Alacağınız ürün ne marka olursa olsun hortum uzunluğuna dikkat edin, hortum yetişmiyor diye makineyi elinizde sağa sola taşımayın sonra
Alacağınız ürün ne marka olursa olsun hortum uzunluğuna dikkat edin, hortum yetişmiyor diye makineyi elinizde sağa sola taşımayın sonra
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
10 dakikada bir en az 15 dakika dinlendirmezseniz icindeki kece, oring ve valfleri eritiyor, asindiriyor.
Zorlamadan kullan sanirim senelerce kullanilir.
Bende lavor kw26 var, yan komsu 5 saat kadar hic kapatmadan kullandi ve sonunda iflas etti makine. Serviste tamir takimi degisti hesap 250 tl. Bunun fiyati nekadar uygun dusun artik.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
İrfan makina tamam çok güzel oldu zaten görürsün ...allaha emanet olun...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Babama dogum günü hediyesi olarak gelmişti bunun gibi bisey.. Neler yıkamadık ki; seramikler, mermerler, kendimiz (sprey gibi ince püskürtme ayarı var), sandalye, masa, mangal, bahçe, cam... Bu tek araba yıkamadık
aldım makinayı gayet güzel.. ama sabun çekme olayını çözemdim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı olsun...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Bu makineyi illaki musluğa mı bağlamak gerek? Benim öyle bir imkanım yok da, kova su iş görür mü ki? Sabun için de cilalı oto parlatıcı püskürtücü vardı koçtaşta, motora onu püskürtünce güzel sonuç alıyorum.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
sağol daha iyisi sizin olsun..aydos ormanını çıkınca aşşağı sallanıp bana uğrayın sizin cross ları yıkayalım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
ben şebeke suyu ile çok güzel sonuç aldım.... ama araba garajının çatı suyunun toplandığı 1 tonluk depo var ona takıp kullanacağım.. el ayak girmeyen yerlerde işe çok yarıyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------
sağol adamım....
dün akşşam koçtaş ve metroya baktım... marka makineler 180 200 lira... ama boy olarak bundan küçük duruyor ve çok amatörce... bu daha güzel ve daha hoş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
şuan itibariyle sabun alma olayınıda çözdüm..süper bir makina benim gözümde...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlı olsun abi . Güle güle kullan
hheehhehehehe süper bir makine... sabun çekmesinide çözdüm süper..
Bahçeli evim olsaydı alacağım ilk şey olurdu. Hayırlı olsun, güle güle temizle heryeri
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hayırlı olsunn
Mustafa Kemal Atatürk
sağolun arkadaşlar.........
bidahiki geldiğinde belki bende alırım onun için yorumlarını eksik görme
Mustafa Kemal Atatürk
Hayırlı olsun,motosiklet,araba olan her eve lazım
metro gross marketten bi karcher aldım 695 liraya ertesi gün arabayı yıkarken sustu bi daha çalışmadı tuttum istoctakı servise götürdüm bugün aradılar abi sizin makineyı 2 gündür kullanıyoruz çalışıyor hiçbi sorunu yok diye bozuk diye bırakmışsinız ama geldiğinden beri hiç sökmedik ve çalışmamazlik yapmadı dedi demek kı zorlayınca kendi kesmiş gücü ben de bozuk diye servise bıraktım yarın gidip geri alayım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)