benim şuan kullandığım 2 kişilik yatak birara delinmişti ve ben sıcak iç lastik kaynağı ile kendim yapıştırmıştım ve hala da kullanıyorum.
benim şuan kullandığım 2 kişilik yatak birara delinmişti ve ben sıcak iç lastik kaynağı ile kendim yapıştırmıştım ve hala da kullanıyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
hiç öyle yataga yorgana gerek yok abi...
konaklayacagın yerde zurna olana kadar içeceksin....
ondan sonra her yattıgın yeri beğenirsin...
Ben şahsen motosiklet aldıgım da cumartesi günleri plaja gidip hep öyle yapacagım....yanıma en fazla bir yastık alırım...
kendimi kuma gömsem de olabilir...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
malzemeleri aldıktan sonra file lastik ve bagaj lastikleride al
motora bağlarken malzemeleri çok işine yarayacak ;)
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Onların hepsi var abi
Cumartesi günü bi karaköy yolu göründü bana..
Kamp malzemeleri çoğunlukla oradaymış.
Bakırköyde bildiğim büyük bi yer vardı ama, sanırım kapanmış orası
---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:21 ----------
Abi bugun o ürünle ilgili aradım adamları.
O ürünün bir daha hiç gelmeyeceğini söylediler.
Sebebide senin bu yaptığın yorumu okumuşlar
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Sevgili Sinan,
Şişme yatakta iki gece zor yatarsın,yaz sıcağında şişme yatak adamı pişirir,
ne zaman gideceksen bendekini sana göndereyim,
Ben kamp yaparım filan diye almadım,kampta işe yaramadığını biliyorum
220 v ile şişirilen tipte benimki,
Yazıhanede gecelemek zorunda kaldığım yoğun dönemlerde kısa kestirmeler icin kullanıyordum,
sağa dönersin lastik sesi,sola dönersin lastik sesi,foşul foşul bir şey
ergononik filan olmasına imkan yok,uyuduğunda dinlenemezsin,bel ağrısı ile kalkman büyük ihtimal,
Kırda bayırda kullanırsan sabaha karşı zeminin soğuğunu olduğu gibi çekebilirsin.
göndereyim,beğenirsen senin olsun,mesuliyet kabul etmem
Teklifin için çok teşekkür ederim abi
Şişme yatak hakkında aldığım yorumlar sürekli olarak rahatsız olacağim yönünde Savaş abim.
Bu yorumlar sonucunda şişme yatağı eledim açıkçası
Cumartesi günü tekrar Forum İstanbul, praktiker ve karaköyü bi dolaşacağim.
Kapalı boyutları 80 CM'yi geçmeyen bi askeri kampet, veya sünger mat bulabilirsem alma taraftarıyım.
Bu ürünlerinden de rahatsız olan arkadaşlarım muhakkak vardır, fakat bu gibi ürünlerden yatak konforu beklememem gerektiğini farkettim.
Dolayısıyla çok fazla kafamı sulandırmadan bu konuya noktayı koymak istiyorum abi
Teklifin için tekrar çok teşekkür ederim abim.
İyiki varsın.
http://www.ebay.com/itm/PORTABLE-CAM...item3a56e64658
http://www.ebay.com/itm/Military-Fol...ht_2261wt_1163
http://www.ebay.com/itm/New-Folding-...item19ce2a5683
abi en alttakinde büyütümüş resimleri gayet güzel duruyor aliminyumdan ve baya bi küçültülebiliyor
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
şişme yatakta tek mutlu yatan insan benmişim gibi geldi
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Tecrübeyle sabittirki kampçlık, dağcılık gibi sporlarda üzerinde yatılacak en iyi ürün mattır.
Çadırda kalıyorsan açık havadasın demektir, bunun anlamıda gecenin ayazına maruz kalacaksın. Bu ayaz, senin şişme yada su yatağının içindeki havayıda-suyuda soğutur ve zaten minimum seviyedeki konfor düzeyini iyice aşağıya çeker. Ayrıca bir çok arkadaşında bahsettiği gibi dünyanın en kaliteli şişme yatağını bile alsan, hava zaptedilemediğinden mutlaka bir yerlerden uçar kaçar. Diyelimki kaçmadı, ama malum motosiklet üzerinde yolculuk ediyoruz, bu yatakta dış ortamda olacak, ufacık bir zarar göremsi işlevini yerine getirememsine neden olacak ve buda seni sini edecektir. Tadını kaçırır.
Naçizane tavsiyem, paraya kıy güzel bir mat ve aynı kalitede bir uyku tulumu al, yaz mevsimi olduğundan çadırını marketten bile alsan olur. Ama mat ve uyku tulumu konusunda işini şansa bırakma.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)