CİHAN adlı üyeden alıntı
havlayan köpek ısırmaz,
sahibinin elinde olup bana cins cins bakıp yaklaşınca, sahibi bişey yapmaz korkma sadece,
sen onu sev o seni sever,
kovalayan köpek seni daha çok kovalar, dur köpeği sevmeye başla...
bunların hepsi hikaye arkadaşlar,
eskiden köpekten korkardım çocukken şimdi 30 yaşımdayım daha çok korkuyorum, bana uzak allaha yakın olsun bu köpek cinsleri,
geçen sene cbf 250 motosikletimde bir parktaa rolantide giderken 7 9 üzerine çullandı, ve birkaç tanesi önümde geri geri giidyorlardı bende yavaş yavaş ilerliyordum, bişey yapmazlar diye düşünürken sağ taraftaki sağ ayağımı baldırımdan kaptı, o acı ile ayağımı hızla çekip tam gaz ilerledim, hastaneye gittim tarih tarih kuduz açısı oldum,
bundan sonra dedim ne sokak köpeği ne ev köpeği severim ne de yaklaşırım,
benden uzak dursunlar,
geçenlerde ailemle bir alışveriş merkezine giriyordum, kapıda bi tane pit bull cins köpek, elinde zincir çocukta 15 yaşlarında kapıd abekliyor, köpek bir ileri bir geri saldıracakmış gibi gidip geliyor, yanından uzaklaşanlara çocuk bişey yapmaz abi korkmayın diyor, tam o sırada köpek benden tarafa gelince sol elimde 4 yaşındaki oğlumun elini sıkıp sağ ayagımla tam çenesine vurmam bir oldu, hemen arkasındaki iri yarı bir adam geldi, hopp ne oluyor dedi, kolumu sıktı, elimdeki çocugu hanıma verip ne var dedim usluca, baktım, artislik devam ediyor, evet ne var dedim, ne yaptın sen bilader dedi, köpeğe tekme attım gördün ne soruyorsun dedim,
o sırada alışveriş merkezinin güvenlikleri geldi kapıdan, hayırdır sorun mu var dedi evet var dedim bu köpek az kaldı bana veya oğluma saldırdır dedim, adamda hemen yumuşadı abi bişey yapmıyor köpek dedi, güvenliğe ben şikayetciyim arkadaşım dedim, polis çağırın dedim, baktım çocuk köpeği alıp uzaklaşıyor, tam o sırada kapıdan da sivil polis geçiyormuş bişey mi var dedi, bende köpek sahibinin yakınları sandım, sizene kardeş dedikten sonra sivil polis kimliklerini çıkarınca olyaı anlattım, 4 kişiyi, çocugu ve köpeği sivil bir münübüse koyup götürdüler, benimde telefonumu aldılar, 1 saat sonra beni aradılar, bu köpek sahibinden şikayetcimisin dediler, evet şikayetciyim dedim, o köpek beni veya oğlumu ısırabilir sakat kalabilirdik dedim,
tamam beyfendi biz köpegi ilgili yere göndereceğiz dedi, ve kapattı,
yolda olsun evde olsun affetmiyorum bundan sonra,
o köpeğe tekme atmakla çk doğru yaptıgımı düşünmüyorum, doğru yaptım diyorum,
belki bir can kurtardım, belki bir sakatlanmayı önledim,