Boş yere..Hepsi boş yere..
Yaşasın ekmek spor...
Boş yere..Hepsi boş yere..
Yaşasın ekmek spor...
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
arkadaşlar,aranızda fenerbaçe galatasaray maçını, arada tel örgüler olmadan her iki taraftarın iç içe seyrettiği bir maça gideniniz varmı???
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Bu arada gs avrupğa macında Fb formam ile Gs yi destekledim. Bunu eklemeyi unutmusum. Acaba kım dah a centilmen. BBen böyle Centilmenlik görmedim. Bravo.
Uploaded with ImageShack.us
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
yaşasın pendik spor
O değil de galatasaray kazanınca biz şöyle yaptık sizi şöyle yendik diyenler, galibiyeti sahiplenenler, bu fotoğrafları da sahiplensinler ya. Desinler erkek gibi evet biz de yaptık zamanında.
Şu cümledeki "sağlayan" kısmına oldukça takıldım ben? Adı üstünde "işgal" zamanında, ne sağlanmış olabilir ki? Galatasaray taraftarı olmam, fanatiklikten oldukça uzak olmam ve Galatasaray ve diğer spor kulüpleri atışmalarıyla zerre ilgilenmemem bir yana; Mekteb-i Sultani, hayatımın en güzel yıllarını bana vermiş, bir üyesi olmaktan en çok gurur duyduğum ve muhtemelen hayatım boyunca da daha gurur verici bir şey yaşamayacağım yerdir.
Adeta evim, yuvam hakkında da söylenen abartılmış, aslından uzaklaştırılmış bu tür şeyler de fazlasıyla canımı sıkıyor bu yüzden.
İşgal altında olunmayan dönemde, okulun en tepesinde ve ayrıca sayısız yerinde daha Türk bayrakları hiç eksik olmamıştır. Okulun Fransız nüfusu da oldukça kalabalık olmasına rağmen Türk millet ve milliyetine birçok kişiden daha saygılı ve bağlı, Türkçe'ye de şu fotoğrafın altına bin bir yanlışla yazılmış iki satırı yazan kişiden daha hakim ve saygılıdırlar.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Olay bir şeyler paylaşmaksa, hangi şeref defterinden çıktığı belli olmayan fotokopiler yerine onur duyduğumuz şöyle bir şey var elimizde...
Ayrıca lise binasını bir ziyaret etme fırsatınız olursa, şeref duyulan şeylerin böyle balon haberler değil, okulun her tarafını süsleyen Türk büyüklerinin haber ve ziyaretleri, her türlü işgal döneminde okuldan çıkan gazi ve şehitlerin gururla her köşeye kazınmış isimleri olduğunu görebilirsiniz.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Sinan,
dur ben su horozun kalbini kirayim,agzina zicayim diye plan yapsan bu kadarini yapamazdin.
Bu futbol topu nasil bir sihire sahip anlayamiyorum.
En aklibasinda gordugum adamlarin gozunu donduruyor.
Topigi ilk bir kac sayfa takip ettim.
Hatta bir tebrik mesajida attim sanirim.
Ama sonra midem bulandi.
Bir daha bakmadim.
Olcan'in mesajini gorunce kilit var kilit varsa baya cumbus var dur bakayim diye girdim.
Girmez olaydim.
Yorumlari okuyorum okuyorum agzim acik kaliyor yemin ederim..
Bu nasil bir nefret nasil bir kin??????
Gecen gün koyu Fenerli arkadasima
"Ülem stadi yiktiniz" diyorum
"iyi yaptik diyor" bana
Buradada fanatikler var...
Gecende Köln taraftarlari Gladbach taraftarlarinin otobüsünü tasladilar..
Ama herkesin dedigi ney biliyormusunuz?
Bunlar geri zekali..
Köln taraftarlari icin söylenen bunlar..
Herseyin fanatigi cok ama cok kötü bence..
Ve Atatürk e kadar gidebiliyorsunuzya sasirip kaliyorum...
Sadece sunu söyliyemim sizlere..
Ha FENER ha GALATASARAY seyircisi.. Ve digerleri..
Birbirinizden hic farkiniz yok..
Cok ama cok yazik...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Arkadaşlar bir tek galib olacaktı oda GS oldu tebrik ederiz.Aklıma takılanlar var ve burnuma gelen pis kokular bence körler sağırlar birbirini ağırlar daha yazmıyorum.
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
hakkıyla şampiyon olmadı diyenler hakkıyla şampiyon nasıl olacaktı gs bir söylesenize adamlar maç yaptı ŞİKESİZ kazandı maçları şampiyon oldu buradaki haksızlık ne
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)