Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Hız yapanların penisi küçüktür

REKLAM ALANI
    safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı anamur.spor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ağalar yanlış anlamayın ama atışmanızı okudukça gün içinde sık sık karşılaştığım evli çiftler aklıma geliyor.
    güzel benzetme olmuş

Yahu arada birde alttan alalım cidden çok zor bişi değil. Hani sen ona bişi dersin o sana der tamam. Eski defterleri her konuda açmayalım

Buarada bu başlıkla motosiklet ve cinsellik konusunun birleştirilmesi gerekiyor ayrıca o konuda uzuun fikir paylasımı sonucu motosikletin ereksiyon yaptığı sonucuna varıldı

Ozaman çok ereksiyon=kısa penis mi demektir?

Dip not: kenan sofuoğluna üzüldüm. Birde evleneli çok olmamıştı diye anımsıyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    beyler sakin olun ikinizinde altında ss yok.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

irondark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR 600 k)
    Güzel atışma.... Ah eski günler ahhhhh... İzlemekle yetineyim... (seviyeyi bozmadan beyne çalışın...)

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel benzetme olmuş

Yahu arada birde alttan alalım cidden çok zor bişi değil. Hani sen ona bişi dersin o sana der tamam. Eski defterleri her konuda açmayalım

Buarada bu başlıkla motosiklet ve cinsellik konusunun birleştirilmesi gerekiyor ayrıca o konuda uzuun fikir paylasımı sonucu motosikletin ereksiyon yaptığı sonucuna varıldı

Ozaman çok ereksiyon=kısa penis mi demektir?

Dip not: kenan sofuoğluna üzüldüm. Birde evleneli çok olmamıştı diye anımsıyorum
    O konuyla zaten 2yıl mı ne erekte halde gezen adamın konusunu tartışmamış mıydık? Hani bmw motorla seyahat sonucu bi daha eski haline dönemeyen adam vardı ya. Tüm bu konuşarı bir ana başlıkta toplayabiliriz

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O konuyla zaten 2yıl mı ne erekte halde gezen adamın konusunu tartışmamış mıydık? Hani bmw motorla seyahat sonucu bi daha eski haline dönemeyen adam vardı ya. Tüm bu konuşarı bir ana başlıkta toplayabiliriz
    Yok yok o başka. O konudan daha önce açılmıştı benim bahsettiğim hatta epeyde hit almıs 5 sayfayı falan geçmişti yorumlar en son baktığımda

Google da
    Motosiklet ve cinsellik site:motosiklet.net
    Diye yaz direk karşına çıkar

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)