işsizim, işsizsin, işsiz....
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
evet sevgili dostlar,
yine işsizim :(
hani derler ya, işsiz olup düşüneceğine uyuz olup kaşınmak daha iyidir diye. vallahi doğru :(
benim gibi işsiz tayfasından başka kimler var ve işsizlikle başedebilmek için neler yapıyor?
bir de patron gözüyle bakanlar ise bu işe nasıl bakıyor?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
-
Allah sabır versin işsizlik zordur :(
İkincilik kaybedenler içindir...
-
3 çocuk yapıp,Boşbakana başvurmalısın Senceeerrr,yanlış yollardasınnnnnn
-
umarın kısa zamanda istediğin işe girersin hocam..işsizlik gerçekten zor olmalı, özellikle kendinden başkalarının sorumluluğunu taşıyosan...
-
Moderatör
Allah yardimcin olsun abi, issizlik zor, heleki bu ülkede cok zor. Asgari ucretle bile is bulmak zor, buluncada 8 saat yerine 12 saat calisip hakkini alamamak zor, is kazasi gecirip raporlu oldugun halde calismak zor. Cok pis teselli ederim ben
-
Ben hem öğrenciyim hem işsizim sadece 200 lira burs alıyorum başka da bir gelirim yok.Kapalı alanlarda uzun süre duramıyorum ters davranışlara atara küfüre gelemem gelmişini geçmişini der çıkar giderim o yüzden iş girişimlerim pek uzun süre olmadı.Babadan yoksa bu hayat zor yahu...
-
abi Allah kolaylık versin...
temennim en kısa zaman da iş bulabilmeniz...
ikinci bir konu...
millete ahkam kesip boş gibi itham edenler...
önce kendilerini bi doldusalar ya...
buradan bakınca komik duruma düşüyorlar....
-
[QUOTE=-
ikinci bir konu...
millete ahkam kesip boş gibi itham edenler...
önce kendilerini bi doldusalar ya...
buradan bakınca komik duruma düşüyorlar....[/QUOTE]
Haklısın
en azından tırışkadan bir işçi iken bizde dünyanın en zengin 7. boşbakanı olabilirdik
hiçbir iş yapmadan )
bir keriz fenerimiz bile yok beee.
-
Allah sabir versin. Keske ozel issizlik sigortasi yaptirsaydiniz...
-
laf gitmiş yerine...
boş muhalefetsiniz başka birşey değil...
adamın konusunu sizinle boş laf ederek kirletmek istemiyorum...
kendiniz gibi kafa denglerini bulun boş boş konuşun...
-
-unnamed- adlı üyeden alıntı
laf gitmiş yerine...
boş muhalefetsiniz başka birşey değil...
adamın konusunu sizinle boş laf ederek kirletmek istemiyorum...
kendiniz gibi kafa denglerini bulun boş boş konuşun...
hı hı
bencede kirletme..
-
memleket bitmiş, okeye dönüyor.
Dostum allah yardımcın olsun. Umarım en kısa zamanda bulursun
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
Sencer abi Allah yardımcın olsun...
Belirli bir düzen kurup başkalarının da sorumluluğunu aldıktan sonra işsiz kalmak çok daha zordur...
Kısa zamanda problemlerinin çözülmesi dileğiyle...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Umarım en kısa zamanda hayırlı ve ömürlük bir iş bulursun / Bulurum / Bulurlar....
-
Allah sabır versin ... Yaşamak için çalışmak lazım derlermiş hakketen doğru bi söz
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
geçmiş olsun forumlardan tanıyorum sizi...çok üzüldüm...ama yaz geldi sezon açıldı bir yerlerden ekmek çıkar belki...allah büyük...
-
özel güvenlik işi yapıyosan, sertifikan varsa, bana ulaş. Bodrumdan dakikada iş buluvereyim. Kalacak yer dahil. Bu arada başka işşiz sertifikalı mt üyesi varsa bana ulaşabilir. profilimde e-mail,face adresim var ordan ulaşın bana. Ama sadece özel güvenlik, sertifıkalı,bodrumda yatılı kalacak. Ayrıntıları ulaşırsanız konuşuruz.
-
-
İşsizlik mi, ne işsizliği, memlekette işsizlik mi varmış? Sen onu bunu bırak da bi takla at görelim.
-
Allah bu memlekette alin teriyle gecinen yada gecinmeye calisan herkesin yardimcisi olsun. Ozel guv. personeliyim bi sirkette yeri gelir 14-15 saat calisirsin 5 kurus mesai ucreti yatmaz, yol masrafini yemek masrafini kendin karsilarsin aldigin aylil 850tl. Part time ek bir is buldum. Bizim motorcuya yardim ediyorum gunde 10lira. Gunumun en az 16 saati fiilen calisiyorum ve ayda elime gecen para 850+260:1110tl. Sigara icmiyorum,alkol 3 ayda belki iki bira ve ay sonunu zor getiriyorum.Yasamak icin yemegim ve icecegim su ile barinmam icin verdigim ucret disinda tek luksum motor kullanmak. Buda fazlalik ise eger ben neden calisiyorum?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)