http://www.youtube.com/watch?v=Qi0MzQdoJkI
bu videoyu gördüm. inanamadım. gelirmi gelmezmi ???
http://www.youtube.com/watch?v=Qi0MzQdoJkI
bu videoyu gördüm. inanamadım. gelirmi gelmezmi ???
Geliyor. Elektronik müziği hiç sevmesem de bir iş sebebi ile bulunduğum memlekette da gitmiştim 2004 de böyle bir ortam yok.. İlginiz var ise kaçırmayın
YOU WILL NEVER WALK ALONE
Gençler tıksırana kadar içip azıyorlar olay bu, bize gelecek de ne olacak apaçi gençlik iyice azıtacak Bide yurtdışında bunların içtiği sadece içki değil uyuşturucu türevleri tabiki. Bize uymaz insan gibi eğlenmesini bilmiyoruz ki, daha karşı takımın şampiyonluğunu centilmence karşılamaktan bile aciziz.
Dıp dıs dıp dıs müzik çalıyor gençler de burn votka tarzı şeyler çekip arada uyuşturucu türevleri başka şeyler de kullanıp tepiniyor di mi bunda? Amaç ne peki?
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Buna apaçi tabir edilen tayfa gelemez, paraları yetmez çünkü. Bilet fiyatları fahiş olacaktır. Amaç ne mi ? Eğlenmek. Sana uymuyorsa bu anlayış başkalarına da uymayacak manasına gelmez.
Dipnot: Benim gittiğim Sensation da öyle bir güvenlik kontrolü vardı ki (20.000 kişi falan vardı içeride) değil uyuşturucu sigara sokmadı adamlar mekana. Ha bizim memlekette yapılabilir mi öyle bir kontrol onu bilemem
Off :D Off :D
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Neyin kafasını yaşıyosunuz lan sensation white alanında en prestijli itibar gören partidir,hollandaya sadece bu parti için gitmiştim budapesteden kalkıp,Türkiyeye gelmesi devrim niteliğinde oyhşş
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Bilet parası her türlü bulunur, telefonuna kontör alacak para bulamayan adamların birkaç milyarlık cep telefonlarıyla gezdiğini hatırlatırım. Güvenlik kontrolü denilen şeyin de işe yarar bi şekilde yapılması türkiyede pek görülmüş bişey değil. Koskoca adalet saraylarına bile bıçak sokulup adam bıçaklandı. Aklı olan adam türkiyede öyle bi ortama kız arkadaşlarını götürmez, kızlar kendi kendine zaten gidemez, erkekler kendi kendine eğlenir artık.
Sensation iyidir. Ama yerinde gidip görmek en iyisi... Kievde de düzenleniyor. Yakında 2.si düzenlenecek. Kievde bile o kadar iyi değil , gel gör ki Türkiye'de hiç gitmem. Gideceksen Hollandaya gideceksin
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Gecen sene amsterdamkine gittik temmuzda (bu sene de gidiyoruz biletleri aldik . Ajax stadyumunda 50bin kisi. Herkes bembeyaz giyinmis kadin erkek esit oranda, herkesin kafasi bi trilyon mukemmel bir ortam muzikten bahsetmeye gerek bile yok o da asmis gece 10 dan sabah 5 e kadar eglendik.
Arkadas etrafta 1 tane polis gormedim! abartmiyorum sadece kapi girisinde 5-6 ozel guvenlik disinda ne baska bir kontrol ne polis ne stad girisinde ne cikisinda.
1 tane bagris cagris 1 olay cikmadi. 50 bin kisi herkes sarhos, ot-hap herkes bi trilyon ne bir kadina kiza sarkma ne bir kavga olmadi. Stad icinde herkes insan gibi tek sira halinde icki almak icin veya tuvalet kuyruklarinda bekliyor itismeden aradan girmeden. Iste medeniyet iste insanlik iste cagdas toplum seviyesi bu dedim.
Bu organizasyonu TR de yapamazsiniz olmaz. Bizim millete anca gulben veya demet konseri gider.
)) Ticaret... Gelseler de sanki bize mi?:D
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Beyaz giyen 20 bin sap bir arada dans etmiş diye duyduk.
Arada kızlar da olabilir belki yurdumun bıyıklı sakallı kızları. Şöyle süper böyle süper diyip giden arkadaşlar da aktarsın deneyimlerini merak ettim.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Türkiyedekinin resmine bakmadım ama yunanistanda bile hepsi erkek oluyosa türkiyede nasıl olur tahmin etmesi zor değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)