bu vahşi hayvanı beslemek sağlıklı insan işi olamaz bu hayvanın doğasında saldırmak parçalamak var zaten dövüş için ortaya çıkarılan saçma bi ırk her gördüğüm yerde vurasım geliyo bunları bence zehirle sahibine saldıran yabancıya neler yapmaz
yahu birşey yazalım dedik olay döndü dolaştı kediye köpeğe geldi yuhh Bu arada benim fox terrier im var.. Herif doğası gereği cok saldırgan bir mizaca sahip ama daha bir tane insan oğluna sesini gık dediğini duymadım neden? Küçüklüğünden itibaren insanların içinde büyüdü..
Benim oğlan eve bok yapmayı gectim baskası yapsa temizler öyle diim ben sana bu ne biçim iftiradır hocam kopek b.k yaparmış kedi kuma sıcrmıs daha neler güldürdün beni..
Hayvan severim de, hayvanla hayvan olanı hiç sevmem.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
yahu siz gidin sıkın kafasına arkadaş. Biz besleriz
Hele şuna bakın, bunu beslemiyeceksin de aşkoom sheni sefiom diyen bi hayvanı mı besleyeceksin
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kardeşim pitbull beslemek zaten yasak neden besliyorsunuz ki sanki şu hayvanları. bunların beyinleri normalinden hızlı büyüdüğü için aşırı saldırgan olurlar sahibine bile saldırırlar ki size saldırmış zaten.beyindeki aşırı büyümeden dolayı bu hayvanlar diğerleri gibi ne yaptığını bilemez.bu arada nereden biliyorsun demeyin bende haberlerde görmüştüm bir ara öyle demişti röportaj yapılan kişi.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
düşünüp öyle cevap vermelisiniz bence...
ben yaratılıştan gelen özelliklerden dolayı hçbirşey ve hiçkimse suçlanamaz demeye getiriyorum lafı, siz ise yemek derdindesiniz...
ayrıca ben 2 sene ankara kedisi besledim. çok zeki bir hayvandı.
dişiydi...
kız arkadaşım bize geldiğinde aramıza otururdu.
bir gün kızın gözünü "pençeledi"
hayvan işte!!!...
açmısınız?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Benimde sibirya kurdum var, bahçede duruyo yemeğini balkondan veriyorum. Haftada 2-3 kere yanına gidebiliyorum.
Yanına gittiğimde üzerime atlıyo, dişlerini kollarımda hissetiyom, ısırmıyo zıplarken felan çarptırıyo. Isırıcam die kendisinin de korktuğunu düşünoyorum tepkisinden dolayı.
Şimdi aklımda ya ısırırsa die soru işreti oluştu.
Yaw hocam allahaskina boyle seylere nasil inaniyorsun ya, hic gidip bir veterinere sordun mu, ya da hangi kanalda nerde gordun bu ropartaji, zaytung falan olmasin, yapma, etme. Boyle bir problem olsa sence hala uretmeye devam edilir mi, insanlara saldirmayanlari ne yapicaz peki, onlarin beyni buyumuyor mu. Bunlar sehir efsanesi bile degil resmen sacmalik, baska birsey degil. Seni anliyorum, cunku bu kopek dunyasinda coook meshur bir efsanedir, eskiden dobermanlar icin soylenirdi, Ne tesaduftur ki bu soylentilerin cikmasi, dobermanlarin populerlesmeye basladigi zamana denk gelir, populerlik bir kopek irkinin basina gelebilecek en kotu seydir, cunku herkes bir tane disi doberman alir ve erkekle ciftlestirerek kendi capinda uretici olur, amackolay para kazanmaktir, yurtdisinda bu insanlara arka bahce ureticileri denir, kopegin karakteri, fiziksel ozellikleri, genetik hastaliklari gibi uretim icin cok onemli olan seylerin hicbirine dikkat etmeden sadece para icin onune gelen kopekle ciftlestirince sonuc olarak ortaya karakteri zayif kopekler cikar, korkak, asiri urkek kopekler cikar ve bu tarz kopekler cok kolay isirirlar, insanlardan, seslerden korktuklari icin isirirlar, saldirip oldurmek icin degil ama sonucta isirirlar. insanlar bu sekilde kopekler yetistirince ve de dunya da moda oldugundan kopek bakimindan anlayan anlamayan herkes gidip boyle uretilen yavrulari alinca, isirma vakalarinin artmasi da kacinilmaz olur. Doberman, rottweiler, pitbull gibi kuvvetli ve agresiflige yatkin kopekler kesinlikle tecrubesiz insanlarin bakmamasi gereken kopeklerdir.
Yani bu soylediginin hic ama hicbir bilimsel dayanagi ve ornegi yok, yanlis anlama, sana kizarak bunlari yazmadim, sadece dogrusunu bil istedim, dunya uzerinde beyni kafatasindan daha hizli buyudugu icin delirip te insanlara saldiran bilinen hicbir kopek irki yoktur, kesinlikle. Bu kopeklerle ilgili en buyuk yalanlardan biridir.
koyundan post köpekten dost olmazmış işte ) şaka bir yana bazıları çok sevimli özellikle husky leri çok beğenirim...
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)