki de teknolojinin esiri olmayın bu kadar. Hayat internetten, oyunlardan vs. ibaret değil, facebook msn, film video izlemek, gerçekçi zil seslerinin yerine biraz birebir insan ilişkilerinin, yeni açan çiçeklerin, kuş cıvıltılarının tadını çıkarın.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Üç sene önce iki renkli nokya telefonu 40 liraya aldım hala da kullanıyorum. İkinci kat balkonundan yere çakıldı toparladım devam etti çalışmaya. Tavsiye ederim herkese. Bir telefona o kadar para vermek de yuh yani. Teknoloji tamam hayatı kolaylaştırıyor belki de teknolojinin esiri olmayın bu kadar. Hayat internetten, oyunlardan vs. ibaret değil, facebook msn, film video izlemek, gerçekçi zil seslerinin yerine biraz birebir insan ilişkilerinin, yeni açan çiçeklerin, kuş cıvıltılarının tadını çıkarın.
İhtiyaç meselesi hocam, mesela dağ başında ya da yolda telefonun çalar üst yönetimden biri mail attım şöyle bir problemim var derse tırım tırım internet ararsın, oysaki blackberry ile ya da diğer akıllı telefonlar ile mail geldiği gibi cevap yazarsın. Bazen bir saat sonra ilgilenebilirim diyebilmek bile altın değerinde oluyor ama hiç alakanız yok ise. İhtiyacınız yok ise ya da sırf telefon ile konuşmak için alıyorsanız kesinlikle gereksiz pahalı ve şarjları 1-2 gün gidiyor.
-
Eğer şu anda akıllı telefon almıyorsam sebebi şu pil dayanma süreleridir...
Her yerinden akıl fışkıran telefonun 1 günde şarjı biter mi ya?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
metci adlı üyeden alıntı
Eğer şu anda akıllı telefon almıyorsam sebebi şu pil dayanma süreleridir...
Her yerinden akıl fışkıran telefonun 1 günde şarjı biter mi ya?
1400Mhz çift çekirdekli işlemcisi olan telefona bit kadar pil koyarsanız yoğun kullanımda bir gün bile hayal oluyor . Ama artıları gelsin HD videolar gitsin 3D oyunlar
-
İphone mi ? Samsung derseniz?
Ben Samsung derim. İşte kanıtı..
http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
Burda akıllı telefonlardan anlayanlar varken bir soru sorayım:
Amerika'da kullanmak üzere android işletim sistemli (google voice desteklemesi önemli) oradan 2.el alabileceğim en uygun telefon hangsidir? AT&T sim kartım var, oradan alacağım 2.el telefona sim kartım takılır mı yoksa kendi hattını mı kullanmalıyım?
-
ya da ordan max 400 500 dolar bütçe ile 2.el alabileceğim bir telefon önerirseniz sevinirim
-
bugay adlı üyeden alıntı
Burda akıllı telefonlardan anlayanlar varken bir soru sorayım:
Amerika'da kullanmak üzere android işletim sistemli (google voice desteklemesi önemli) oradan 2.el alabileceğim en uygun telefon hangsidir? AT&T sim kartım var, oradan alacağım 2.el telefona sim kartım takılır mı yoksa kendi hattını mı kullanmalıyım?
yuharı
Bir bakıverin yav beni yabancı sitelere göndermeyin
-
bugay adlı üyeden alıntı
yuharı
Bir bakıverin yav beni yabancı sitelere göndermeyin
Hocam yeni samsung-google işbirliği ile üretilen Nexus s di sanırım işte en son çıkan nexus u alabilirsiniz. hele de ikinci elde rahat bulursunuz gibi. ( sözleşmeli almanı tavsiye ederim, telefon bedavaya geliyor gerçekten bizimkiler gibi geçirmiyorlar telefonu )
-
s2'yi ön siparişle almıştım...
uzun zaman oldu..
kullanıyorum...
gittiği yere kadar da gidecem büyük ihtimal...
gerek yok daha...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)