Fenerbahçemin Şampiyonluğu...
Reklamlar
-
13 Mayıs 2012, 01:59
Zippo's adlı üyeden alıntı
Ne 6-0 ı hocam.Biz 7-0 yendik
fenerliler inanmaz ama,bugün sabah lig tv de bile verdi 7-0 lık maçın görüntülerini
Hani nerde? Olmayan şeye kendinizbile inanmışsınız. Tamam Gs yi tebrık ederım ama bu nedir ya fenev miş kadın köymüş ezik miş, ya arkadaşlar kendinize gelin çocuk muhabetleri yapmayın. Sevineceksenız adam gibi sevinin. Holigan gibi kimseyi tahrik etmeyın. Yaşça büyük kuzenim koy dukmu yazmış. dEdim abi kutlarım ama gol mü attınız? oda idare et dedi. Lütfen arkadaşlar saygı çerçevesi altınd sevinin. Yarın öbürgün yüz yüze bakacağız.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Reklamlar
-
13 Mayıs 2012, 02:07
mete_han adlı üyeden alıntı
bükemediğin bileği öpecen aga...
Helal olsun Gassaraya...yakışır şampiyonluk...
Abicim Avrupayı sallayın Türkiye Ligi masal oynanan futbol malumunuz...
Önce hakkı olan kupayı 3 saat sonra alıp, ezeli rakibinin stadında kaldıran aslanlarımızı, sonra da stadlarını yakmak yerine böyle bir yorum yazabilen fener taraftarlarını tebrik ediyorum .
-
13 Mayıs 2012, 02:10
Raphae1 adlı üyeden alıntı
Hani nerde? Olmayan şeye kendinizbile inanmışsınız. Tamam Gs yi tebrık ederım ama bu nedir ya fenev miş kadın köymüş ezik miş, ya arkadaşlar kendinize gelin çocuk muhabetleri yapmayın. Sevineceksenız adam gibi sevinin. Holigan gibi kimseyi tahrik etmeyın. Yaşça büyük kuzenim koy dukmu yazmış. dEdim abi kutlarım ama gol mü attınız? oda idare et dedi. Lütfen arkadaşlar saygı çerçevesi altınd sevinin. Yarın öbürgün yüz yüze bakacağız.
Lig tv yi arıyorum hemen görüntüleri yolluyolar size Zahmet olucak tekrarlarına filan bakarsınız yada çok istiyosanız ararsınız hocam.Yalan mı konuşucam burda ? Sabahtan beri lig tv yi izliyorum,7-0 ık maçın görüntülerini gösterdi.Ne diyeyim..Holigan gibi kimseyi tahrik etmeyelim derken ?
http://www.dailymotion.com/video/xqs...yakyyor-2_news
http://www.dailymotion.com/video/xqs...y-yakyyor_news
Biz holigansak bu insan görünümlü hayvanlar ne acaba ?
Ayrıca gol mü attınız nedir ya ? Sonuç,şampiyonuz.Kuzenin doğru söylemiş kusura bakma.sizin stadınızda kupayı kaldırarak hafiften koymuş olmuyo muyuz sence de ?
-
13 Mayıs 2012, 02:35
Super Moderator
Bir sezonda 2(iki) dakika sampiyon olan takima fener;
Bir sezonda 2(iki) kere sampiyon olan takima galatasaray denir
metehancım bugün gündüzden sevinmenizi de katarsak şampiyon olmadan şampiyonluğa sevinme rekorunuzu kimse geçemez
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
13 Mayıs 2012, 02:38
En kötü gün bugün mü inadına bugünde FENERBAHÇE
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
13 Mayıs 2012, 03:40
mete_han adlı üyeden alıntı
Yine geldi çattı bir şampiyonluk daha...bu sefer işimiz çok kolay...gassarayı kendi sahamızda duman edeceğimizi kendileride biliyor...ve ayakları titreyerek girdikleri bu stadda nasıl daha az rezil oluruz hesapları yapıyorlar...terimin korkak futbol anlayışı ve beraberliğe razı zihniyeti yüzünden defans yapacak cimboma en az 3 atarız...şimdiden şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı uğurlu olsun...şampiyonluk bize çok yakışıyor yahu...muhteşem bir takım muhteşem bir taraftarız...
Not..mobilden giriyorum nöbetteyim cevaplara yetişemeyebilirim...
Ben Size Erken Konuşmayın Dedim Dedim İnanmadınız Bakın Şimdi ne oldu .;D
-
13 Mayıs 2012, 03:48
-
13 Mayıs 2012, 10:21
Alper_tim adlı üyeden alıntı
Bir sezonda 2(iki) dakika sampiyon olan takima fener;
Bir sezonda 2(iki) kere sampiyon olan takima galatasaray denir
metehancım bugün gündüzden sevinmenizi de katarsak şampiyon olmadan şampiyonluğa sevinme rekorunuzu kimse geçemez
olay budur......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
13 Mayıs 2012, 10:23
Ben beşiktaşlıyım ama galatasaray ve fenerin oynadığı futbola bakın kadro kalitesine bakın kimin hakettiği belli
-
13 Mayıs 2012, 12:23
Kötü bir sezon geçirmesine ve geriye düşmesine rağmen Şükrü Saraçoğlun'da berabere kalana kupa veriyorlardı Fenerbahçe'yle alay geçen arkadaşlar bunu göz önüne alın. ;)
-
13 Mayıs 2012, 13:10
Başlığa bakar mısın Fenerbahçemin Şampiyonluğu......
Yaw bu fenerliler ne zaman hayali şampiyonluk kutlamalarından vazgeçecek
-
13 Mayıs 2012, 13:49
Hani Turkcell 4 çekerdi? Vodafone %98'e ulaşmıştı kapsama alanında? Avea binlerce baz istasyonu kurmuştu? Arıyoruz fenerlilere ulaşılmıyo )
-
13 Mayıs 2012, 14:42
Şunu açık söylüyeyim ben Trabzonsporluyum, Galatasarayı tebrik ederim.
Fenerbahçe içinde; Hayatımda bu kadar kibirli, iyi oynadığını zanneden, hakemler sayesinde ilerleyen, her sene şampiyon olduğunu zanneden, taraftarı holiganlık yapıp medya sayesinde tekrar insan gözüyle bakılan bir takım ben ne gördüm ne de duydum. Birde bunların bazı yöneticileri futbol'u bir spor faaliyetinden çok milli sorun haline getirmesi açıkçası tam sorun. Birde taraftarı halenda çıkıp konuşabiliyorsa diyecek bişey yok bu takım gözümde tam bir utanç abidesi.
Kusura bakmayın fenerli arkadaşlar tepki gösterecektir. Ama şu sözün doğru değil diyen varsa çıksın düzeltsin.
-
13 Mayıs 2012, 14:49
sayaçoğlunda kupa kaldırmak paha biçilemez ohh be bu onlara 10 yıl yeter.. 6-0 ın intikamını gol atmadan kupa kaldırarak aldık hangisi anlamlı ?
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
13 Mayıs 2012, 15:08
-
13 Mayıs 2012, 15:47
Merak ediyorum neden silindi mesajım; Mod fenerbahçeli olduğu içinmi, yoksa 1980 lerden kalma rtük kuralları gereğimi Bir cevap verirseniz sevinirim.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
13 Mayıs 2012, 16:16
Raphae1 adlı üyeden alıntı
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/323128.asp
Yazmayı bilenin okumayı da bildiğini varsayıyorum...
http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/fbgsmac.htm
http://www.turkfutbolu.net/fenerbahc...2_02_1911.html
-
13 Mayıs 2012, 16:38
newceri adlı üyeden alıntı
Merak ediyorum neden silindi mesajım; Mod fenerbahçeli olduğu içinmi, yoksa 1980 lerden kalma rtük kuralları gereğimi Bir cevap verirseniz sevinirim.
Karşı takımın taraftarını tahrik edici karikatür paylaşımından alıntı yapıldığından silindi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
Çift konudan devam etmeye gerek yok.
Aşağıdaki konudan devam edelim.
http://www.motosiklet.net/forum/konu...piyonlugu.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)