scooterlar evet zor satılıyor... bu motora fazla fazla masraf ettim. bir kuruş daha masraf etmem. buna edeceğime ybrme ve ya korumalarıma masraf ederim. düz memur maaşıyla satacağım bir motosiklete 200 euroluk malossi debriyaj takamam.
telefon numaramı ilanı değiştirdiğimde numarayla yazmıştım ve kabul edilmemişti.
bizim motorculara numaramı bıraktım. onlar bir şey çıkarsa arayacak. bu memlekette lastiğin michelin olması önemli değil. en ufak suda yeri öpeceğinin önemi yok çünkü. kaportasının dağınık olması öenmli değil. fren mi tutmuyor, hiç önemli değil. sadece "gitsin".
1250 yazdım. motor başında 1200e düşerim sanırım.
resimler baştan çekilecek. herkes bunu söylüyor. ilk fırsatta resimleri fotoğraf makinasıyla çekeceğim.detaylarda ise motorun sıkıntılarını çektim. koltuk hafiften yırtılmış, arka kuyrugun ustu canta yüüznden çizilmiş.
bir fotoğrafçının gözüyle bakınca doğru, haklısın. işyerimdeki yarım saatlik arada motoru yıkayıp resimlerini çekmem gerekti. bir de telefonla çektim üstelik...
o yazıları yazmak zorundayım, çünkü adam internetten neye ne yapıldığını anlayamaz. en azından bakımlı bir motosiklet aldığını bilmesi için yazdım. telefonu zaten düzelteceğim. ustalara da numaramı bıraktım. burada motosiklet kültürü yok.
inşallah abi, çok acil olmasa da oradan gelecek paraya ihtiyacım var.
ümit de senin gibi düşünüyor. İstanbul'da olsam rahat satardım ama olmuyor işte.1250den aşağı satmam. hatırlarsan kiraya vermeye başlamıştım. ayda 80-100 lira geliyor zaten . işyerimdeki balığa meraklı ehliyetli iş arkadaşlarım sağolsun .
çin mallarına karşı bir güvensizlik var ve bu güvensizliği anca orada yazılarla sağlarım...resimler değişecek zaten.