Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

TSK : Eşcinsel değil nevrotiksin...

REKLAM ALANI
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işin ilginc yan Gökkuşağı Derneği Eş Başkanı sanılmaktan korkuyorum...
    asker ocağı tukaka derken gay ve lezbiyen platformunun istemdışı sözcüsü oldum...
    evet mete açıklama bekliyoruz artık, barış abinin de dediği gibi ortam müsait, 69 nesli çiçek çocuklar çoğaldı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Barış Şuşut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    varsa böyle eğilimlerin açık açık söyle ..

bak forumun yarısı saygı duyuyor bölelerine..
    nonoşa saygı duy. askere hakaret et.. vatan toprağına çorak taş de .. Türk vatanı bölünmez bir bütündür diyen Atatürk değilmi..Şimdi sorsam Atatürkçüsündür bide utanmadan ..

Kardeşim ben senin cinsel tercihine saygı falan duymuyorum..

sende bana duyma .. ibinoşun biri beni saymıyor der üzülürüm ..

Barış abi senin baban emekli asker...35 yıl bu devletin kanını emdiniz...bizim vergilerle sen tosuncuk oldun...

bu konuda tarafsın...senin düşüncelerin objektif olmaz olamaz...

epmeğini yediğin bir kuruma dil uzatmazsın...biz er ve erbaşları fezaya doğru çevirip öptüler asker ocağında bu bağlamda canım yanmış ...

Atatürkün gölgesinden varlığından kemiklerinden kabrinden sembolünden büstünden feyz almam düşüncelerinden etkilenirim hissiyata kapılırım...

ben bir müslüman evladıysam laik olamam demektir...dinde laiklik yoktur..islam hayatın her noktasında vardır...laiğim diyenler dinden çıkmış sayılırlar...yaşasın şer hükümleri yaşasın şeriat dersemde bu laik devletin gücü beni hapse tıkar...şimdi sana sorarım kim zalim kim mezalim... laik ülke ve laik ordulardan pek hazetmiyorum mevzu bu...

düşünce özgürlüğü olmayan bir ülkenin motosiklet forumunda bile düşünceye saygı yok... mod bile ya sev ya git diyor...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Piaggio Carnaby 200 - Honda Wave 110i
    Erkek eşcinselliğini çok çirkin buluyorum, çünkü erkek bedeni -bana göre- son derece itici.. Fakat lezbiyenlere büyük saygım var! Nasıl estetikler, erkek halimle gayliği asla düşünmedim ama kadın olsam yardırırdım ;-)

Şimdi..... Görüyorum ki aranızda Kurtlar Vadisi kıvamında takılan arkadaşlar var, 'hibnelerle işim olmaz ulağğğn' söyleminde asıp kesiyorlar.. Son derece avam olmanın yanında cahilce bir hareket.. Sizi bir konuda aydınlatayım!

Kadının G noktası denen ve dokunulduğu anda ablayı tavana zıplatan bölge vajina çeperinin -bir dinleyin beee- hemen iç kısmında üsttü bulunur.. Girişten dümdüz ilerle yukarda sağda yani....

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Erkeğin G noktası...... Evet, aynen orda!!! Totonuzun içinde, prostat bezinin hemen yanında.. Doktor tanıdığınız varsa sorun, prostat muayenesinde zevkten sertleşen hatta boşalan hasta çooook görmüş duymuşlardır..

Özetle hiçbir erkek 'hibnelikle benim işim olmaz' demesin, doktor parmağı geçirdiği rezil olursunuz ;-) istediğiniz gibi araştırın bu dediğimi, hatta lütfen araştırın, kendi gözlerinizle görün!

Ha bence de çok çirkin bir durum erkek-erkeğe.. Ama 'ne zevk alıyorlar, neden birbirlerine atlıyorlar' falan demeyin, gayet de zevk alıyorlar.. Fakat tercih edip etmemek kişiye kalmış.. Hayırlı işler, bol ............

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir film dönüyor şimdilerde revaçta..fetih 1453 ..fragmanında diyorki peygamber efendimiz (sav)
    -Ne güzel kumandandır okumandan
    -Ne güzel askerlerdir o askerler

neden bu lafı roma-paris veya londra için kullnamamışta konstantinapolis şimdiki adı ile İstanbul için söylemiş..
    29 mayıs 1453 te Efendimizin (sav) sözü gerçekleşir ve bir islam hükümdarı konstantinapolisi fetheder. yaklaşık 1000 sene sonra peygamber efendimizin (sav) sözü yerini bulur ve Fatih bu nişanı göhsüne takar ..

Ne zamana kadar?? 13 kasım 1918 e kadar.. bu tarihte tekrar cavur tohumları İstanbulu egemenlikleri altına alırlar.. Yine bir islam kumandanı kurtuluş savaşını zaferle sonuçlandırınca cavur tekrar (6 ekim 1923) tası tarağı toplar ve bir kez daha islam orduları şehre girdi.. Efendimizin (sav) o mubarek sözü 1 kez daha yerini buldu. bu sefer bu nişanı Atatürk ve silah arkadaşları taktılar.

Şimdi sen onun ordusuna dil uzatamazsın .. ne cürmün nede cismin buna yetmez..Hz Muhammed (sav) Tarafından taçlanmış bir komutan ve ordudan konuşurken önce besmele çek ..

ha şimdi bana sorarsan bir ibinonun bu kutsal orduda yeri yok .. toplumdada yeri yok..Allahtan senin gibiler azınlıkta bu ülkede .. bu arada 10 günlük tatil sana yaramış kelimeleri seçer olmuşsun aferin ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ha şimdi bana sorarsan bir ibinonun bu kutsal orduda yeri yok .. toplumdada yeri yok..Allahtan senin gibiler azınlıkta bu ülkede .. bu arada 10 günlük tatil sana yaramış kelimeleri seçer olmuşsun aferin ..
    Moderatöre bak hizaya gel...
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    bir film dönüyor şimdilerde revaçta..fetih 1453 ..fragmanında diyorki peygamber efendimiz (sav)
    -Ne güzel kumandandır okumandan
    -Ne güzel askerlerdir o askerler

neden bu lafı roma-paris veya londra için kullnamamışta konstantinapolis şimdiki adı ile İstanbul için söylemiş..
    29 mayıs 1453 te Efendimizin (sav) sözü gerçekleşir ve bir islam hükümdarı konstantinapolisi fetheder. yaklaşık 1000 sene sonra peygamber efendimizin (sav) sözü yerini bulur ve Fatih bu nişanı göhsüne takar ..

Ne zamana kadar?? 13 kasım 1918 e kadar.. bu tarihte tekrar cavur tohumları İstanbulu egemenlikleri altına alırlar.. Yine bir islam kumandanı kurtuluş savaşını zaferle sonuçlandırınca cavur tekrar (6 ekim 1923) tası tarağı toplar ve bir kez daha islam orduları şehre girdi.. Efendimizin (sav) o mubarek sözü 1 kez daha yerini buldu. bu sefer bu nişanı Atatürk ve silah arkadaşları taktılar.

Şimdi sen onun ordusuna dil uzatamazsın .. ne cürmün nede cismin buna yetmez..Hz Muhammed (sav) Tarafından taçlanmış bir komutan ve ordudan konuşurken önce besmele çek ..

bırak abi ya al senin ordunun durumu ortada..

http://www.medyafaresi.com/video/104...e-baskini.html

Hantepede Çukurca da askerine emanet edilmiş gencine sahip çıkmayan bir ordu...

termal kamerası çalışmayan..saldırıları canlı canlı izleyen...sızma uyarıları karşısında kılını kıpırdatmayan...doçkalarını önceden yerleştiren hainlere karşı bile birşey yapamamış bir ordu...

ordu kutsal da komutanları kutsal damacana...

10 günü neden ve niye verdiniz o bile meçhul bu arada...ne memleket ne forum da özgürlük yok...sende Tayyibin kafasındasın Barış Abi... işine gelmedimiii çızık...

bu arada Ayasofya bir kilise biliyosun...onu camiye çevirmek zulumdür...kilise olarak kalmalıydı...İslam hoşgörü dinidir...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------

Alıntı BBelt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Moderatöre bak hizaya gel...
    böyle moda mete han gibi üye...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Peygamber Efendimiz'in (S.A.V) ordusuyla Kemalizm'in ordusu arasında en küçük bir benzerlik yoktur.

İlki kutsal bir dava uğruna belirlenen amaçlar elde edilene der savaşmak zorunda kalmıştır, diğeri ise belli zümrelerin çıkarını korumak için savaştırılan askeri bir birliktir!

Kusura bakmayın da, bu konular bu siteyi aşar desem? Yine dönsek biz motorlarımıza?? Zira zorla silah altına alınmış çocuklardan oluşan TSK ile sahabelerden oluşan İslam Ordusu'nu kıyaslamak bile kutlu Peygamber'imize hakarettir!

Ayrıca Kemalizm'in İslam'ı yok etmeye çalıştıktan sonra işine geldiği zaman 'Ordu, Peygamber ocağı' diye körpecik fidanlara gaz vermesini de komik buluyorum! Babam mı yasakladı bu ülkede ezanı, dedem mi kapadı Kur'an kurslarını, dayım mı kapadı Camii'leri? Düne kadar yüzüne bakmadığınız İslam'ın elini öpmeye kalkmayın şimdi!

Bir kurtulamadı şu ülke putlarından yahu!?!?!?

Not: Satılık Carnaby var, aklıma gelmişken diyeyim de....

Alıntı Ozzycan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peygamber Efendimiz'in (S.A.V) ordusuyla Kemalizm'in ordusu arasında en küçük bir benzerlik yoktur.

İlki kutsal bir dava uğruna belirlenen amaçlar elde edilene der savaşmak zorunda kalmıştır, diğeri ise belli zümrelerin çıkarını korumak için savaştırılan askeri bir birliktir!

Kusura bakmayın da, bu konular bu siteyi aşar desem? Yine dönsek biz motorlarımıza?? Zira zorla silah altına alınmış çocuklardan oluşan TSK ile sahabelerden oluşan İslam Ordusu'nu kıyaslamak bile kutlu Peygamber'imize hakarettir!

Ayrıca Kemalizm'in İslam'ı yok etmeye çalıştıktan sonra işine geldiği zaman 'Ordu, Peygamber ocağı' diye körpecik fidanlara gaz vermesini de komik buluyorum! Babam mı yasakladı bu ülkede ezanı, dedem mi kapadı Kur'an kurslarını, dayım mı kapadı Camii'leri? Düne kadar yüzüne bakmadığınız İslam'ın elini öpmeye kalkmayın şimdi!

Bir kurtulamadı şu ülke putlarından yahu!?!?!?

Not: Satılık Carnaby var, aklıma gelmişken diyeyim de....
    Peygamberimizin sözü açık ve anlaşılırdır..

İstanbulu fetheden ve işgalden kurtaranda bellidir..

Sözün yoruma açık yeri yoktur..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Hocam sen Peygamber Efendimiz'in ordusu ile TSK'yı bir TU-TA-MAZ-SIN!

TSK bir düzen ordusudur.. İslam Ordusu ümmet aşkına savaştı, Osmanlı zaten ümmet devletiydi.. Kemalizm ise laisist, baskısal ve diktatöryel olduğu neredeyse herkesin malumu bir devlet sistemidir; dünyada da böyle tanınır. O yüzden TSK, sistemin korunmasına hizmet eden bir askeri birliktir! Kutsal falan da değildir..

İstanbul'un fethini müjdeleyen hadis ise bambaşka bir konudur.. 1453 ile 1923 aynı süreçler değildir, Fatih İstanbul'u kora kor savaşarak almıştır. M.K.A ise İstanbul'u diplomasi masasında kazanmıştır!

Bence sen neyi savunacağını karıştırıyorsun ;-)

Alıntı Ozzycan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam sen Peygamber Efendimiz'in ordusu ile TSK'yı bir TU-TA-MAZ-SIN!

TSK bir düzen ordusudur.. İslam Ordusu ümmet aşkına savaştı, Osmanlı zaten ümmet devletiydi.. Kemalizm ise laisist, baskısal ve diktatöryel olduğu neredeyse herkesin malumu bir devlet sistemidir; dünyada da böyle tanınır. O yüzden TSK, sistemin korunmasına hizmet eden bir askeri birliktir! Kutsal falan da değildir..

İstanbul'un fethini müjdeleyen hadis ise bambaşka bir konudur.. 1453 ile 1923 aynı süreçler değildir, Fatih İstanbul'u kora kor savaşarak almıştır. M.K.A ise İstanbul'u diplomasi masasında kazanmıştır!

Bence sen neyi savunacağını karıştırıyorsun ;-)
    doğru diyon kurtuluş savaşı korakor olmadı.. masa başında alındı.. kurtuluş savaşında bu vatanı savuna milisinden tut askerine kadar hepsi kemalist kapitalist paralı askerlerdi.. yağ bal yiyerek çikolatalarla beslenerek aldılar bu vatanı geri..şu anda müslümansan ve ibadet edebileceğin bir cami ve duyabildiğin bir ezan varsa .. bu pis kemalist ordu sayesinde vardır.. bak ümmet orduları ırakta ne haldeler .. nankörlük çok kötüdür hele hele bu boyutu ..

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    artık yazmıcam bu konuya. Top ların ne kadar destekçisi varmış yav? bişey yazılmıyo. Hemen alıntı, hemen cevap. Topları savunanda top tur benim gözümde.
    Barış Şuşut bunu beğendi.

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artık yazmıcam bu konuya. Top ların ne kadar destekçisi varmış yav?
    İzansızlık...

bişey yazılmıyo. Hemen alıntı, hemen cevap.
    Hadsizlik...

Topları savunanda top tur benim gözümde.
    Terbiyesizlik...

Ders gibi vallahi...

Ozzycan Dünyada Alah Allah zikri ile hücum eden tek ordu Türk ordusudur. Bu orduyu 2-3 kendini bilmez için lekelemek .. Kelle koltukta yarınını düşünmeden görev yapan her Askere hakarettir.. Evet Türk ordusu peygamber ocağıdır.

Neden Afganistan"da diğer askerler zırhlı araçlarla dolaşırken Türk askeri silahını bile sırtına asarak (elde ateş etmeye hazır pozisyonda değil) dolaşıyo.. hadi balkanlarda soyumuz var.. Afganistanda neyimiz var, somalide neyimiz var..

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    artık yazmıcam bu konuya. Top ların ne kadar destekçisi varmış yav? bişey yazılmıyo. Hemen alıntı, hemen cevap. Topları savunanda top tur benim gözümde.
    En iyisini yapmış olursun konuyu kirletmeye gerek yok.
    Keşke yorumunu beğenenlerde senin yaptığını yapsa...

---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Ozzycan Dünyada Alah Allah zikri ile hücum eden tek ordu Türk ordusudur.
    Bu cümlede bir çelişki sezinlemedin mi şimdi ?
    Motosikletli Kaplumbağa...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bbelt topmusun? Hayırdır? Topları savunanlar terbiyesiz olmadıda bizmi olduk?

Bu cümlede bir çelişki sezinlemedin mi şimdi ?
    Evet doğru çelişki var .. nonoşun bu orduda işi ne dimi ama

bbelt topmusun? Hayırdır? Topları savunanlar terbiyesiz olmadıda bizmi olduk?
    Sana ne benim eşcinsel olup olmadığımdan? Aklınca hakaret mi ediyorsun? Ben eşcinselliğin aşağılık bir şey olduğunu düşünmüyorum ki, bu cümleyi hakaret olarak alayım. Ama sanırım sende biraz gizli eşcinsellik durumu var. Bütün tıbbi araştırmalar homoseksüelliğe bu derece tepkili yaklaşanların gizli eşcinsel olduğu noktasında birleşiyor...

Topları savunanlar terbiyesiz olmadıda bizmi olduk?
    Evet, sen terbiyesizsin.

bizim burda kız vermezler askerliğini yapmamışa.. adamın göz kör derecesinde bozuk askere alsınlar diye torpil yaptırır.. kilo 120 almazlar kilodan dolayı.. araya adam sokmaya çalışır.. ben bu ortamda büyüdüm .. şimdi iki tane nonoş ben vicdani redciyim yapamam demesi bu bakımdan zor geliyor.. tabi adam olmak lazım bu olguları anlamak için .. senin kafanın üstünde ha Türk bayrağı dalgalanmış ha Yunan ne farkeder..

Dünyada Alah Allah zikri ile hücum eden tek ordu Türk ordusudur.
    Türk ordusunun tamamı müslümanlardan mı oluşuyor?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bbelt tepemin tasını attırıyosun laflarına dikkat et. Terbiyesiz adam.kimin ne mok olduğu belli.ne mok olursan ol,önce adam ol.

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)