Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Fenerbahçemin Şampiyonluğu...

REKLAM ALANI
    Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne 6-0 ı hocam.Biz 7-0 yendik fenerliler inanmaz ama,bugün sabah lig tv de bile verdi 7-0 lık maçın görüntülerini
    Hani nerde? Olmayan şeye kendinizbile inanmışsınız. Tamam Gs yi tebrık ederım ama bu nedir ya fenev miş kadın köymüş ezik miş, ya arkadaşlar kendinize gelin çocuk muhabetleri yapmayın. Sevineceksenız adam gibi sevinin. Holigan gibi kimseyi tahrik etmeyın. Yaşça büyük kuzenim koy dukmu yazmış. dEdim abi kutlarım ama gol mü attınız? oda idare et dedi. Lütfen arkadaşlar saygı çerçevesi altınd sevinin. Yarın öbürgün yüz yüze bakacağız.
    arca94 bunu beğendi.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TwisTeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gv250 2007
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bükemediğin bileği öpecen aga...

Helal olsun Gassaraya...yakışır şampiyonluk...

Abicim Avrupayı sallayın Türkiye Ligi masal oynanan futbol malumunuz...
    Önce hakkı olan kupayı 3 saat sonra alıp, ezeli rakibinin stadında kaldıran aslanlarımızı, sonra da stadlarını yakmak yerine böyle bir yorum yazabilen fener taraftarlarını tebrik ediyorum .
    Zippo's bunu beğendi.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı Raphae1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hani nerde? Olmayan şeye kendinizbile inanmışsınız. Tamam Gs yi tebrık ederım ama bu nedir ya fenev miş kadın köymüş ezik miş, ya arkadaşlar kendinize gelin çocuk muhabetleri yapmayın. Sevineceksenız adam gibi sevinin. Holigan gibi kimseyi tahrik etmeyın. Yaşça büyük kuzenim koy dukmu yazmış. dEdim abi kutlarım ama gol mü attınız? oda idare et dedi. Lütfen arkadaşlar saygı çerçevesi altınd sevinin. Yarın öbürgün yüz yüze bakacağız.
    Lig tv yi arıyorum hemen görüntüleri yolluyolar size Zahmet olucak tekrarlarına filan bakarsınız yada çok istiyosanız ararsınız hocam.Yalan mı konuşucam burda ? Sabahtan beri lig tv yi izliyorum,7-0 ık maçın görüntülerini gösterdi.Ne diyeyim..Holigan gibi kimseyi tahrik etmeyelim derken ?

http://www.dailymotion.com/video/xqs...yakyyor-2_news
    http://www.dailymotion.com/video/xqs...y-yakyyor_news

Biz holigansak bu insan görünümlü hayvanlar ne acaba ?
    Ayrıca gol mü attınız nedir ya ? Sonuç,şampiyonuz.Kuzenin doğru söylemiş kusura bakma.sizin stadınızda kupayı kaldırarak hafiften koymuş olmuyo muyuz sence de ?

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    Bir sezonda 2(iki) dakika sampiyon olan takima fener;
    Bir sezonda 2(iki) kere sampiyon olan takima galatasaray denir

metehancım bugün gündüzden sevinmenizi de katarsak şampiyon olmadan şampiyonluğa sevinme rekorunuzu kimse geçemez
    bektanist, ozrace, TwisTeD ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    En kötü gün bugün mü inadına bugünde FENERBAHÇE
    Raphae1 bunu beğendi.
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 1000 K5
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine geldi çattı bir şampiyonluk daha...bu sefer işimiz çok kolay...gassarayı kendi sahamızda duman edeceğimizi kendileride biliyor...ve ayakları titreyerek girdikleri bu stadda nasıl daha az rezil oluruz hesapları yapıyorlar...terimin korkak futbol anlayışı ve beraberliğe razı zihniyeti yüzünden defans yapacak cimboma en az 3 atarız...şimdiden şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı uğurlu olsun...şampiyonluk bize çok yakışıyor yahu...muhteşem bir takım muhteşem bir taraftarız...

Not..mobilden giriyorum nöbetteyim cevaplara yetişemeyebilirim...
    Ben Size Erken Konuşmayın Dedim Dedim İnanmadınız Bakın Şimdi ne oldu .;D

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı Alper_tim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir sezonda 2(iki) dakika sampiyon olan takima fener;
    Bir sezonda 2(iki) kere sampiyon olan takima galatasaray denir

metehancım bugün gündüzden sevinmenizi de katarsak şampiyon olmadan şampiyonluğa sevinme rekorunuzu kimse geçemez
    olay budur......................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yok
    Ben beşiktaşlıyım ama galatasaray ve fenerin oynadığı futbola bakın kadro kalitesine bakın kimin hakettiği belli

alicebbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT25+RKS Freccia
    Kötü bir sezon geçirmesine ve geriye düşmesine rağmen Şükrü Saraçoğlun'da berabere kalana kupa veriyorlardı Fenerbahçe'yle alay geçen arkadaşlar bunu göz önüne alın. ;)
    Raphae1 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Başlığa bakar mısın Fenerbahçemin Şampiyonluğu......
    Yaw bu fenerliler ne zaman hayali şampiyonluk kutlamalarından vazgeçecek

musakka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs apache 2014 & zn zenci
    Hani Turkcell 4 çekerdi? Vodafone %98'e ulaşmıştı kapsama alanında? Avea binlerce baz istasyonu kurmuştu? Arıyoruz fenerlilere ulaşılmıyo )

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Şunu açık söylüyeyim ben Trabzonsporluyum, Galatasarayı tebrik ederim.

Fenerbahçe içinde; Hayatımda bu kadar kibirli, iyi oynadığını zanneden, hakemler sayesinde ilerleyen, her sene şampiyon olduğunu zanneden, taraftarı holiganlık yapıp medya sayesinde tekrar insan gözüyle bakılan bir takım ben ne gördüm ne de duydum. Birde bunların bazı yöneticileri futbol'u bir spor faaliyetinden çok milli sorun haline getirmesi açıkçası tam sorun. Birde taraftarı halenda çıkıp konuşabiliyorsa diyecek bişey yok bu takım gözümde tam bir utanç abidesi.

Kusura bakmayın fenerli arkadaşlar tepki gösterecektir. Ama şu sözün doğru değil diyen varsa çıksın düzeltsin.
    35emre35 ve Tekir bunu beğendiler.

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    sayaçoğlunda kupa kaldırmak paha biçilemez ohh be bu onlara 10 yıl yeter.. 6-0 ın intikamını gol atmadan kupa kaldırarak aldık hangisi anlamlı ?
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

musakka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs apache 2014 & zn zenci
    DoLPHiN2306 bunu beğendi.

newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    Merak ediyorum neden silindi mesajım; Mod fenerbahçeli olduğu içinmi, yoksa 1980 lerden kalma rtük kuralları gereğimi Bir cevap verirseniz sevinirim.
    2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Raphae1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/323128.asp

Yazmayı bilenin okumayı da bildiğini varsayıyorum...

http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/fbgsmac.htm

http://www.turkfutbolu.net/fenerbahc...2_02_1911.html

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı newceri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merak ediyorum neden silindi mesajım; Mod fenerbahçeli olduğu içinmi, yoksa 1980 lerden kalma rtük kuralları gereğimi Bir cevap verirseniz sevinirim.
    Karşı takımın taraftarını tahrik edici karikatür paylaşımından alıntı yapıldığından silindi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------

Çift konudan devam etmeye gerek yok.
    Aşağıdaki konudan devam edelim.

http://www.motosiklet.net/forum/konu...piyonlugu.html
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)