Bizim burda en az 10 bin tl eder bu araba
Bizim burda en az 10 bin tl eder bu araba
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
yakıt konusunda kaç para yakar dersen onu kimse bilemez ama 100 kmde uzun yolda 5 buçuk ile 6buçuk litre arası yakmasi mübahtır..
Şimdi yurt dışından mercedes , bmw tarzı lüks arabalarla gelenleri daha iyi anlıyorum.Türkiyenin vermiş olduğu ızdıraplı yaşam tarzından orda da üstünden atamıyorlar 800 euroya arabamı olur diyip, Türkiyedeki gibi para biriktirip en lüksünden gidip alıyorlar.Ne diyelim hayırlı olsun.
Haydi arkadaşlar forum olarak Belçikaya taşınıyoruz..
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
varmı böle bişey yaff
ben 6500 liraya ( yaklaşık 2600 avro ) 250 cc ikinci el mötör aldım . elin oğlu 1800 luk 406 alıyo 800 avro yaa
ben böle yönetimin ..........
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ah keske mumkun olsa.alis fiyatina+ transit plaka fiyatina verirdim valla
---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:06 ----------
ya arkadaslar neden fiyatina bu kadar taktiniz.keske yazmasaydim fiyatini.avrupada arabalar vs Turkiye ye gore cok daha ucuz bu maglum.insallah bu gumruk vergisi.o vergisi bu vergisi kalkarda masrafsiz burdan bir arac alip Turkiye de kayit ettirip kullanilabilir.
AMIN
RIDE or DIE
1994 yılından itibaren oto dergileri koleksiyonum var. buna dayanarak şehir içinde sakin kullanımda 10.5(belçika trafiği az diye) uzun yolda ise römorksuz ve istihap haddini aşmadan 7.8-8.5 arası yakması gerekir.
yüklü ve römorrkluda 110 km ortlama hızda 9.0 ve belki biraz fazlası..
istanbul trafiği için 12.5 litreler normal bu araç için
Yazdıklarım fabrika değerlerindeki bakımlı motor için
İSYEEEEEAAANN NEDEN YA NEDEN BU FİYATLAR NEDEN BÖLE BEN BÖLE VERGİNİN BÖLE İŞLEYİŞİN BÖLE ADALETİN :( 800EURO YA BURDA 4 JANT ALAMIYOZ HEY GİDİ GÜZEL ÜLKEM KENDİN GÜZELSİN AMA HUYLARIN ÇEKİLMEZ
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Bilgin..Türkiyeye geldiğinde haber ver de bu konudaki herkes toplanıp bi güzel dövelim seni..önce ben başlıyacağım...hıncımızı alalım yahu!!!
mükemmel bişey bu..sedanını 2 litrelik motoru olanını kullanmıştım...korkma...o kadarrrr....
ayrıca modelini bilmiyorum ama burada böylelerine sıfır ayarında deniliyor..güle güle kullan...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Gule gule kullan.
Biraz pahali almissin ama gayet temiz duruyor.
Napayim abicim siz elinize parayi almis verecek yer ariyorsunuz.
Millet de yoluyor sizi ne diyeyim.
Adam 800 euroya araba almis.
Size ucuz geliyor.
Halbuki o para saniyorum maasinin yarisidir.
Yani Turkiyede olmasi gereken fiyati ortalama bir maasin yarisi kadar.
Mesela asgari ucretin yarisindan biraz fazla.
Yani o araba,orada 600-700lira civarinda satilmali.
Ama siz 10bin vermeye razisiniz.
Allah akil fikir versin.
Sagolasin Samet abicim.98 model ama gercekten cok temiz.Ilk sahibi ve sahibi Holandali imis.icinde sigara bile icmemis belli.Tertemiz.Adam uzerindeki sony cd calari kendi cd lerini falan hic birsey almamis.Yedek lastik yerinden bile cikmamis.
---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:03 ----------
Ilkay cim.dedigim gibi internette 500 euroya da var ama vaktim yok.hergun calisiyorum.hazir gitmisken alayim dedim.3-4 gunde bir isten cikip araba aramaya gidememya.Ayrica almayi dusundugum 306 gibi resimlerde tertemiz duruyor,gittigin zaman tampon vuruk,boya kabarmis,lastikler olmus vs.Bunu bari ne kadar temiz oldugunu gordum.Uzuc araba ariyordum ama 200-300 euro kar yapicam diye dandik birsey almak istememde.
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 23:05 ----------
Bir forumda 90 km sabit hizla akit tuketimi 6.5 litre yaziyordu.Yola cikinca gorecegiz bakalim.
RIDE or DIE
Hocam oldu mu şimdi, niye uyandırıyorsun milleti uykusundan, buralara o fiyatları yazarak. Ondan sonra şükretmeyi bilmiyorsunuz da, yok gavurlara özeniyorsunuz da, yok eleştiriden başka birşey elinizden gelmiyor da, yazarlar da yazarlar.
Bu arada hayırlı olsun. burada o arabayı bedava alsanız yıllık vergisi, zorunlu trafik sigortası ve kasko araba fiyatına gelir, hatta transit geçer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)