Ne desem bilemedim. Güzel Türkiyem. O kadar alışmışız ki gayet doğal tepki veriyoruz. Başka bir ülkede söylesen dalga geçiyor sanarlar.
Ne desem bilemedim. Güzel Türkiyem. O kadar alışmışız ki gayet doğal tepki veriyoruz. Başka bir ülkede söylesen dalga geçiyor sanarlar.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Çok geçmiş olsun. Dertleri neymiş acaba?
ara sokağın biriydi ben pek bilmiyorum o tarafları arkadaşım biliyor.Şikayetçi olsaydım da bir şey değişmicekti ki nerden bulcaktı ki:S
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Kötü bir olaydı motoru üstüne süremezdim durmustum çünkü neyse yapacak bir şey yok artık ama gündüz vakti denk getirmeyeyim birini. Bu arada bıçaklanmak da garip bir duyguymuş:D
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım. Maalesef yurdumuzu ve de yakın çevremizi sardı bu kansızlar. Bunlar sayesinde azınlıkta kalan biz olduk. Hükümetimizden azınlık haklarımızı isteyen eylemler planlama sırası artık bizde galiba :(
bana sanki arada anlatmadığın veya gizlediğin bişey varmış gibi geliyor ama
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
büyük geçmiş olsun
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
valla kardeşim benim ilgim yok şaka bi yana çapulcu takımı her yerde var.çok geçmiş olsun
Izmir kadife kale, karabaglar, sakat yerlerdi 14 yil once halami ayni. Hicmi degisen gelisen bisey yok yuh yani.
Konuşmak istemedim ama yine duramadım
Arkadaşlar yıl 2012 olmuş hala böyle olaylar oluyorsa diyecek bir şey bulamıyorum artık ben gece yarısı önünü kesmekte ne demek 1. sayfada arkadaşın teki biber gazı söylemiş bende öneririm deri montun iç cebine koyabilirsin.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
büyük geçmiş olsun.
malesef bu ülkenin gerçegi.
aslında yazılacak çok şey var ama yazmıyorum. bu tip insan kılıklı yaratıklardan heryerde var. egitim yok kültür yok içinde hainlik tohumları yeşermiş aşagılık yaratıklar ülkenin hemen hemen heryerinde mevcut. umumi helalara yazı yazarlar. pkk ve apo köpeginin propagandasını sıçtıkları yerde yapan zavallılar.
sıkma canını kardeşim olan olmuş. o köpekler muhtemelen kendilerini haplamış ve sizi kurban seçmişler. yoksa kimse kimseye durduk yere saldırmaz.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
"Ne yazık ki" Gelişen olaylar elbette var. Yazık diyorum, çünkü 'zamane gençliği' diye hitap ettiğimiz ve her geçen yıl bu gibi kişilerin kuyruğunu bir marifetmiş gibi takip edip ve üstüne üstlük mutasyona uğrayarak bir yenilerinin zamanına "zamane gençliğine" çok daha kötü örnekler doğurulabiliyor. -ki bir takımada çoğunluğu bu yönde gençlerimizin.. Sorsak belki yaptıklarını bir marifet sanacaklar(onu astım, bunu kestim, bu bana dik dik baktı çaktım bıçağı??? "bu ne demek lan?").. Bu ve bu olayın gerçekleşmesinde öncelik olan ne eğitimdir nede kültür.. Öncelik aile yetiştirmesidir.. Bende bir İzmirliyim, bu ve bunlar gibi çevremde oldukça fazla kişiler bulunmakta ve bunlara dayanarak bu ifadeleri yazdım. Niyetim kimseyi aşağılamak veya ailesini-soyunu-sopunu kötülemek elbetteki değil yalnız olağan gerçeklerin büyük bir kısmı bu sebepten ibaret.
O taraflar maalesef öyle. Arabayla gece geç saatte geçmemiz gerekiyorsa kapıları kilitleyip öyle geçiyoruz. Geçmiş olsun arkadaşım.
Aynı bölgede yıllar önce bir arkadaşımı gasp etmişlerdi. En yakın polise gittiğinde, o bölgeye devriye aracıyla giremeyeceklerini söylemiş. Yani ülkenin polisi, ülkesinin bir bölgesine giremeyecek durumdaydı. Yıllar geçmesine rağmen değişen pek bir şey olmamış maalesef. Her yönden üzücü ve utanç dolu...
ABi her şeyi iyi hoş güzel dedin de kimin soyunun kimin bozuk olduğu bellli orada oturanlar genelde nasıl olduklarını sen biliyosun :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:51 ----------
Ne denilebilinir ki kanı bozuklar.Adamlar temiz bi dayak çektiler resmen her yerim ağrıyor şu anda :S Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar canım çok yandı ama ilerde bi yolunu bulup orada yaşayan böyle pisliklerin canını da ben yakacağım.
Bu kadar beleş mi ya insan hayatı?!?!?! Toplanıp gitmek lazım oraya -madem vur kaç faili bulunmuyo!!! Alahallaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Ne bu ya ezik ezik! Akıllı olabiliriz olana bitene anlık tepki vermeyecek kadar ama az da deli olmak lazım bence, en az(!) onlar kadar. Yani aslinda iki kişiyi salacan arkada 20 kişi!!!! toplaşacaklar iki kişinin çevresine 6-7 kişi. Sonra saracaz 20 kişi!!! Gör bak çıkabiliyolar mı .e.e.enkler!!! Vallaha ben de nefret ediyorum ülkenin bu hallerinden!!! Ufff.. Gece gece nefret doldum:(
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
neyle kestiler ki önünüzü yada konuda yazıyoduda ben mi kaçırdım ? önünüze geçtilerse süreceksin üstüne sen düşersin belki ama birinin ikisininde ağrı burnu dağılırdı. Neyse ki Allah korumuş Geçmiş olsun ne diyeyim .
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Esrar içip sokaklarda it sürüsü gibi dolanıyorlar.
ne olacak ki 10 ar 10 ar fare gibi doğurulmuşlar.
Hayat amacı yok. Anneden babadan örnek alınan bir kültür,bir eğitim,bir sevgi,bir insanlık emaresi yok.
Fenerbahçe seyircisi demekki haklı imiş beyler.................................polisin söylediğine bak bu ne yahu nasıl polis bunlar bunların maaşı bizlerden alınan vergilerle verilmiyormu...Direkt içişleri bakanlığına şikayette bulunun ve valiliğede tabi bakalım ne oluyor....kamu davası bu yahu...Üstelik bıçakla yaralama darp ne ararsan var . Geçmiş olsun arkadaşlar....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)