ne yazsam bilemedim, geri bir ülke olduğumuzun kanıtı
ne yazsam bilemedim, geri bir ülke olduğumuzun kanıtı
Geçenlerde doktor topicinde 1-savcı 2- polis 3- doktorların çoğu uzak olsun benden demiştim ya, düşüncemin arkasındayım halen. Sıra geldi savcıya
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
dirimize saygı göstermiyosunuz ölümüzü bari rahat bırakın lan aynasızlar
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Sabah sabah Lanet okudum ya Arkadaşlar Dini ,İmanı koyun bi kenara insanın vicdanı sızlar ya
Günahdır ya :(
Ben Kendimi kurtaracak kadar yüzme ya biliyom ya bilmiyom deyil sivil olarak smokin le gene atlardım :(
Bide video zaten 3 dk ondan öncesi varmı bilmiyorum 5.ci dakikadan sonra Hasta X olur daha öncesi varsa
suni solunum ve kalp masajı Boşadır , Başına 3,4 kişi gelipde masaj yampaya çalışıyor bide bayana diyokı masaj yapmayı biliyonmu madem bu kadar bilgilisiniz Neden biriniz atlayıp suyada kurtarmadınız Reziller..............
Sado
Polislerin yüzme bilmesi şart değil mi ?
videonun herhangi bir yerinde "üniforma ıslanmasıyla" ilgili bir kısım var da ben mi kaçırdım? bu kadar zincirleme "üniforma ıslanması" yargısı nerden çıktı, bana da bir anlatsanıza?
ikincisorum, polisin hepsi yüzme bilmek zorunda mıdır? ya da yüzme eğitimi mi alırlar? forum üyelerinden kaç kişi yüzme biliyor, kaç kişi bilmiyor? yüzme bilmeyenler bu durumda kendini de boğmak pahasına suya atlarlar mıydı? biraz empati yapın, kaçınız atlardı suya, yüzme bilmese bile?
bu forumdaki özellikle polisle ilgili açık aramaya çalışan, her seferinde "bir fırsat bulsak da polise çaksak" kafalarından (videonun yeni olmadığını düşünürseniz) acayip derecede tiksinmeye başladım. nedir arkadaş zorunuz? polisi siz ne zannediyorsunuz? her ne olursa olsun, ortamın, durumun, şartların, hiç önemi yok, her durumda "uçar, kaçar, sokar" ama ne olursa olsun ağzıyla kuş da tutsa bize yaranamaz, her şekil ve durumda itin **** sokarız durumu mu var yoksa?
aynı tavrı polis kadar olmasa da sağlık sektörü için de görüyorum sık sık... hayır bilsem ki, şu forum üyelerinin tamamı bu sektör çalışanlarından üstün, mükemmel, her zaman dört dörtlük, gam yemeyeceğim, hadi laf söylemeye hakkı olsun diyeceğim de, çok iyi biliyorum ki forumdaki üyeler arasında bir baltaya sap olamamış, ne kendine ne topluma, ne çevresine beş kuruş hayrı olmayan adamlar da iş başkasına laf çakmaya gelince mangalda kül bırakmıyor ya işte ona bitiyorum...
tamam arkadaş, siz muhteşemsiniz, bu polis ve sağlıkçılar var ya, hiç biri bir **** yaramıyor (size göre), anladık da bunu her seferinde böyle aranızda konuşunca, kendiniz çalıp kendiniz oynayınca nasıl bir haz alıyorsunuz, nasıl orgazm oluyorsunuz? onu bir anlasam vallahi susacağım...
aya arkadaş biraz boş konuşuyorsun farkındamısın ve ayrıca terbiyeni takınarak konuş hakaret içerikli değil.
Neyin ne olduğunu iyibiliyoruz biz sen kafanı yorma, orada en az 15 kişi var hiç birimi bilmiyor yüzmeyi. hadi tmm polisler yüzmeyi bilmiyor diyelim Kovboy gibi ip atmalarını yada balık tutar gibi süzgeç sallamayı gerktirmiyor birisi beline ip bağlar atlar hiç olmadı hemen uzman ekip çağrılır.
He gelelim asıl konuya Diyorsun ya polis uçar kaçar vb mi sanıyonuz ,hayır canım hiç öle sanmıyoruz ama
Ceza yazarken Yada joplarken Uçuyo, Kaçıyyo , Sokuyo ,
Hergün bi arkadışım Polisden gördüğü haksızlık namına Topic açıyor yüzlerce var
Sana şöyle sölim gözümün önünde mersin çarşıyı bilenler iyi bilirler her adım başı trafik var
Kontürol yapıyolar misal veriyom bakıyor adamın kaskı var korumasu var diyo ki bunun ehliyeti vardır ben buna bi alicengiz oyunu oynim
Ve gördüğüm olay 2,3 kişinini geçerken çekti tabi onlarda kask yok bu adam tamm gececek 3 metre kala çek sağa dedi aniden adma her şeyini gösterdi herşeyide tam dı Polisin dediği cevap Şu
Ben sana çek sağa dediğimde Neden sinyal vermedin diyor utanmadan.
Adam tam ışığın ağzına aniden sağa kırdırıyor polis yüzünden ceza yazıyo işte bu yüzden bilmem anlata bildimmi ve
Rica ediyorum Hakaret içerikli şeyler yazma
Sado
Polislerin yuzme bilmesi kanunen sart midir hic bir bilgim yok, ama bu olaydan sonra giruyiruz ki degilse bile artik bence kanunlasmali.
Maşşalaaaahhhhhhh
polislerin hepsinin nefesleri totolarından çıkıyor
35 yaşına gelipte 60 beden altında kalan polis yok
herdaim antrenmanlılar hamdolsun.
Allahlarına yakın bana uzak olsun.
polislerin o suya girmek için yüzme bilmelerine gerek yok
elele tutuşarak suya girseler yine çıkartırlardı çocuğu
harley is making love with davidson
Bence ordakiler sırf üstüm ıslanmasın böyle iyi deyip atlamamazlık yapmadılar.. Yüzmeyi bilmeyen kimse atlamaz şahsen ben olsam bende atlayamazdım çünki yüzme bilmiyorum, bilmediğim halde atlıyorsam hem işi daha çok zorlaştırırım hem de kimseye faydam olmaz..!! Ha eğerki yüzme bilipte atlamıyorlarsa bu insanlara lanet okurum tabi daha bir çok şeyle birlikte...
Seyirci Kalma, Rüzgara Karşı Seyir Et..
İyidin Evlat, Gerçekten İyidin... Ama Ben Olduğum Sürece Hep İkinci En İyi Olacaksınn.
o çocuğu o halde gören birinin hiç düşünmeden yapacağı tek şey üzerindekileri bile çıkarmadan suya atlamaktı.yaptıkları hareket en son yapılacak bile değildi.benim aklım ekranda gördüklerimi çözemedi.sözde kurtarma timi acaba eleştirilere ne cevap vermiştir, merak ediyorum.
Birde olaya şu şekilde bakalım ;
Çocuğu kurtarmak için suya atlayan Polis memuru kurtarılamadı...
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
o sopaları atan zihniyetin düşüncesi neydi acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)