Arkadaşlar dün gece başıma geldi.Gece iyi başlamıştı saat 11*00 da isten çıktık 2 arkadaş.Sonra Bornova'dan benim motorla (er5) koyulduk Alsancak'a doğru.Orada biraz zaman geçirdikten sonra saat 1*00 gibi arkadaşı evine bırakmaya gidiyordum.Karabağlar' da ara sokaklardan geçerken 6 7 kişi birden önümüzü kesti.Ne olduğunu anlamadan bize vurmaya başladılar.Arkadaşa önce vurdular zaten o bir yumruk yiyince kacti iyide yaptı.Sonra sıra geldi bana tabi.Biri vuruyo biri kaçyo biri vuruyo biri kaçıyo cevap vercem veremiyorsun.Çünkü yemiyo çok kalabalıklar.Sonra zaten döner bıçağını görünce filim koptu bende 1 2 tanesine anca vurup önümü açıp motoru bırakıp kaçtım bende.Bu arada benden önce kaçan arkadaş da polisi arıyordu zaten ama ne hikmetse yurdum 155 i çok meşgul olduğu için düşmedi bi türlü.Neyseki yolda bi polis gördük ve hemen olay yerine gittik.Bende olay yerine giderken farkettim ki ayağimda bi sıcaklık bi yanma ayagımı bıcaklamıslar şerefsizler.Allahtan motoru orda bırakmışlar.Sonra polis şikayetçi falan olacak mısınız dediler.Olsak nolur ki plaka yok bişi yok nerden bulacaklar.
İşin garip tarafı polis diyoki hastaneye gitmeyin bu kesiği görünce gene polis çağırırlar dedi.Kendiniz yapın pansuman dedi.
Nitekim her şeye rağmen montum sayesinde bayağı darbeden kurtuldum gibi ama yinede heryerim ağrıyor.
Ama her şeye rağmen temiz bi dayak yedim:S