yaw hemen beni maganda yaptınız.... ben o mermileri sıkacak olsam metenin ayaklarına sıkarım... hoş olmayan tabancaylada zor olur.... otomatikle atmaya kalksam ameliyat yeni bir sene darbe almamalıymışım... yani elli adet mermiyi olmayan silah ile ameliyatlı biri atabilirmi...????
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
bak senin için iyi fırsat.. hemi dağa çıkmanada gerek kalmaz..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
şampiyonlar ligine kim giderse şampiyon odur
A) Fenerbahçe
B) Galatasaray
C) Trabzonspor
D) ???????????
E) Edirneden dışarı çıksında kafi
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
valla ben totem yaptım izlemicem maçı :/
ne imzası beaaa
Mete_Han dikkat edin de hakem son düdüğü çalmadan şampiyonluğu kutlamaya falan kalkmayın.Sonra yersiniz golü
Şampiyonluk GALATASARAY ın hakkı. Bunu sizde biliyorsunuz... Tabiki gene klasik bir karşılaşma olursa hiç şaşmam. Topu biz oynarız fenevv Alex sayesinde kazanır. Türkiyede futbolu katleden fenevv olmadımı zaten.. Ne takımı takımmm nede taraftarı taraftar..
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
yavaş genç fenerbahçe galatasaray beşiktaş trabzonspor bunların yöneticileri burdaki koltuktan nemalanan kişiler taraftarsa gönüldaştır ve bu kurumlar sadece gönüldaşlarıyla var olur kimse gönül verdiği kurumun kötü olarak anılmasını istemez.
Galatasaray Kadıköy'de en son ne zaman Fenerbahçe'yi yenmişti hatırlayan var mı? Acil bu bilgi lazım çocuğumun performans ödevi de. Kaç tane cimbomluya sorduysam bilemedi de...
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
1999 da yendi başka soru varmı ziraat kupası filan
1999'dan önce ne zaman yendi acaba?
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
Gs li arkadaşlara , bizi en son ne zaman yendiniz dediğimizde , nedense hep soruya soruyla cevap veriliyor. Siz Türkiye kupasını en son ne zmn aldınız gibi? Ama esas soru bu değilki, neden konuyu hemen değiştiriveriyorsunuz anlamıyorum? Eminimki bu yorumada Tr kupası karıştırıp bir cevap gelecektir.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Gönlüm Fenerbahçemden yana. Lakin çok zor bir süreç geçirmesine ragmen 2 kupada da final oynayacak olması biçok kişiye kapak niteliğinde cevap olmuştur zaten. Sonuç ne olursa olsun bana düşen Fenerimi ve başarısından dolayı galatasarayı alkışlamaktır. Saçma salak ölüm kalım savaşına dönüştürmemek lazım. Fenerbahçemde Galatasayda buralara hak ederek geldiler. Fenerbahçemde malum olaylardan dolayı diğer takımlardan çok daha fazla baskıya vs olaylara maruz kaldığını zaten herkes biliyor. Haliyle 2 kupada final oynamak zaten başlı başına başarıdır. Allah nasip ederse kupalar bizim. Değilsede dünyanın sonu değil. Her iki takımımıza da başarılar.
BE
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)