Motorumun altında her zaman en büyüğünden kurbacık anahtar (genelde jantları sökerken lazım oluyor)3 tane 25'er cm lik levye, birde kaskım bana denk gelmiyor ki anasını satayım
Motorumun altında her zaman en büyüğünden kurbacık anahtar (genelde jantları sökerken lazım oluyor)3 tane 25'er cm lik levye, birde kaskım bana denk gelmiyor ki anasını satayım
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Abicim insanlarımızın motora bakışı değişmedikçe trafikte saygı görmeyeceğimiz kesin geçenlerde patronun araç kaza yapmıştı muadil araç getiren adam muhabbet sırasında 15 yıllık motorcuyum dediği halde otomobil içindeyken motorlu birini eziyordu ve bile bile üzerine sürdüğüne kefilimdir ama ben adama -"napıyon dayı" dedim +adam görmüyon mu üzerime geliyo lavuk dedi. :D :D hal bu ki hatalı yolda olan oydu :D ülkemizde araç içindeyken yolu babasının malı gibi gören sürücüler varken sırt çantanızda taşımanız gereken bir sopa olması gerektiğini savunanlar varsa aralarındayım bende.
Çok geçmiş olsun dostum bu arada
hacıı ben havan topu takıp gezcem motornan yolda beni sıkıştıranları sollayıp önünde pusu kurcam
arkadaşlar böyle de gezebiliriz :D
https://www.facebook.com/photo.php?v=10150717469174277
hey maşallah beyaaa hırdavatçımısın bilader çok yakında yeni bir zihni sinir procesi üzerine gideceğim motosikletimin müsait ve dışarıdan aksesuar gibi görünen ama düğmesine bastığınızda 80 cm lik bir jopun yada beyzol sopasının içinden çıktığı bir aksesuar yapacağım tabi sopanın düğmesine bastığımızda kendiliğinden kapanan yine otomatik pilakalığını eklemeliyim , kaçma modu
yaparmıyım ? pek yakında...... yapacağım kadarını yaptım geriye bunlar kaldı
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
abi scoter motorum olsa dediğin işi yapardım da şimdilik bunlarla idare ediyorum
geçen arabanın teki ışıklarda sıkıştırdı bende korna çaldım duymadı, o bastı gitti bende arkasındayım solladım kırdım önüne.. Çıkardım kurbacık anahtarını bide ne göreyim 25 lik filinta gibi avrat tabi hemen sakladım kurbacığı
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
ne kadar güzel dayak yemışsın kardeş bizimde sana inanarak dayak yiyesimiz geldi inanki, şu münübüscü abi yollada bir ara bizide pataklayıversin:
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Şöyle bişeyi daha geliştirip yapmak iyi olabilir gibi sanki diye düşünüyorum. Lazım sonuçta.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Sol sağ direk
Sol aparkat
El ensede sağ diz, sol diz
Sağ ön tekme
Zıplayarak sağ dirsek veya yüksek tekme veya havalı olsun derseniz kelebek tekme
Empati yapıyorum :D
Hacı yaşınada baktım 27 yaşında abim yaşındasın çıkarıp kaskı bi tane sallasaydın yada kaskla kafa atsaydın hiç olmadı allah ne verdiyse kalıp hiç önemli değil işlev önemli kendimden biliyorum
Eyer bide haksız olup dövecekse ve sende ses etmeyeceksen diyecek hiç bir şeyim yok kardeşim Hak etmişsiz diyesim geldi
Sado
"N'olur vurma abiiii" diye bağıra bağıra ağlasaydın korkup kaçardı bence )))
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Gerçekten tebrik ediyorum...Susmak büyük erdem, lakin ben beceremezdim ustamsın
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
Zıppırman olsaydı iyi olurdu En etkili şey kasktı ama ...
Seyirci Kalma, Rüzgara Karşı Seyir Et..
İyidin Evlat, Gerçekten İyidin... Ama Ben Olduğum Sürece Hep İkinci En İyi Olacaksınn.
Olur mu ben orda sert olmuş dedim yani iyi olmuş manasında
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
Yerinde olsam motora binerdim herşeyi hazır eder elim de gazda güzel bir küfür yapıştırır kaçardım
Seyirci Kalma, Rüzgara Karşı Seyir Et..
İyidin Evlat, Gerçekten İyidin... Ama Ben Olduğum Sürece Hep İkinci En İyi Olacaksınn.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)