Metrobüs: Nefes Alsam Yeter
Reklamlar
-
Gerçekçi bir çalışma olmuş: http://www.youtube.com/watch?v=BJgSF...layer_embedded
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
34 kişi bu konuyu inceliyor bir tane yorum yok.
Küfür yazın bari beğenmediyseniz, hiç mi tepki yok aga?
Reklamlar
-
harley is making love with
davidson
-
Eh tabi biraz abartı ama en azından İett'nin çalışmasından daha gerçekci!
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
bence tam gerçekçi olmuş aynen bunlar yaşanıyor en sonuna koptum ama boş koltuk muhabbetine
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
Ben geçen kasımda bikaç kere metrobüse bindim, teker üstü 2 koltuk sırası arasında boşluk var, oraya demirlerin arasından sıkışarak geçerek oturulabiliyor biraz kemiklerini acıtıyor insanın ama ayakta gitmekten iyi
-
ne metrobüsüü ne metrobüsüüü
FordcuBüs
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
İstanbul'da yaşamaya çalışmanın mantığı nedir biri bana açıklasın lütfen. Nefes alacak yer yok hakikaten.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
-
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, Yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
Bob marley
-
bu hayrettin denen elemanın ilk defa güzel bi çalışmasını izledim...
güzel olmuş...sondaki slogan da güzel gönderme yapmışlar...
-
Metrobus ilk calismaya basladiginda suursuz muhalif iki amca metrobusun gerekliligini tartisiyordu. Metroda cok gereksiz masrafina degmez diye geyik yapiyorlardi.
-
Ankarada da durum farklı degil,ust uste alt alta gidip gelmeye devam,ise gitmek otobusle 40 dakka emin olun soyle yuruyerek 1 saat civarı cekse hergun yuruyecem ama cayyolu nire
cebeci nire............
kurban bayramında cevre illerden gelen hayvan tasıyan kamyonlardaki hayvanlarla,saat 7 de isten cıkıp otobuse binmis
eve gidecek insanlar arsında 7 farkı bulana altın madalya..............
Dilim,sen benim hem servetim, hem felaketimsin.
Beni abad edende sensin berbat edende....(Mevlana)
-
Hayrettin normalde komik değildir. tolk show klişelerinden öteye gidemedi ama bu çok başarılı gayet komik olmuş
Hatta adam birebir gerçekleri yansıtmış abartma neredeyse yok diyebiliriz.
İnsan taşıyoruz derken aslında insanları hayvan gibi taşıyoruz ama yersen diyorlar. Günde birkaç milyon İstanbullunun kullandığı metrobüse bide bomboş V.I.P araçtan bile daha konforlu diye utanmadan reklam çektiler. 3-5 milyon zaten her gün yaşıyarak biliyor daha insanın gözünün içine bakarken niye böyle bi yalana giriyorlar?
Bu aslında Türk halkını ne kadar salak gördüklerinin çok iyi bir ispatı.. Yazık bide bunların dini imanı herkesten fazla büyük çoğunluk 2. 3. sınıf müslüman(nedemekse?) veya vatandaş . ama nedense insana saygı humanizm sıfır samimiyetten yoksunlar ve en çok yalan dolan bunlarda
Kul hakkı nın hesabını öteki dünyada sorulur. bakalım o zaman bu yalanları Allah'a da inandırabileceklermi.
-
daha almamız gereken çoook yol var. muhterem belediyecilerimizin, halka hizmet etmekle yükümlü olduklarını anlamaları lazım önce..
londra metrosundan hiç bahsetmeyeyim. bizim metrobüslerin anavatanı, hollanda'nın eindhoven'ında belediye otobüslerini anlatayım. şeklen aynen bizimkiler. lcd ekran, varılacak durağa kaç durak kaldı anonsları falan aynı..
fakat ufacık bir fark var. ayakta yolcu yok. herkese oturacak yer var. klima püfür püfür. böyle otobüs seferi düzenlesinler; şirketin tahsis ettiği aracı kapının önüne parkedip işe otobüsle gitmezsem namerdim.
sabah ve akşam saatlerindeki kalabalığı anlarım; ama saat 10'dan 16'ya kadar bari insana yakışır bir seyahat ortamı sağlasınlar. ayıptır, dünyanın parasını alıyorlar. o otobüs, yarısı dolu halde sefer yapsa yine zarar etmez.
-
istanbulda vazifeliyken bir sabah işe her zaman kullandığım yoldan değil de metrobüs vasıtasıyla gitmem icap etti
durakta beklerken metrobüs geliyor, insanlar itiş kakış doluşuyor, binemiyorum
hemen peşine diğeri geliyor, yine itiş kakış, yine binemiyorum
otobüs bitmiyor, hemen peşine yenisi geliyor, ama insan da akıyor yine durağa, yine itiş kakış doluşuyorlar, yine binemiyorum
parasıyla seyahat ettiğim bir vasıtaya binebilmek için birilerini ezip geçmeye çalışmak onuruma ağır geldi
aradım müdürümü, biraz geç kalacağım dedim, oturdum durağın kenarına, yolcuların azalmasına mukabil bindim gittim işime
dünyayı biraz doğru algılayabilen bir insan bile, insanlık olarak onurumuzun ne kadar ayaklar altına alındığını sırf bu mevzudan yola çıkarak keşfedebilir
kaldı ki ayfon 4 çıktı diye alışveriş merkezlerinin önünde sabahlayanlar var
hangi dünyada yaşıyorlar bilemiyorum
-
-
bizim burası tokyodan iyi...en azından fazla kaktıran yok...
-
erro adlı üyeden alıntı
bu hayrettin denen elemanın ilk defa güzel bi çalışmasını izledim...
güzel olmuş...sondaki slogan da güzel gönderme yapmışlar...
Hayrettin'e haksızlık ediyorsunuz.
http://www.youtube.com/watch?v=IrcIAyn2Qqg
-
aya adlı üyeden alıntı
Kardeş iyiniyetli bir paylaşım yapmışsın ama emin olduğum birşey var; bu fotoğraf grubu 10 yıldan fazla zamandır internette dolaşıyor.
-
anamur.spor adlı üyeden alıntı
Gerçekçi bir çalışma olmuş:
http://www.youtube.com/watch?v=BJgSF...layer_embedded
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
34 kişi bu konuyu inceliyor bir tane yorum yok.
Küfür yazın bari beğenmediyseniz, hiç mi tepki yok aga?
Bunamı yorum yapacak insanlar dostum? ancak şükrederler yahu
İstanbulun içine ettiler E5 dünyanın tek arıza şeritsiz uluslararası yolu oldu ses yok,
insanların evleri ellerinden alındı sehir değiştirtildi o insanlara,rantsal dönüşümle o evlerin arsalarına villar yapıldı sükür,
neyin yorumu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)