Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

En Tatlı Ortam Hangi Unv. de var

REKLAM ALANI
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MeTaL, başlığın tarih olayında bi hata var aslında bu başlık yeni bu olay dün benim dikkatimi çekti ama önemsemedim...Başlık yeni hatta Bodybuilder da yeni üye olan elemanlardan...Yani 1 sene öncesine değil şimdiye ait bir başlık...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    forrap, adamın üyelik tarihi 2004 de gözüküyor ama ne iş ?
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

anadolu üniversitesi harbiden çok güzel bi üniversite,eğitimide,kampüsüde güzel,en azından öğrenciler projelerinde okulun tüm imkanlarnı kullanabiliyolar,şehirde güzel,insanlar rahat,yalnız kiralar biraz yüksek,istemediğin kadarda hatun var etrafta falan var filan var.
    ben kütahya dumlupınar a 2000 de girdim birazdan kayıt yenilemeye gidicem,8 kasımda tek ders sınavıyla biticek. kampüs inşaatı bi 10 sene kadar daha devam edicekmiş,şehir istanbulun bir semti kadar,insanlar köyle şehir arasında kamış bi hayat yaşıyo,türkiye de en çok intihar vakkasının yaşandığı şehir,yazın +40,kışın -24 gördüm.hava kirliğinin en fazla olduğu şehir(seneye doğal gaz gelicekmiş ) 3 tane bar var adamlar kendilerini boğazda kulüp işletiyo sanıyo.
    hee felsefe,psikoloji,sosyoloji falan okumak için süper dağlar,tepeler,sofu bi topluluk,kimlik bunalımlı bi sürü insan örneği,baskı altındaki insanların kaçamak davranış biçimleri,sokakta her adım başı bir şizofren falan filan işte
    beğendiysen yaz kütahya dumlupınar üni.(anadoludan sadece 7 puan düşüktü ben girdiğimde )

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaw allah allah bu başlığın açılma tarihi yeni diye biliyorum...Ben bu gece cafede sabahladım bütün makinaları formatlayıp yeniden kurduk o mu çarptı nedir anlamadım ki fazla çalışmaktanmıdır nedir.Ben en iyisi gideyimde biraz uyuyayım...

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    forrap, Senin her zamanki halin olm çarpılmış kişilik hehe. Benimde gözümde arpacık çıktı uykusuzluktan hadi hayırlısı bakalım gözleri patlatcaz yakında ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler