Porsuk çayı, içinde boğulan çocuk ve kurtartmaya çalışan kahramanlarımız
kurtarmak için kullandıkları da süper
Porsuk çayı, içinde boğulan çocuk ve kurtartmaya çalışan kahramanlarımız
kurtarmak için kullandıkları da süper
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
hala şaşırtmayı başarabiliyor vatanımın evlatları ,
yazık çok yazık ,
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
tövbe tövbe ulan balıkmı yakalıyonuz be.yuh size
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
askıyla balık ağıyla çocuk kurtarıyorlar. Öküz herif öküzler
Paradan sifirlari atarken, ülkemdeki insanin degerine 6 sifir daha ekleselerdi keske...
Yine banlanacam anasını satayım.
***** ****** balık avlıyo sanki ***** ***** ****** ***** ********** ****** ***** **** ********* **** yaratıkları !
Motosikletli Kaplumbağa...
aaaaa tesüf ederim
neden giysileri ıslansın?? Nasıl olsa ölmüştür çocuk değil mi
gelde polisi sev
Ettiğim küfürün haddi hesabı yok. Sonra bana kalkıp şikayet etsen ne olur gibi abuk sabuk cümleler sarfedenler var bu forumda. Al gör şikayet etmezsen böyle olur.
Kurtarmaya o kadar yakınken sırf üniformaları ıslanmasın diye suya girmeyen polise mi güvenip huzur içinde yaşayacağız. Yaptıkları meslekte barındırılmaması gereken insanlar. Gece gece bela okumak istemiyorum Allahlarından bulsunlar.
çok şükür çocuk ölmedi...çocuk 600 metre o şekilde gittikten sonra yoldan geçen bisikletli bir vatandaş tarından sudan çıkarılıp kurtuldu..çıkarıldığında yarı baygın bir haldeymiş...polise ek olarak o kamerayla çeken, yüzme bilsin ya da bilmesin orada her kim varsa o görüntü hayatı boyunca gözünün önünden çıkmasın inşallah...videoyu bile sonuna kadar izleyemedim o yaşlarda bir evlat sahibi olarak...
ülkemizde insana verilen değer işte bu...yazıklar olsun..eminim bunu bile savunan çıkar...o kadar şeye rağmen hala şaşıracak olaylarla karşılaşıyoruz ya daha ne diyeyim..
keşke asayişe komple jandarma baksa
eğitim şart, polis ne iş yapar?? polis koşarmı yüzermi ??? yoksa üniformadan mı ibarettir YAZIKKKKK
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
ilk görüldüğü anda Suya girilip Çıkarılsaydı belkıde su anda hayatta olacaktı???
ama o zamanda polıs kıyafetlerı ıslanıp rengi solabılırdı dogru ya...
İşte Ülkemin Adalet Bekçileri...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Sınavdan önce ver soruları,ver bir uyduruk eğitim,ver beline silahı,at sokağa halkı korusun diye...
Söylenecek çok şey varda işte siyasete girmeyeyim.
Cehalet ve Eğitimsizlik başka ne denir ki...
4 Teker Bedeni , 2 Teker Ruhu...
Çocuk 700 metre sürüklenmiş o halde. Şuanda yoğun bakımda ve yaşayacağı ya da yaşasa bile eski sağlığına kavuşacağı meçhul. Eskişehir'in göbeğinde 9 yaşındaki bir çocuğun 700 metre sürüklenmesini anlayamıyorum. Hadi hep beraber küfür edip 5 dakikaya unutalım mevzuyu. Toplumsal mastürbasyon yapa yapa sevişmeyi unuttuk.
Karaliycam birseyler simdi ama kalbinizi kiricam..
Bukadar beceriksiz, geri zekalimi olur insan yahu???
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
ilk izlediğimde üzüldüğüm neydi biliyormusunuz..ordaki insanlar suya atlamalı çocuğu kurtarmalı ama normal vatandaşa kalmadan asıl ordaki polis atlamalı suya... polis güvenlik güçleri bizim canımızdan malımızdan sorumlu değilmiydi... arkadaşlar ben mesleklerini severek yapan insanlardan oluşmasını isterim.. ben yaşamayı insanları seven, sorun yaratan değil sorun çözen bir memur isterim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)