eşsincellik gereksız olmus fakat bende askerlıge karsıyım gıtmemek ıcın elımden gelenı yaparım
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
bak sevgili kardesim bi daha okumanı tavsiye ederim burda kimseye çamur akmıyorum bundan önceki yazım dan
bakın beyler inanışıma siyasi fikrime ters de olsa insaların tercihleri alay konusu olamaz size bir yaşadığım olayı anlatayım:
<< geçen yaz babamın doktorda kontrolü vardı babam doktoru ile görüşürken bizde pencereden salihli mithatpaşa caddesini (sevgi yolunu) seyrediyorduk annem aşağıya bakarak amanııın insanlar ammada ANORMAL olmuş nerdeyse giyinmeyi unutacaklar evden çıkarken dedi ben de anne bir bak aşağıya senin gibi olanların sayısı kaç üç yada beş ( anormalin anlamı nedir biliyormusun dedim bulunulan ortamda az bulunan anormal çok bulunan normaldir dedim>>
bu çıplaklığı onayladığımdan değil sadece sosyolojik ve kültürel bir olayı aydınlatmak amacıyla o sözleri sarf ettim
fakat kimse yanlış anlamasın bazı insanlar artık evden çıkarken giyinmeyi unutuyor ne yapalım şimdi o insanları recmedip taşlayalım mı?
bi bak bunlara iyi oku ona göre cevap yaz cancazım
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Ah canım. Okuduğunu anlamak konusunda da bazı özürlerin var demek ki... Dur o mesajı biraz daha açık yazayım da belki anlarsın, çok ta umudum yok ya:
Dur tercüme edeyim... (Burada senin yazdıklarını tercüme etmekten bahsediyorum)
Tercümesi: Altta kalmamalıyım. Altta kalmamalıyım. Ama bir cevap da üretemiyorum. Küfür etsem iyice zavallı duruma düşeceğim. Ne yazsam? Ne yazsam? Hah, buldum. "Sen kendine bak" yazayım. İlkokuldayken işe yarıyordu...
Tercümesi: Benim çocuğum var. Yaniiiii... Ben eşcinsel değilim.
Tercümesi: Artık cevap yazma...
Başka bir deyişle, sen istediğin kadar cevap yaz. Ben bayağı eğleniyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
Cancağızım, şu mesajı sen yazmadın mı:
Tecrit, ikna ve telkin öneren sen değil misin? Ne anlatıyorsun?
Şu sorulara samimiyetle cevap vermeni rica ediyorum: Türbanlı kızlar için üniversitelerde ikna odaları kurulması önerildiğinde (ikna ve telkin metodu) ne düşünüyordun bu konuda? Türbanlı kızlar üniversitelere alınmazken (tecrit metodu) bu konuda ne düşünüyordun? İnsani miydi sence?
Biraz empati rica ediyorum cancağızım...
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Hiiic yorma kendini onlarin savasmaktan anladigi bu.
http://www.facebook.com/photo.php?fb...9381733&type=3
BBelt
tecrit'in anlamı sindirmek metazori tutum sergileme tutuklayıp hapse atma anlamına gelmez sosyolojik olarak bakarsak ve fikrimi de sorarsan arkadaşlık etme bulunduğu ortama
girme yada bulunduğun ortama sokma
maddeye yada dini inanışa daha doğrusu doğaya aykırı bir olayı olağanmış süregelen sürdürülmesi gerekli sıradan ve biyolojik temellere destek sağlayan bir olaymış gibi ballandıra
ballandıra anlatmak ve şeytanın avukatı olmak benim görevim olamaz olmayacaktır
uçurumdan atlarken paraşütün ipini çekip açmak bir zorunluluk değil paraşütü sırtlanmadan bile atlamak olağan ise buyur atla
ve artık daha başka ne demem gerektiğini bilmiyorum kusura bakma (kusurun burada sünnet ile alakası yok) belki yanlış anlarsın diye açmak istedim
bbelt bak bu http://tr.wikipedia.org/wiki/Tecrit dir.
Tekrar edeyim,
Şu sorulara samimiyetle cevap vermeni rica ediyorum: Türbanlı kızlar için üniversitelerde ikna odaları kurulması önerildiğinde (ikna ve telkin metodu) ne düşünüyordun bu konuda? Türbanlı kızlar üniversitelere alınmazken (tecrit metodu) bu konuda ne düşünüyordun? İnsani miydi sence?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
Tecrit'in tanımında bir anlaşmazlığımız yok.
Tekrar edeyim,
sevgili bbelt islamiyet geçen bir kelime varmı burda bizim bazı terimlerimiz arapça farsça fransızca ingilizce almanca ve hatta kaynağı ve milliyeti kayıp terimleri içermekte olduğu aşikardır
mesala madem motorcusun grenej= karinaj fransızca bu da
bbelt senin kafana ya saksı düştmüş, yada bikaç tahtası eksik. Yaptığn tercümeler tam senin kafanı yansıtıyo. Benim değil. Kaldıki Türk'ce yazıyorum,fransızca değil. Tercümeye gerek yok. Bu sayfada bi sana cevap yazar oldum. Yazdıklarımdan çok gocundunki beni karşına aldın. Yani ne idüğün ortaya çıktı yani.
Sevgili dostum, neden şu basit iki soruya cevap vermekten kaçınıyorsun?
Tekrar edeyim,
Sen buna Türkçe yazmak mı diyorsun? Bana hakaret ederek bir yere varamazsın. Gizli eşcinselliğini daha fazla saklayamazsın. Bunun farkında olmayan bir tek sensin belli ki...
SON DAKİKA!!
-BBelt için şöyle böyle mi diyorlar??
-adem neden bu kadar tepkili??
-c90 BBelt'in sorularına cevap verebilecek mi??
AZzz sonra!!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
verilecek ne cevap var nede açıklama benim siyasi fikrim şuan ki siyasi irade ile aynı zannedip olayı siyasal platforma taşımaya çalışıyor
fikrimdir <<
maddeye yada dini inanışa daha doğrusu doğaya aykırı bir olayı olağanmış süregelen sürdürülmesi gerekli sıradan ve biyolojik temellere destek sağlayan bir olaymış gibi ballandıra
ballandıra anlatmak ve şeytanın avukatı olmak benim görevim olamaz olmayacaktır >>
"Benim gibi düşünen, sevdiğim insanlara yapılmasını istemediğim bir şeyi başkaları için önerdiğimi fark ettiğimden cevap veremiyorum" diyemiyorsun da, onun yerine top çeviriyorsun. Türbanlıları tecrit etmek kötü, homoseksüelleri tecrit etmek iyi sence. Sen kendine yakın hissetmediklerinin acı çekmesini umursamıyorsun. Hatta onlara acı çektirmeyi bir öneri olarak masaya koymaktan çekinmiyorsun.
Senin siyasi fikrinin şu anki siyasi iradeye yakın olduğunu düşünmüyorum, bu arada. Senin siyasi fikrin olabileceğini sanmıyorum.
Soruyu daha açıklayıcı sorayım. Eşcinsellerin tecrit edilmesini öneriyorsun madem, Kemalistler türbanlıları tecrit etmeyi önerdiğinde hangi hakla kızıyorsun. Aynısınız işte.
Senin Türkçen nasıl? Kim kime hakaret ediyor? Son yazdığını ve önceki yazdıklarını oku. Kuru laf la bişey işpatlayamazsın. Varsa bi bildiğin ispatla. İspatlayamazsan eşcinsel sensin. Ağzın güzel laf yapıyor ama bin sayfa yazsan bi çekirdek içini bile doldurmaz. Boşa salla gitsin. Belki bi inanan çıkar.
Offffff çok ucuz yaa, daha zekice bir söylemle gel karşıma!!
Bir de 'yavrum' demeni pek anlamlandıramadım bebeğim.... Hatta papatyam... Sevgi kelebeğim!!!!!
Konuya bak yalnız, bir askerlik, bir İslam, bir eşcinsellik...
Siyaset konuşacaksak konuşalım da böyle erojen yaklaşımlardan ben şahsen hazzetmiyorum...
bak efendi bbelt burada siyasal ideolojik yada dinsel bir olguyu sorgulamak benim görevim değil bir kere bu ayırımı yapan şu anda siz yani derken şahsınızdır
sen homoseksüelsin askere gitme sen heteroseksüelsin askere bu ayrımı yapan ayıp eder şuan yaşanan bir yanlış da şudur
eşinden dayak yiyen kadın haklı fakat bir çok karısından dayak yiyen erkek ha o farklı kadın hakları diye diye mor çatı sonra boşanmaların arkası kesilmiyor
al şimdi evlilikten soğuyan yeni nesil gümbür gümbür geliyor ondan sonra hala evli kalabilenlere dört çocuk dört çocuk diye nutuk atarsınız sonra bir 40- 50 yıl sonra yaş ortalamasını 30-35 diye görürsünüz madde 1 süregenlik sürdürebilirlilik madde 2 olağanlık ola gelenlilik madde 3 devamlılık bulunduğun yeri ve seviyeyi koruyabilmek
bu şu demek değil büyük balık küçük balığı yutar anlamı hiç bir zaman kabul edilemez
madde inanaç yaradılışın temelini ne olarak biliyorsan bil doğurganlığın ve soyun devanı sağlayan eğilim olağan ve diğer eğilim bence sonradan doğaya ve maddeye ters bir olayı
savunmak popilizm ve ilgi odağı haline getirmeye çalışmak şeytanın avukatlığından başka birşey olamaz
Gayet iyi. Özellikle seninle kıyaslandığında...
Sen bana hakaret etmeye çabalıyorsun ama onu bile beceremiyorsun.
Okudum. Orada bir ispat çabası görmedim. Yalnızca senin gizli eşcinsel olduğunu düşündüğümü söylemişim. Halen de öyle düşünüyorum. İspata gerek yok.
Nereden okudun bu lafı sen? Pek havalı olmuş.
Daha önce de söylediğim gibi. Eşcinselliğin kötü bir şey olduğu inancında değilim. O sebeple bu laflarla beni kızdırmayı başaramazsın. Boşa çabalama, yorma kendini.
Nereden buluyorsun böyle klişeleri. İlahi.
Kimin inandığından bana ne. Kimsenin umurunda değil. Bunu önemseyen tek kişi sensin çünkü içten içe bütün söylediklerimin doğru olduğunu biliyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
Kusura bakma. Ne anlatmaya çalıştığın anlaşılmıyor. İmlaya biraz daha özen göstererek yazarsan ondan sonra cevaplayayım. Yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Tekrarlamak gerekirse, senin söylediklerinde benim itiraz ettiğim nokta kendin gibi olanlar için istemediğin bir şeyi sırf sana benzemiyorlar diye başkalarına reva görmendir.
Konunun etrafında ne kadar döndüğün umurumda bile değil. Merkez burasıdır.
Annen askeri birliğe başörtülü diye alınmadığında (tecrit yöntemi) buna itiraz edersin. Kız kardeşin türbanlı diye üniversiteye alınmadığında (tecrit yöntemi) buna itiraz edersin. Kız kardeşin üniversiteye giderken ikna odasına çekildiğinde (telkin ve ikna) bunu aşağılayıcı bulursun. Ama söz konusu olan bir homoseksüel olduğunda bu aynı yöntemleri önermekten zerre çekinmezsin. Seninle farkımız budur işte. Ben her kime karşı yapılırsa yapılsın ayrımcılığa karşı durabilirim. Sen kendine yapıldığında karşı çıkar başkasına yapılması için ön sırada koşarsın.
İşte bu sebeple basit bir soruya basit bir cevabı veremez, konunun etrafında böyle dolaşır durursun. Ben böyle bir duruma hiç düşmem. Aramızdaki fark budur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)