habere bak, nasıl da yerine "cuk" diye oturuyor...
http://www.haber365.com/Haber/Hayat_Kurtardi_ve_Gitti/
bu haber, sadece haber metni içindeki kahraman aşçıyı görmeyip, boğulmakta olan bir kişiyi kurtarmak üzere suya atlayan ve kendileri de boğulma tehlikesi geçirip işleri daha da zorlaştıran 3 kişiyi de görebilen aklı selimlere gelsin...
yoksa, "boğulmakta olan bir kişiyi", "boğulmakta olan 4 kişiye" çıkaran aklı evvelleri de alkışlayacak olanlara lafımız yok. çünkü onlar, ilk yardım adı altında yaralıları sakat ve felçli bırakan ilkyardım felaketcileriyle aynılar, anlatsak da anlamayacaklar, bizi yormasınlar daha fazla...
ayrıca bu son mesajımı, ilk yazdığım yorumun içindeki "ana mesajı" almak yerine, işlerine gelmediği için sansürlediğim kısımları "küfür" diye yönetime ihbar eden ve "adam olma ve yazılanlardan ders çıkarıp kişisel gelişim göstermek gayreti" yerine bağcıyı dövmeyi daha uygun gören adam olmazlara da hediye ediyorum... onlar rafa kaldırdıkları mantık ve objektif bakış açılarını (belki de rafa kaldıracak bir mantıkları da hiç olmamıştır da ben sui zanda bulunmuş olmayayım yine de) hiç kullanmasınlar e mi? orda tozlandırsınlar...
"mesaj" almak yerine şikayet edecek bir şeyler arayıp psikolojik tatmin yaşamaya devam etsinler. dünya'ya ot gibi gelip, geldikleri gibi gitsinler. hayır beklemiyoruz, şerleri dokunmasın, dünya'ya gölge etmesinler yeter...