Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

306 ya niyet 406 ya kismet

REKLAM ALANI
    kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    aha miilet isyana geldi... malesef böyle arkadaşlar, bulgaristanda okuyan bir arkadaşım, 2001 model opel korsayı 2500 TL ye aldı. biz bırak araba almayı 2. el 125 cc motor alamıyoruz!!! sonrada Türkiyede neden motor yok...!
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    Alıntı kemboo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aha miilet isyana geldi... malesef böyle arkadaşlar, bulgaristanda okuyan bir arkadaşım, 2001 model opel korsayı 2500 TL ye aldı. biz bırak araba almayı 2. el 125 cc motor alamıyoruz!!! sonrada Türkiyede neden motor yok...!
    Dogrudur,ancak Bulgarisyan da araba almak biraz riskli.Yurtdisindan vuruk yada kontrolden gecmeyen araclari getirip tamir edip,km dusurup satiyorlar.O yuzden Bulgaristan da arabalar motorlar avrupadan bile daha ucuz.Ama aralarinda saglamlari da yok degil tabi.
    RIDE or DIE

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    Alıntı McWarnaly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dogrudur,ancak Bulgarisyan da araba almak biraz riskli.Yurtdisindan vuruk yada kontrolden gecmeyen araclari getirip tamir edip,km dusurup satiyorlar.O yuzden Bulgaristan da arabalar motorlar avrupadan bile daha ucuz.Ama aralarinda saglamlari da yok degil tabi.
    valla o kadarını bilmiyorumda, arkadaşda normalde arabalar pahalı ama avrupa birliğine girdikten sonra düşmüş, italyadan ve almanyadan vs 2. el oto çok geliyor demişti dediğin doğru olabilir
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

Motosikleti
    Alıntı kemboo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla o kadarını bilmiyorumda, arkadaşda normalde arabalar pahalı ama avrupa birliğine girdikten sonra düşmüş, italyadan ve almanyadan vs 2. el oto çok geliyor demişti dediğin doğru olabilir
    4 yil once gumruk vergisi kalkinca arabalar yuzde 50 ucuzladilar.Su anda avrupadaki fiyatlara Bulgaristan da arac bulmak mumkun.Ancak alirken cok dikkat etmek lazim.Dedigim gibi makyajlama yapiyorlar.
    kemboo bunu beğendi.
    RIDE or DIE

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    97 mondeo vardı.140 hp..otomatik..şehir içinde 100 km de 13-15 litre yakan araba şehirlerarası 100 km de 5.5 lirte yakıyordu..çok kez denedim..hata yoktu...

ha bu arada gelirken lastik getir buraya,benim arabaya .. araba o fiyatsa lastik 3-5 eurodur sanırım..
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    Ülkeyi terk ediyorum kardeşim ben 800 avroya araba şaka gibi biz 8.000$'lık doğan slx'e zor biniyoruz sen 306'den bahsediyon..
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

Motosikleti
    Alıntı Samet Ağır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    97 mondeo vardı.140 hp..otomatik..şehir içinde 100 km de 13-15 litre yakan araba şehirlerarası 100 km de 5.5 lirte yakıyordu..çok kez denedim..hata yoktu...

ha bu arada gelirken lastik getir buraya,benim arabaya .. araba o fiyatsa lastik 3-5 eurodur sanırım..
    Valla Samet abi ben bizim esyalarimizi nasil sigdiricam diye dusunuyorum sen lastik diyorsun.Gercekten ihtiyacin varsa Bulgaristan da 10-15 tl ye istedigin ebatlarda lastik var.Ben Turkiye ye gelemem bu yaz herhalde ama Bulgaristan a gelirsen hallederiz,hem takiliriz.Teklifim ciddi..

---------- Post added 10-05-2012 at 00:00 ---------- Previous post was 09-05-2012 at 23:58 ----------

Alıntı Tropiksera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ülkeyi terk ediyorum kardeşim ben 800 avroya araba şaka gibi biz 8.000$'lık doğan slx'e zor biniyoruz sen 306'den bahsediyon..
    Yok kardes 306 degil 98 model 406 1.8 st 110 beygir.
    RIDE or DIE

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    Yok kardes 306 degil 98 model 406 1.8 st 110 beygir.
    Ya bak hala konuşuyor
    eray_uluyazı bunu beğendi.
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    McWarnaly sen bu arabayı bulgarda kaça satmayı düşünüyorsun? bulgar ikametli bir arkadaşım var onun adına alıp soktuk türkiyeye bi 98 laguna 2.0 benzinli floryada işyerinin önünde yatıyor benzin yüzünden binemiyor..

Motosikleti
    Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    McWarnaly sen bu arabayı bulgarda kaça satmayı düşünüyorsun? bulgar ikametli bir arkadaşım var onun adına alıp soktuk türkiyeye bi 98 laguna 2.0 benzinli floryada işyerinin önünde yatıyor benzin yüzünden binemiyor..
    Aslina bakarsan satmakta emin degilim.Bu yaz piknige plaja falan gidicez.Eger begenirsem brakirim garajda yazdan yaza kullanirim,satmayi dusunursem 1000 euro civari bir meblag dusunuyorum.Gecen hafta Teyzem abimin uzerine bir opel astra almislar.Abim gitti Turkiye de bir ikamet falan verde teyzemin adina 6 ay Turkiye de kullanma hakki var simdi.Sonra 6 ay Bulgaristan da kalmasi gerek.
    RIDE or DIE

soccer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki inazuma
    Neden kardesim?Ben sizlerle paylasmak istedim.Aramizda bu araci kullanan var mi?Ne yakar acaba?
    türkiyede 1.8 litresi nadir bulunur.
    bende 1998 model 2.0 sv vardı. LPG ile şehiriçi 9 litre yakmaktaydı, geçen yaz 14.000 TL'ye gurbetçi bi amcaya satmıştım.
    Fakat LPG ile tam uyum sağlayamıyor.

Motosikleti
    Alıntı soccer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    türkiyede 1.8 litresi nadir bulunur.
    bende 1998 model 2.0 sv vardı. LPG ile şehiriçi 9 litre yakmaktaydı, geçen yaz 14.000 TL'ye gurbetçi bi amcaya satmıştım.
    Fakat LPG ile tam uyum sağlayamıyor.
    Evet bende internette arastirdim.LPG ile uyum saglamiyormus,en iyisi hic taktirma diyorlar.
    RIDE or DIE

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    o paraya araba mı olur motor alınır anca yok ya bu böyle değildi sanki

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    vay be ben arabayı iyi fiyata satmışım demek daha dün bu arabayı 5250 tl ye verdim

hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    İi satmissin renoyu sanada alalim pi pejo 406 bak 800 ero
    aramizda kalsin seninkini 8000 eroya hallederiz cunku turkiyedeyiz
    kulak arkasi kaldi misali hala duzen degisiyo duzulen yine biziz

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kimse kilometresini sormamış? kilometre 150 bin falanmı?

Bu arada emisyon yüzünden ve yeni araca alımına teşvik yüzünden avrupada eski araçların vergisi yenilerden fazla değilmi? yatarsa kenardayıllık sadece 100 euromu sadece yani öyleyse oda bişey değil...

Motosikleti
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimse kilometresini sormamış? kilometre 150 bin falanmı?

Bu arada emisyon yüzünden ve yeni araca alımına teşvik yüzünden avrupada eski araçların vergisi yenilerden fazla değilmi? yatarsa kenardayıllık sadece 100 euromu sadece yani öyleyse oda bişey değil...
    km 266 bin.simdi herkes cok,omru bitmis diyecek.ama burada ozellikle yerliler araclarinin bakimlarini hic geciktirmeden yetkili servislere yaptiriyorlar.yollarin durumu zaten maglum.o yuzden km normal.ayrica nedir bu Turkiye dekilerin km takintisi anlamam.Ben km ye degil araca bakarim.kimin kullandigina ve servis kitabina bakarim.Burada bu araclara bakiyorum 200 bin km den asagi yok.Bulgaristan da bakmistim 150 bin km den yukari yok.Hadi simdi gelin de km lere bakarak araba alin.gecen sene 250 bende 96 model bir astra almistik arkadasima simdiye kadar en ufak bir sorun dahi cikarmadi.yolda da o kadar rahat gittikki.ne bir ses ne bir sallama.vergi olayi ise ben Bulgaristan da kayit ettiricegim icin fiyat odur.Burada plaka alsam vergisi sigirtasi yillik 1000 euro yu gecer.
    RIDE or DIE

eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    sanırım araçların fiyatları bir 0 (sıfır) eksik yazılmış!!!
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    km 266 bin.simdi herkes cok,omru bitmis diyecek.ama burada ozellikle yerliler araclarinin bakimlarini hic geciktirmeden yetkili servislere yaptiriyorlar.yollarin durumu zaten maglum.o yuzden km normal.ayrica nedir bu Turkiye dekilerin km takintisi anlamam.Ben km ye degil araca bakarim.kimin kullandigina ve servis kitabina bakarim.Burada bu araclara bakiyorum 200 bin km den asagi yok.Bulgaristan da bakmistim 150 bin km den yukari yok.Hadi simdi gelin de km lere bakarak araba alin.gecen sene 250 bende 96 model bir astra almistik arkadasima simdiye kadar en ufak bir sorun dahi cikarmadi.yolda da o kadar rahat gittikki.ne bir ses ne bir sallama.vergi olayi ise ben Bulgaristan da kayit ettiricegim icin fiyat odur.Burada plaka alsam vergisi sigirtasi yillik 1000 euro yu gecer.
    burda km çok önemli bizde araçlar pek servise götürülmez bir yeri bozulursa tamirciye gider yaptırılar bakım falan yok sadece bozulan yerlere bakılır kesinlikle kontrol falan yok yollar zaten küstebek yuvası heryer çukur öyle oluncada araçlar çok deforme oluyor onun için türkiyede km sorun ediliyor

Motosikleti
    Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burda km çok önemli bizde araçlar pek servise götürülmez bir yeri bozulursa tamirciye gider yaptırılar bakım falan yok sadece bozulan yerlere bakılır kesinlikle kontrol falan yok yollar zaten küstebek yuvası heryer çukur öyle oluncada araçlar çok deforme oluyor onun için türkiyede km sorun ediliyor
    haklisin kardesim.Bulgaristan da da durum pek farkli degil.Ama orada da km dusuruyorlar o yuzden km ye bakarak arac almak yanlis.En iyisi araca,sahibine bakimlarinin zamaninda ve yerinde yapilip yapilmadigina bakmak.
    ReiZzZ bunu beğendi.
    RIDE or DIE

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)