barış abi arada kaldı, ama uyarayım, avatarındaki tsunami dalgasını şahsen oluşturmaktadır
Gözlerim 14,5 numara bozuk, gittim askere. Kendi isteğimle 12 ay görev yaptım. İnançlarım çoğunluktan farklı, soran bile olmadı.
Ben 16 sene bu ülkenin okullarında para vermeden okudum, bir senemi de karşılığında veririm. Vermeyeni de nankör olarak görürüm.
yazdıklarıma yarası olan gocunuyo değilmi BBelt arkadaş? Gocunma. Benden uzak ol, olsunlar yeter.
Tabiki hoşgörü diniyiz .. bak sen nonoşa kardeş Türk ordusuna pis kemalist ordu diyosun ve hala sallandırılmıyosan işte bu o hoşgörünün eseridir. peygamberimiz de (sav) savaşmıştır. Bizde savaştık ve gerekirse yine savaşacağız . Allah o al bayrak içinde defnedilmeyi nasip etsin .. Savaş insan öldürmek değildir.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Ben bir şeyden gocunmadım ki genç, gocunan sensin. Baksana tepenin tası fırladı gitti. Dikkat et geri düşerken altında durma.
Ne o, bana top derken karşılığında senin gayet aşikarane ortada olan gizli eşcinsellik eğilimlerinden bahsedilebileceğini hesap edememiş miydin? Ondan mı bu celal?
Fren patladı. İlerde duvar var, en azından motor freni yap canım...
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Yanıt vermiyor olmam, veremediğim anlamına gelmiyor ne var ki ağır siyaset gerektiren bir konuda kahvehane ağzı ve mottosuyla fikir beyan etmenize ortak olmak istemiyorum..
Aman iyi Tanrı Türk'ü korusun hatta Türk bir vurdu mu dağları yırtar falan filan.....
Hiçbir ordu kutsal değildir! Savaş kutsal falan değildir! Kendinizi İslam Ordusu'nun askerleriyle bir falan da tutmayın, o mübarek adamlar çizilmiş bir sınırı zapt etmek -Misak-ı Milli ve Kürdistan'ın işgali- için savaşmadılar, İslam'ı tehdit eden müşriklere karşı mücadele ettiler.. Ayrıca umarım Dersim'i bombalarken de Allah Allah nidasıyla saldırmamışlardır, Allah affetmez çünkü!!
Özetle Türkiye yarı militarist, merkeziyetçi laik sultadan kurtulmadıkça kamplaşmış bir toplum kendi kendini yemeye devam edecektir.. Bu arada konuyu eşcinsellikten buraya da getirdiniz ya, o da ayrı başarı :-)
İş yüzünden her dakika bakamıyorum, o yüzden ara ara yazıyorum.. Kayda değer bir kelam görürsem yanıtlarım.. Görüşmek üzere.....
bbelt benim ne olduğum belli sen kendine bak. Oğlumla denize gircem şimdi. Keyfimi kaçırma
Dur tercüme edeyim...
Altta kalmamalıyım. Altta kalmamalıyım. Ama bir cevap da üretemiyorum. Küfür etsem iyice zavallı duruma düşeceğim. Ne yazsam? Ne yazsam? Hah, buldum. "Sen kendine bak" yazayım. İlkokuldayken işe yarıyordu...
Benim çocuğum var. Yaniiiii... Ben eşcinsel değilim.
Artık cevap yazma...
Hoşgörü herşeyi hoş görmek değildir.
"Sizinle savaşanlarla" Allah için savaşın. Mevzusudur olay. Yoksa düstur,"yurtta sulh cihanda sulh" olmalıdır.
ya konu dayandı da yine İslam dinine mi geldi?
eş cinsellikten hemde...
hadi dinsel konuşalım dört kitabın hangisinde eş cinsel için güzel bir şey yazıyor?
İslam için hoşgörüden bahsedenler, azda olsa bilgi sahibi olun derim..
ona göre konuşun...
yok konuşurum diyorsanız, sizin inanmadıklarınıza sıra gelir...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Yahu ne ettin ettin yine islama geldi konu be yahu
eşcinsellikti konumuz bir hatırlayalım
ha bu sularda gideceksek oda uyar
muslim yazalım gogle amcaya görsellere tıklayalım ilg gelen fotoda şu şekile görebiliyoruz hoşgörüye nail olup olamayan kişilerin seçimini yapabilecek insanları
buyrun aşağıda
ha bunlar bizden değil biz Türkiye yiz diyenlerede onun altında link var
Sivas ta hoşgörüye nail olamayanlar yakılırken...
http://www.youtube.com/watch?v=5V4PjzREGrE
19 yıl sonrasındada bir başbakan milletimize hayırlı olsun Sivas olaylarının sümenaltı edilmesi dedi
))
bak zıppir israil yazdım ne çıktı;
filistin yazayım mı?
yada Palastine?
dünyanın neresinde bir zulüm varsa, bu Müslüman'lardan kaynaklanmıyor, orada ya bir yahudinin ya hristiyanın yada bi putperest dinsizin parmağı vardır...
İslam'a dil uzatırken dikkat et...
senin ufacık beynin İslam'ı tartışmaya yetmez!!!
haddini bil....
yahu beyler bir kere bu konuya cevap yazdım gene de yazmak içimden geldi
sonuçta istisnalar kaideyi bozmaz fakat istisnaları mümkün mertebe istisna olarak bırakabilmektir
bu konuyu tırmandırdıkça bi yerleri kaşınıpta bu yolu tercih etmelerine sebep olmamak
bütün dinler sapık sapkın yönelimleri olan milletlere ıslah olsunlar diye gelir
şimdi bu olayı sanki güzel TÜKİYEM lüt kavmi olmuş gibi germenin anlamı yok
insanların tercihleri ile alay ile yada kabalıkla ber taraf edilemez fakat tecrit metodu ikna ve telkin metodu ile anca çözüm sağlanır
bu gibi tercihler aile çevre tutumunun hatası ile oluşur
zamanında bir erkek evladı annnesi ile 12 yaşına kadar kadınlar hamamına , altın günlerine götürürseniz özellikle de 5-6 yaşlarına kadar bu ortamda bulunur ise
bu gibi feminel bulgular bu şartlara maruz kalan kişiler de yüksek bir oranda belirebilir ne yapmak lazım baba idol olması için babanın adam gibi adam olması evladına gerekli
şevkat ve ilgiyi göstermeli. uzun lafın kısası ERKEK ADAMIN HER ZAMAN CİNSİYETİ ERKEK DE OLSA ERKEK EVLADI OLMAZ
ben ne kadar kadın tanıdım erkekler ayakkabı bağcığını bağlayamaz o kadınların ben ne erkekler gördüm kadınlara taş çıkarır endamı ile
fazla lafa gerek germekle yermekle olmaz naçizane
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? Başörtülü kızlara ikna odaları kurulduğunda da bu derece rahat mıydın? Hala senin gibi olmayana sapık diyorsun, nasıl insansınız sizler yahu? Elinizde olsa hoşunuza gitmeyen herkesi baskı altına alacak tecrit edeceksiniz. Öneriye bak. Tecrit metoduymuş. Yuh.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)