bükemediğin bileği öpecen aga...
Helal olsun Gassaraya...yakışır şampiyonluk...
Abicim Avrupayı sallayın Türkiye Ligi masal oynanan futbol malumunuz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ihahahahahahahahha Fenerbahçe ve onların Şampıyon olmadan şampıyonluk seviçleri ıhahahaha
Sado
galatasaray pek güzel bir futbol oynamadı bence bir galatasaraylı olarak gol atıp şampiyon olmak daha çok hoşuma giderdi
Bi erken sevinme vak'ası daha
Tebrikler Cimbomum!
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
bi fenerbahceli olarak galatasarayı tebrik ediyorum merkezde toplasmıslardı 1 saat kadr gittim bende onlarla eglendim onemli olan dostluk geriisini hayvanlarda yapıyor
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
mecidye köyde fenerbahçe taraftarını doven gs holiganlarını da. mac sonucu stadı yıkıp yakmaya calışan fb holıganlarınıda kınıyorum. onlarla aynı takımları tutmaktan utanıyorum. arkadaslar futbol bır oyundur. muhakkak bır kazanan bır kaybeden olacaktır. mac sonu goruntulerı ızlerken ıcım cız ettı. fenerbahce stadı mukemmel ama taraftarı hıc dusunmeden koltukları kırıp sahay attılar. hatta bazıları nerdeyse stadı yıkıyordu. dısarıda polıs aracına zarar vermısler. bu stad koltuklarını kıran stada zarar verenlerı kınıyorum. gelecek sene gene orda mac oynanmıyacakmı. bu ne? savası mı kaybettınız? aslında sevınmenız lazım hakkınızın bıleğiyle 2. oldunuz. hemde kendınız bile şikeye inanmıışken. ben galatasarylı olarak boyle guzel bır rekabet yarattığı için fenerbahceye tesekkur ederım. onlarında basarılırını tebrık ederım. seneye elele şampiyonlar liginde başarılara koşalım. bugunkü gibi bir finali şampiyonlar ligi finalinde yaşayalım. birbirmizi sevip saygı gösterelim.
televizyon'dan izliyorum olayları ve inanın fb taraftarının ne yapmak istediğini anlamış değilim.bi bilen fenerli varsa söylesin...bu sadece eziklikden başka bişey değil....
bu arada en büyük Galatasaray....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
@Ahmet N., Allah senden razı olsun.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
bir fenerbahçeli olarak kazanmış olduğunuz şampiyonluğu kutluyorum...tebrikler arkadaşlar...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Bunları yapan fener taraftarı mı PKK militanı mı?
“Deneyen başaramayabilir lakin denemeyen zaten kaybetmiştir.”
Volkan son saniyelerde kalesinden çıkıp ceza sahasına doğru koşması adeta bir kanarya nın son çırpınışları gibiydi.
Fenerbahçe büyük takimdir, ama Galatasaray daha büyüktür.
Burdan, Türk Polisinin üzerine kotluklarla yürüyen saldıran herkezi siddetle kınıyorum. Allah hepinizin belasını versin.
Saygılar.
Sonucu görüp konuyu açanın yazdıklarını okumak gerçekten komik,savaşa gitsek daha az olay olurdu be
Bu memlekette futbol şiddettir futbol holiganlıktır futbol adam bıçaklamaktır başka bi işe yarıyomu gol se gol ya goooll!!! diye bağırıp mahalleyi yıkmanın ne anlamı var hem gol de olmamış millet neye gol diyosa artık
Umarım Fener Hala bizde sizi 6 - 0 yenmistik demez yaaa D:D:D:D:D:.. Kadıköy'de Kupa Kaldırdık ne 6sı ne 16 sı artık :D:D:D:D:D:D:
Bu saatten sonra DELİKANLI FENERBAHÇE taraftarlarının SON ŞAMPİYON HAKKINDA bir yorum yapmayacaklarını düşünüyorum. Zira yoruma hacet yok.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)