Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

işsizim, işsizsin, işsiz....

REKLAM ALANI
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Allah, yardımcın olsun. zira rızkı veren o

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ekremz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah bu memlekette alin teriyle gecinen yada gecinmeye calisan herkesin yardimcisi olsun. Ozel guv. personeliyim bi sirkette yeri gelir 14-15 saat calisirsin 5 kurus mesai ucreti yatmaz, yol masrafini yemek masrafini kendin karsilarsin aldigin aylil 850tl. Part time ek bir is buldum. Bizim motorcuya yardim ediyorum gunde 10lira. Gunumun en az 16 saati fiilen calisiyorum ve ayda elime gecen para 850+260:1110tl. Sigara icmiyorum,alkol 3 ayda belki iki bira ve ay sonunu zor getiriyorum.Yasamak icin yemegim ve icecegim su ile barinmam icin verdigim ucret disinda tek luksum motor kullanmak. Buda fazlalik ise eger ben neden calisiyorum?
    Ne yazıkki biz buna köleliğin modern versiyonu diyoruz...

Bu düzen öyle bir düzen ki size yarım litre suyu 50 kuruşa satar sonra işetmek içinde sizden ayrıca 1tl alır. İşte böyle bir pislik düzen içindeyiz...

Hele ki işsizlik daha da berbat.. Bir patron için çalışmıyorsan ve başka gelirde yoksa vay haline işsizin.. Allah yardım etsin tez zamanda hayırlı bir iş bulmayı nasip etsin konu sahibine ve tüm işsizlere...

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Bazıları parayı kırıyor Milyonlar dönüyor ortada Fakat askeri ücret gene bilmem kac lira Dicek söz yok kriz var derler nerede kriz var Gidin bi yazlık yerlere Bmw den asagı araba yok Full R600 Üstü Racing motorlar Zevk için 4 lastigi orada parcalayan adamlar cok 1 Senem var menzun olmama benimde ne yapıcam düşünmedim Allah yardımcın olsun dicek söz yapılıcak yorum dahi yokk :(:(
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

KAYA28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QM250
    işsizliğin en kötü tarafı aile sorumluluğu
    onlar biya
    bide etrafın bakış açısı...

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    isşize birde devlet vuruyor haberiniz olsun. genel sağlık sigortasını duymuşsunuzdur.
    zorunlu olarak yaptırılıyor ve gelire!!! göre ücret ödeniyor. işsizsin ve gelirine göre ödüyosun yani
    ben işsizim ve ayda 900-1700tl gelirim varmış devlete göre ve ayda 106tl ödemem gerekiyor. toplamda 500 küsur lira olmuş borcum
    haberiniz olsun
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Is veren biri olarak Turkiyede isci calistirmak cok ciddi bir sorumluluk bana gore, o iscinin tum sorumlulugunu aliyorsunuz. Her ay maasini yatirmali , sosyal imkanlarini saglamalisiniz. Hak ettigi maasi ve izinleri vermelisiniz.

Devlet isci basina essek yuku ile vergi aliyor. O kadar paraya verdigi saglik hizmeti sefil durumda. Paranin yarisina ozel sigortalar cok daha iyi sigorta hizmeti veriyor.

Kimse bu yada gecmis hukumetleri de korumasin. Hepsi ayni. Ortada bir goruntu var birde goturulenler. Benzinin , arabanin, gumrugun vergisi derken . Ticaret sacmalik boyutunda.Daha mali satmadan devlet ulkeye soktugunuz ham malzemenin vergisini pesin pesin istiyor. Hileler , sikeler, ihalede duzanbazliklar halen devam ediyor. Her hukumet kendi yandaslarini tasiyor, goz yumuyor.

Aci gercek ise iscinin ta kendisinde gorunuyor.

Iscinin sosyal haklarinin olmamasi , degersiz olusu insanlari degersiz bir kole gibi gosteriyor.

Milletin iscinin vekilinin hem dokunulmazligi var hemde cuvalla maas aliyor. Gostermelik bir vekillik bu bence, beni kimsenin boyle temsil etmesini istemem sahsen. Isci gibi alsin 800 tl maas, hor gorulsun, hastanede somurulsun.Is gorusmesinde lutuf eder gibi maas onersinler. O zaman gelsin beni temsil etsin.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    istanbul anadolu yakasında,market sektöründe (gezici) çalışmak isteyen ve iş arayan varsa benimle irtibata geçebilir....
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbul anadolu yakasında,market sektöründe (gezici) çalışmak isteyen ve iş arayan varsa benimle irtibata geçebilir....
    Gezici nedir? Konuyu acar misiniz biraz. Belki birileri faydalanir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    avrupa yakası olmaz mı

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    "tencere dibin kara seninki benden kara " olmuş vallahi...
    teğet geçirilen ülkemizde bir dokun bin ah işit...

bu arada 3 çocuğu birden doğuracak hatun bulursam başbakanımızın ismini koyacağım herbirine...

kız olsun erkek olsun farketmez

ikincisine recep
    üçüncüsüne tayyip isimlerini koyacağım ;)
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "tencere dibin kara seninki benden kara " olmuş vallahi...
    teğet geçirilen ülkemizde bir dokun bin ah işit...

bu arada 3 çocuğu birden doğuracak hatun bulursam başbakanımızın ismini koyacağım herbirine...

kız olsun erkek olsun farketmez

ikincisine recep
    üçüncüsüne tayyip isimlerini koyacağım ;)
    kaçıncısı tay PİP olacak?

_oXXo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 KIZILL + NC 700 KIRMIZII
    üzüldüm bende 5 ay kadar işsiz kaldım ve ne demek olduğunu çok iyi bilirim. umarım kısa sürede iş bulursun( nuz) .
    '' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezici nedir? Konuyu acar misiniz biraz. Belki birileri faydalanir.
    gezici=belirli sayıdaki mağaza'ya (migros,carrefour expres vb....) rut sistemi ile gidip kendi markasının ürünlerini reyon'da düzenleme yoksa sipariş verdirme,belirli tarihlerde mağazaların sayımına yardımcı olma gibi(gece sayımlarında ertesi gün izin verilir) işleri yapacaktır

Alıntı Sercan A. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    avrupa yakası olmaz mı
    mağazalar anadolu yakasında ama yol parası veriliyor.çalışacak kişi istedikten sonra neden olmasın...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaçıncısı tay PİP olacak?
    PİPİNCİSİ....

ilahi gürol abi, moraqlim öyle bozukken güldürdünüz beni

aklıma birden bir fıkra geldi...

adamın biri falcıya gider.
    falcı, adama der ki, sen dünyaya felaket getirecek bir şey yapacaksın!!!
    adam çok üzülür ve intihar etmeye karar verir ve kendini tren altına aatarak öldürmeyi düşünür.
    gidip rayların üstüne uzanır, trenin yaklaşan düdüğünü duyduğu anda rayların üstüne bir futbol topu sekerek gelir.
    peşinde de 10 yaşlarında bir çocuk...
    çocuk tam trenin altında kalacakken adam kalkıp çocuğu kurtarır.
    saçlarını okşayarak ve bir kahramanlık yapmanın kıvancıyla çocuğa der ki :
    dikkat et , az daha ezilip ölebilirdin. adın ne senin evladım ?
    çocuk cevaplamış;Recep Tayyip Erdoğan...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    işsizlik zor bende 13 aydır işsizim 4-5 aydır iş arıyorum görüşmeler falan oluyo ama işe başlayamadım henüz. hayırlısı olsun
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    abi en son maraş hondadaydın değilmi.. Hakkına hayırlısı olsun işnş. daha iyi teklıfler karısna cıkar daha huzurlu ve mutlu olursun..
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Allah yardımcın olsun kardeşim.. İşkurun Umem projesi altında bir oluşumu var...
    istediğin sektörü ve işi seçiyorsun onlar seni arıyor veya mesajla ulaşıyor..sonra kurs alıyorsun tabiki bu arada devlet sigortanı ve
    kurus ücretini veriyor.. sonra kursun bitiminde iş başı yapıyorsun..bence değerlendir.. iyi bir oluşum... yoksa kapı kapı iş araması zor hocam..

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    5 yıldır evliyim, bir tane oğlum var çok şükür. Aylık elime geçen para 1500TL .. Ay sonunu getiremiyorum, eşim çalışmıyor ama çok şükür ev kendimin. Kira derdi olmadığı için otomatikman 600 TL cepte kalıyor. Eğer eşimde çalışsa ortalama bir işte eline geçse 850-1000 lira gibi bir para bunun zaten yarıdan fazlası çocuk bakımına gideceği için En azından çalışmayarak ve çocuğumu anne sevgisinden mahrum bırakmayarak yaşamaya çalışıyoruz. Türkiye şartlarında benim gibi birinin rahat yaşaması için eline en az ayda 2500 TL geçmesi gerekiyor. Biraz iyimser bile olabilirim. Ama sonuçta bunun giyimikuşamı var, gezmesi var , tatili var. Yıllık iznimiz geldiği zaman çok fazla seçeneğimiz olmadığı için tatil sıkıntısı yaşamıyoruz nasıl olsa çeşme, altınoluk, kuşadası, bodrum yerli yerinde duruyor biryere kaçtıkları yok biz gitmesek te olur dimi?
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Allah yardimcin olsun kardesim.
    Maalesef ulkemizde sadece is bulamayanlar degil,calisanlarda issiz.
    O ne demek yahu diyeceksiniz tabi.
    Kaciniz,egitimini aldigi ya da sevdigi iste calisiyor?
    Bir cogunuz su an calistigi isten daha iyi imkanlar verebilecek isleri gozluyorsunuz.
    Turkiye'de 5milyon issiz varsa 10milyon is arayan var.
    Cocukken,
    buyuyunce ne olacaksin?
    diye soran buyuklerinize,
    markette calisacagim,
    dolmus soforu olacagim,
    ozel guvenlikci olacagim,
    tamircide calisacagim
    vs.
    dedinizmi?
    Tabiki demediniz.
    Hepinizin baska hayalleri vardi.
    Hatta belki bir cogunuz o hayallerin egitimini gordu.
    Ya simdi?????
    Peki ya sonra!!!!!
    -unnamed- bunu beğendi.

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    Öncelikle medeni cesaretinden dolayı kutluyorum. Her an birisi sizi yolunda giden ülke ekonomisini kötüleyerek bölücülük yaptığınızı söyleyebilir ya da ananı da al git diyerek kükreyebilir dikkatli olun derim...
    harley is making love with davidson

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)