Hayabusa kullanan zencilerin neden yavaş gittiğini şimdi anladıııııııım.
Hayabusa kullanan zencilerin neden yavaş gittiğini şimdi anladıııııııım.
düz mantık gidersek bisiklet sürücüleri isteselerde rampa hariç hz yapamazlar o zaman onları kafamda canlandırmak istemiyorum
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Oy oy oyyyy kavgada söylenmez bu yahu.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
polis : çek bakayım oğlum sağa
motorcu: niye? Ölçümmü yapacan?
Güldüm gülüyorum gülücem
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
Ben yeni başladım motora, rodaj aşamasında yavaş takılıyorum,
eee ben hızlanınca küçülecek mi?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
uçan memelilere sormak lazım dogru mu yanlış mı?
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
hiçbir zenci 55 i geçmez mi yani
puhaha xD
ibresi uzun olanın şeyide uzun olur desek daha doğru olur
Rossi yandi desenize...
Turkiye de olmaz bu is, hayirdir altima mi yatcan diye lafi tikarlar adamin agzina.
Bide bayanlar boyle ciddiyetsiz bi olayda bile kaile alinmamis.
Hemde sozde gelismis ulkelerden birinde reklam, uzuldum acikcasi bayanlar adina.
We are many...
bülük diye de bi laf vardı lan. ne güzel, ne masum bi laftı. onu hatırlattı bana bu haber. 80lerde çocuk olmak güzeldi. ayrıca bunu bilen lisesi değildir de diyeceğim ama emin değilim.
konudan çok yorumlar süper olmuş türk deilmiyiz abi konu bel altına gelince nasılda hayal gücü tavan yapıyo:D
kadını nerde salladıkki trafikte sallıyalım öle bi işareti bizimkilere yapsa biz direk slm veririz lan olum kız bana yavşadı deriiz:D
Motosiklet mucidi
rahat bırakın küçüğümü yapıştırrrr
küçük ama yaramaz olsun
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Kimse onemli olan islevi dememis bende demimde ufak sanmasinlar benimki 650 lik ama ha 50 lik ha 2000 lik binmesini bilirsen hepsi ayni zevki verir.
Ben gazi verip cekiyorum verip cekiyorum o yuzden boy cok degisken bi ayari yok :p
Bu reklam bana uymaz.
onlar soğanın cücüğünü görmemişler.
Muhim olan boyu degil islevi derler sonra!
Ağalar yanlış anlamayın ama atışmanızı okudukça gün içinde sık sık karşılaştığım evli çiftler aklıma geliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)