306 ya niyet 406 ya kismet
Reklamlar
-
Aslında 150 bin dedim ama 98 aracın normali 220-300 bin arasası. bizim 2001 VW benzinli araç 165 binde ki yattığı da çok uldu
Aynen dediğiniz gibi yağ değişim periyoduna ve yetkiili serviste bakımı doğru yapılan aracın ömrü minimum 400 bin km. VW, audi, mercedeslerin 700-800 bin kmye kadar yolu var
Türkiyede 98 model araçlar ortalama en az 3-5 sahip değiştirdiğinden ve 2. el alan yetkili servis yerine Ahmet mehmet ustaya gittiğinden pek hayır gelmiyor. LPG furyasından da bi dönem çok araç pert oldu 98-2003 arası.
Reklamlar
-
ben benim 206 ya 17 bin istıyorum orda istesem bana kocaman hadi ...lan derler galıba..
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
delileoo adlı üyeden alıntı
McWarnaly sen bu arabayı bulgarda kaça satmayı düşünüyorsun? bulgar ikametli bir arkadaşım var onun adına alıp soktuk türkiyeye bi 98 laguna 2.0 benzinli floryada işyerinin önünde yatıyor benzin yüzünden binemiyor..
babamda 2000 model 2.0 motorlusu var. 5000 km ortalaması 9 litre. tabi sıralı tartarını lpg kitiyle 100 kmde... yani kmye 23 kuruş falan yakıyor. deri döşeme ısıtmalı koltuklar ohh miss..
-
maxi97 adlı üyeden alıntı
babamda 2000 model 2.0 motorlusu var. 5000 km ortalaması 9 litre. tabi sıralı tartarını lpg kitiyle 100 kmde... yani kmye 23 kuruş falan yakıyor. deri döşeme ısıtmalı koltuklar ohh miss..
benim tahminim de o yonde.yuklu olarak.90-100 km hizda 100 km de 8-9 litre benzin yakar diye dusunuyorum.
RIDE or DIE
-
vay vay arkadaş 500 euro ya araba bulunmuş ve beğenilmemiş
-
Emodog adlı üyeden alıntı
vay vay arkadaş 500 euro ya araba bulunmuş ve beğenilmemiş
kardesim bedava bile verseydi onu bana.ikinci el bir tampon alsam 100 euro.ikiknci el 4 lastik 100 euro.degistittirmek balans 100 euro.Bulgaristan a gidince tampon on kapak boyatma 50 euro.daha bunlar gibi birsuru ufak tefek tamirat isleri.1000 euro ya yakin bir meblag harcamam gerekirdi.
RIDE or DIE
-
bir şirket kurup bu araçları getirip satsak olmuyor mu?
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
bir şirket kurup bu araçları getirip satsak olmuyor mu?
Olsa simdiye kadar yapan olurdu herhalde.Ki zaten vardir.Ancak Gumruk vergisi vs odeyince pek fazla bir kar kalmaz.
RIDE or DIE
-
Klavyenin "0" eksik basıyor herhalde
-
yurtdışında otomobil alıp Türkiye'de parçalayıp satsak ne olur?
-
Valla onu bilemeyecegim.
RIDE or DIE
-
McWarnaly abi
bir yakınım da hollanda da yaşıyor...
2003 model opel corsa c, 109 000 km de...otomatik vites...
3000 öyro ya alacak....sizce fiyatı uygun mudur....
yurt dışından otomobil alırsın kimse sana alamazsın demez...
istediğin aracı alıp orda kullanabilirsin...ama TR ye getiremezsin...
TR ye GETİRMEK İÇİN belli bir yaş sınırı var...
kıbrıs da motor için 3 araba için 5 yaş...dı sanırım...interntten araştırdıgım kadarı ile öyle...
daha sonra %15 gümrük vergisini ödersin...
extra %5-10 da ıvır zıvır sigortaydı değerli kagıttı ota-moka gider...
bir de yeni plaka çıkartmak için gene bir %5-10 luk para harcarsın...
şimdi tekrar hesap yapıp bir daha düşünün...TR den almak mı mantık lı yoksa dışardan getirmke mi...
daha ucuza olmuş olsaydı şimdiye kadar bir çok uyanık aynısını yapardı...
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
McWarnaly abi
bir yakınım da hollanda da yaşıyor...
2003 model opel corsa c, 109 000 km de...otomatik vites...
3000 öyro ya alacak....sizce fiyatı uygun mudur....
:
valla soyle soyleyeyim.Aractan araca cok fark var bildigin gibi.Arac gerekten temiz ve 1.veya 2. sahibi ise ozellikle de yerli kullanmissa bence fiyat normal.Ama her aracta pazarlik payi olur.200-300 euro daha dusurebilir hic olmazsa plaka masrafi cikar.
RIDE or DIE
-
McWarnaly adlı üyeden alıntı
valla soyle soyleyeyim.Aractan araca cok fark var bildigin gibi.Arac gerekten temiz ve 1.veya 2. sahibi ise ozellikle de yerli kullanmissa bence fiyat normal.Ama her aracta pazarlik payi olur.200-300 euro daha dusurebilir hic olmazsa plaka masrafi cikar.
anlayan birisi ile gidip bakmıslar...bayagı bı didik didik etmişler...masrafsız araçmış...
alınca direk kullanacakmıs...otomatik vites oldugu ıcın biraz pahalı dıyor...
pazarlık yapmışlar ama herif bir kuruş inmemiş...demkki bir katakulli yok...
neyse alıp kullansında görecez bakalım...
teşekkürler abicim...
-
anlayan birisi ile gidip bakmıslar...bayagı bı didik didik etmişler...masrafsız araçmış...
alınca direk kullanacakmıs...otomatik vites oldugu ıcın biraz pahalı dıyor...
pazarlık yapmışlar ama herif bir kuruş inmemiş...demkki bir katakulli yok...
neyse alıp kullansında görecez bakalım...
teşekkürler abicim...
ilk sahibi mi ve nereli?Ozellikle araplardan ve marukanlardan araba alirken cok dikkatli olmali.
RIDE or DIE
-
ilk sahibi mi ve nereli?Ozellikle araplardan ve marukanlardan araba alirken cok dikkatli olmali.
ilk sahibi değil...garajdan alıyormuş...herhalde galeri oluyor...
çok bakmışlar,en sağlamı oymuş....
sadece 150 euro inmiş...plakası varmış.... yıllık bakımını ve apk sini yapıp verecekmiş...apk ney bilmiyorum da....öyle msj atmış bana...
3000 euro haricinde hiç bir ücret ödemeyecekmiş...
-
ilk sahibi değil...garajdan alıyormuş...herhalde galeri oluyor...
çok bakmışlar,en sağlamı oymuş....
sadece 150 euro inmiş...plakası varmış.... yıllık bakımını ve apk sini yapıp verecekmiş...apk ney bilmiyorum da....öyle msj atmış bana...
3000 euro haricinde hiç bir ücret ödemeyecekmiş...
Bende bu 406 yi garajdan aldim.Garajin sahibi bir marukan ama aracin sahibi hollandali imis.Gercekten tertemiz.Gecen yil bir opel astra almistim ayni galeriden.Plaka var diyorsun ama araci alirken plakasiz aliyor.Plakayi kendi cikariyor.Yani soyle soyliyeyim,kendi adina bir plaka aliyorsun 100 arac da degistirden hep ayni plakayi kulaniyorsun.Sigorta vergi tabiki araca gore degisiyor.Apk de teknik kontroldur.Aracin yuruyen takiminda yada diger sinyalizayson vs de en ufak bir eksiklik olursa kontrolden gecmez.
RIDE or DIE
-
Bende bu 406 yi garajdan aldim.Garajin sahibi bir marukan ama aracin sahibi hollandali imis.Gercekten tertemiz.Gecen yil bir opel astra almistim ayni galeriden.Plaka var diyorsun ama araci alirken plakasiz aliyor.Plakayi kendi cikariyor.Yani soyle soyliyeyim,kendi adina bir plaka aliyorsun 100 arac da degistirden hep ayni plakayi kulaniyorsun.Sigorta vergi tabiki araca gore degisiyor.Apk de teknik kontroldur.Aracin yuruyen takiminda yada diger sinyalizayson vs de en ufak bir eksiklik olursa kontrolden gecmez.
plaka olayını anladım abicim...ilk defa bir aracı olacak...onu da yaptırsın artık...
bu apk de iyi bir şey o zaman...masrafsız bir araç alacak...
2 aydır araba arıyordu...yanında götürdüğü usta da bayagı didik didik incelemiş...olur demişler...
kimden satın aldıgını sordumda...daha cvp gelmedi...
bakalım inşallah iyi bir aracdır da sorunsuz biner...saygılar...
-
plaka olayını anladım abicim...ilk defa bir aracı olacak...onu da yaptırsın artık...
bu apk de iyi bir şey o zaman...masrafsız bir araç alacak...
2 aydır araba arıyordu...yanında götürdüğü usta da bayagı didik didik incelemiş...olur demişler...
kimden satın aldıgını sordumda...daha cvp gelmedi...
bakalım inşallah iyi bir aracdır da sorunsuz biner...saygılar...
insallah insallah.Bende arac alirken distan bakarim vurugu kirigi yoksa,motora biraz goz atarim calistirip bir iki tur atarim icime yatarsa alirim.Oyle ustayla didik didik ettirmem.Araba kismet isi.
RIDE or DIE
-
insallah insallah.Bende arac alirken distan bakarim vurugu kirigi yoksa,motora biraz goz atarim calistirip bir iki tur atarim icime yatarsa alirim.Oyle ustayla didik didik ettirmem.Araba kismet isi.
hiç aracım olmadığı için alacak olsam ben de bilen birisi ile giderim...
o arkadasım da kendı anlamadıgı ıcın yardım aldı mecburen...
sahibi de hollandalıymış...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)