Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Beni bir korku sardı :D

REKLAM ALANI

Forumda herkesin paylaşımlarını,tecrübelerini inceliyorum okuyorum ama motosikletten korkmaya başladım arkadaş.Ben daha önce öylesine kullanmıştım ama bu sıra almaya karar verdim bir cruiser ön hazırlığımı yapmak için çok okuyorum ve tecrübeli kişilerle konuşuyorum.Çok zor işmiş gibi gelmeye başladı motosiklet kullanmak.Aslında normal hayatta her konuda gayet tedbirliyimdir motorda da öyle olacağımı biliyorum ama elimde olmadan bir kaza veya benzeri kötü olay başıma gelecek diye tırsmaya başladım son bir kaç gündür.
    Sizden isteğim korkumun yersiz olduğunu söylemeniz :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    aynen öyle oluyo arkadaşım..ben de 3 gün önce aldım motoru..ilk başlarda eğitim aldığım sırada bu kadar tırsmıyodum. okudukça, muhabbet ettikçe, milletin başından geçenleri dinledikçe tırstım...dün ilk defa iş yerinden eve gittim...2-3 kere yusuf çektiğim anlar oldu...ama bu sabah daha rahat geldim işe...gerçi benim yolum çok tehlikeli bi yol değil ama trafik işte...ilk başlarda araba gibi kullanmaya bak...aralara fazla dalayım çıkayım deme
    BoreasınOğlu bunu beğendi.

quezzap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM 250
    Ehliyetin,evrakların,korumalıkların ve başlangıç düzeyinde tecrüben varsa, kesinlikle korkma. Bas gaza
    eray_uluyazı bunu beğendi.
    Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !

Ehliyet kursuna yazıldım ama daha alamadım, alana kadar trafik olmayan yerlerde kendimi geliştirmek için alıyorum motoru onun için bile tüm korumalıklarımla kullanacağım motoru.Ehliyet elime geçene kadar trafik olan ve kalabalık caddelerde kullanmayacağım etrafımda yıllardır ehliyetsiz kullananlar olsa da ben istemiyorum o duruma düşmeyi.
    Bu arada teşekkürler korkumun gereksiz olduğunu da anlamaya başlıyorum.
    badircik bunu beğendi.

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Sana uygun motor olduğuna kalben ve ruhen inanıryorsan korkmana da gerek kalmaz.
    Yola çıktın mı. Motorla tek beden olursun. Ancak sana uygun değilse Dönerken virajları alamıyormuş gibi, her an düşecek gibi olmaya başlarsın.
    Mümkünse çevrendeki arkadaşlarının motorlarını deneyerek motor al derim. Sonradan pişman olma
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana uygun motor olduğuna kalben ve ruhen inanıryorsan korkmana da gerek kalmaz.
    Yola çıktın mı. Motorla tek beden olursun. Ancak sana uygun değilse Dönerken virajları alamıyormuş gibi, her an düşecek gibi olmaya başlarsın.
    Mümkünse çevrendeki arkadaşlarının motorlarını deneyerek motor al derim. Sonradan pişman olma
    Şuan bir arkadaşım kullanıyor 1 ay önce sahibi oldu ehliyeti var MCT250 almıştı zaten onun yakasını bırakmıyorum.Ben de motorumla bütünleşmek dünyada sadece "yol,ben ve motorum" olmak istiyorum aslında sırf bunun için alıyorum motoru her tepesine bindiğimde özgür oluyorum.Ama aldığımda sadece bunun için değil ulaşım için trafikte kullanmak beni zorlayacak gibi geldi.Umarım motoruma bindiğimde yenerim bu korkumu.Bu arada alacağım motor kymco-venox kaybettiğim organımı bulmuş gibi oldum görünce

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    erdem eğer adam gibi motosiklet kullanırsan bence korkmana gerek yok zibidi gibi gidenlere bakma onlar zaten fazla uzağa gidemiyor
    ZIPPIRMAN bunu beğendi.
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Yok fatih o konuda güveniyorum kendime ben hız için veya başka bir şekilde kendimi tatmin etmek için kullanmayacağım motoru bir meditasyon gibi geliyor bana şuana kadar az da kullanmış olsam öyle duygular yaşadım ve son derece tedbirli olacağım.

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    egerki sehiricinde cok sık motora biniyorsanız basınıza kaza ve kötü seyler gelmesi cok muhtemel bundan kacamassınız ama yavas hızlarda yol alarak kendinizi koruyabilirsiniz...eger sadece haftasonları motora binip ufak geziler yapacaksanız bu ıhtımaller cok cok daha azalıyor..
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    Alosirsin korkmana gerek yok motordan korkup binmezsin. Sonra icinde kalir ona gore. Cok pis ve guzel bi hastalik bu motor

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    korkunun ecele faydası yok dostum işin şakası bir yana;bende tecrübeliyim ama uzun süredir motorum yoktu.geçen gün yeni motosiklet aldım bende başta yapabilirmiyim dedim ama motoru çalıştırıp yola çıkınca herşey kayboldu aklımdaki
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Tecrübe gerektiriyor bana göre bi 10 bin km sonra ustasın bana göre
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)