işin tıbbi, ahlaki, hissi, askeri boyutları uzmanlarınca değerlendirilmeli, "ben yaptım, hibinyolar da seke seke yapsın" demek ziyadesiyle yüzeysel ve mesnetsiz bir duruş.
ha süresi uzundur, kısadır, antimilitarist duruştur, vicdani rettir; bunlar başka mesele.
var yazacaklarımız da kanun-kaide müsaade etmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
konu hakkında fikrim yokmuş da, o yazmasa bön bön bakar dururmuşum da, algım o kadarmış da, mışmış da muşmuş
çavuşun ikiyüzlülüğünü nereden çıkardın şimdi? konu hakkında kelime bile edilmemiş.
değişik misin nesin, nası bi hayal gücün var sayın abi?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
olay psikolojik beyler, bu insanlar hastadır
işi cinsi münasebet seviyesine götürmek sapıklıktır ve lanetlenmiştir.
sayın kardeş
değişik snn....
değmez yazmayacağım
---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 12:58 ----------
Hımmmmm
olmadı yahu bu iş şimdi
demekki olay çok eskilere dayanıyor
demekki israilli tohumların işi değil
dolayısı ile illuminatide yok bu işin içinde
eee neyi konuşacağız ozaman??
)))
Ben askerlik yapmak adam eder, askere gidince daha adam oluruz çok faydalı demiyorum. Ayrıcalık istemeleri yanlış, ayrıca bi insan kendi cinsinden hoşlanıyosa bile cinsiyetine aykırı hal ve hareketlerde bulunmak zorunda değil, böyle davrananlar bence psikiatrik hasta. İsteyen bedenini istediği gibi kullanır ama bunu ayrı bir cinsiyetmiş gibi göstermek böyle doğduk demek ayrıcalık istemek saçma.
He o gölde diyorum hiç denize girmedim ben
dağlar üstlerine yıkılırkene o gölde pek bir kabarmış insanları yalamış yutmuş falan diye duydum
korktum yahu.
Ama o işlerden dolayı lut kavminin yokoluşu bence haksızlıktır
zira Osmanlının hamam bahşış listeleri vardır mesela
kaç paraya nekadar iyi muamele falan filan
sarayda bunlardan çok olduğu hatta ayrı bir harem falanda sözkonusu
e lutu ortadan kaldır
osmanlıyı imparatorluk yap
enteresan )
Burada fütursuzca tanımadığı insanları hasta, hatta sapık olmakla suçlayanlar, bu yolu açmayın. Kendin gibi olmayana sapık demek serbest ise biri de çıkar hepinizin hastalığını, sapkınlığınızı yüzünüze vurur. Başkasının yatak odasına olan bu derin ilginizi açıklamanın başka bir yolu yok çünkü.
Zavallılık diz boyu... Yazık.
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
Kimseye hakaret etmeden bende bir iki şey yazayım.
Adam aktif yada Pasif olabilir. Arkadaşın cinsel hayatı bizi pek ilgilendirmez. Saygı duymak gerekir. Tren yapmaya gerek yok
Ancak ben adam gibi 18 ay yaptıysam bu arkadaşta 15 ay yada 6 ay ne gerekiyorsa yapabilir. Kadınsı ruhun mu var. Çatışma cam sil ama vatani görevini yap.
Erkek bedenin gücünü kadınsı ruhunu kullan. Temizlik yap. Ben olsam alırım bunu askeriye her türlü temizlik işini yaptırırım.
Yok rahat durmazsa da akşama kadar enerji biriktiren arkadaşların yorgunluğunu alır. Daha ne diyeyim. Komandoların beline kuvvet
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
[QUOTE=mete_han;2734627]Olayın özünden yine çıkılmış..mesele yapılan zulümde...
öncelikle şunu sorayım...cinsellik tercih edilemez derken...hani bu asker ocağındaki...sola dönülecek...dön...veya ışığı söndür..veya motor stop şeklindeki komutlardan birinemi uymalı bu insanlar... senin kafa o kafa...QUOTE]
bilgisizliğine şaşmıyorum.Hiçbirşey okumadığın belli bu konularda.Cinsellik tercih edilemez.Öyle doğarsın zaten..canım bu gün kadınla yatmak istedi yarın erkekle yatmak istiyor diye tercihlerin olamaz.olursada zaten eşcinselliğin çeşitlerinden birisindir.anlayabiliyormusun.Aç biraz kitap oku,internet var elinde araştır bakalım hangi sonuca varacaksın.
işin ilginc yan Gökkuşağı Derneği Eş Başkanı sanılmaktan korkuyorum...
asker ocağı tukaka derken gay ve lezbiyen platformunun istemdışı sözcüsü oldum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
varsa böyle eğilimlerin açık açık söyle ..
bak forumun yarısı saygı duyuyor bölelerine..
nonoşa saygı duy. askere hakaret et.. vatan toprağına çorak taş de .. Türk vatanı bölünmez bir bütündür diyen Atatürk değilmi..Şimdi sorsam Atatürkçüsündür bide utanmadan ..
Kardeşim ben senin cinsel tercihine saygı falan duymuyorum..
sende bana duyma .. ibinoşun biri beni saymıyor der üzülürüm ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Sn mod.
Üye adınız bir ironi mi ?
Motosikletli Kaplumbağa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)