Bende sizi 10 yıl sonra ülkede "değer verilenler listenize" almadıgınız çiftçiniz olmadıgında göreceğim. O zaman da "çiftcilik kutsal" dersiniz kesin.
Siz sözleri carpıtıyorsunuz, ben doktorların hepsinde sorun var mı dedim? Kutsal değildir sadece saygı duyulmalıdır diyorum. Siz tapacak insan arıyorsunuz ben ise insanları mesleği yüzünden yüceltmeme tarafındayım.
Anne şevkati bekliyor diyorsunuz, size diyorum ki doktor hatalı teşhis koymuş sevk etmesek ölecekmiş . siz şefkatten bahsediyorsunuz.
Ben cok doktora gittim de belli ki siz sizi tersleyen, dinlemeyen, sallayan doktorlara denk gelmemişsiniz. Sanırım ki o kadar tapmışsınız el pençe durmuşsunuz ki adamlar size tanrıcılık oynamış, istediğinizi yapmış.
Bu cevabı yazdığınız adam doktor, adam kutsallaştırılmamaya calıstıkta siz hala kendi mesleğini yapan adama karşı çıkıyorsun.
Kardeş git bir inek al ona tap cok tapacak canlı bir varlık arıyorsan.
Saygı duyduğumuz bir meslek grubunu sizin gibi insanlar insanüstü gördükçe aralarındaki çıbanların bir yerleri kalkıyor.
Cok basit bir soru soracacağım, mesajımın hangi kısmında "doktorların aldıgı paranın azlıgı ya da coklugu" üzerine cümle kurdum?
Orada min. maaşı ve calısma saati yazıyor. Az alıyorlar ya da fazla alıyorlar yazıyor mu?
Sen bir mesleğe kutsal diyorsan yukardaki arkadaş gibi tapacak bir inek ara. Doktorluk kutsal değildir doktorluk saygın bir meslektir. Şu birilerinin peşinden koşmaktan vazgeçin.
AKP ile ne alakası var konunun? Demediğim şeyleri demişim gibi zırvalayıp ötüyorsun, kafanda hayal dünyasında yaşıyorsun sonra bir de bana saydırıyorsun.
yazdıgım mesajda bile tüm doktorlar üstüne alınmasın belli bir kesimi böyle diye özellikle belirtiyorum ancak o zeki beynin hala "o doktordan alıp sananiye mi götürdün" tarzı bir cümle kuracak kadar sığ. yazdıgımı okumamışsın.
Demek ki neymiş, okumadan yazmayacakmışsın. .
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------
Benzer bir durumu gittiğim öteki hastanede yaşadım. Kadının birisi sonuclarını gösterecekmiş doktor yerinde yokmuş, doktora buradan gitmeyeceksin tuvalete yemeğe gitmeyeceksin hasta var acilde falan diyordu. bu tipler tabi doktorları delirtiyor. o kısım için savunulacak birşey yok.
Dipnot size de belirteyim ben hiç doktorlar az alıyor cok alıyor diye bir cümle kurmadım
yukardaki geri arkadaşlar algı operasyonu yapıyor.