Aç karnına bu başlık hiç çekilmiyor yahu!
Bana hemen İtalyan prensesin special'in den getirin
Aç karnına bu başlık hiç çekilmiyor yahu!
Bana hemen İtalyan prensesin special'in den getirin
yapmayın bunu işte yapmayıınnn
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
ben gözleme yaptırdım, yiyorum
yufka: 35 kuruş
lor peyniri: 50 kuruş
bir bardak ev yapımı ayran 25 kuruş
"doyuramadım pis boğazını" diye kafaya yenen gezer marka terlik: paha biçilemez.....
burası bana uzak, istanbul anadolu yakası
ben samsun anadolu yakasında oturuyorum
Tartışmasız bütün gurmelerin söylediği gibi. Istanbul bilgi üniversitesi santral kampüsündeki Otto'ya gidin. Beğenmezseniz fişi yollayın öderim
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
filippis pizza bence fena degil derim en aından bana öyle geldi : ))
GÜN OLUR devran döner..
sbarro'nun pizzalarının çok kötü olduğunu söyleyebilirim
Dominos candır
pizza mizza boş iş yahu...
3,5 aydır tek başıma yaşıyorum...
sadece 3 defa öğlen dışardan yemek yedim...gerisi hep evimde yapıyorum...
kendin pişir kendin yee...nohut,kurufasulye,ciğer kavurma,pilav,makarna,bezelye,en çok tavuk kanat mangal yapıyorum...
bazen kahvaltılıkla geçiştiyorum...sucuk-yumurta,patates-domates-biber kızartma....
en güzeli ve temizi bu...
sadece ayda 1-2 defa dışardan oda çok güvendiğim ve kaliteli bir yerden beyti kebap yerim...
Bim'den dondurulmuş pizza alın,ısıtın. Sonra yemek için bıçakla dilimleyin,bıçak yamulsun.. O kadar kalitesiz hamuru var,pizzadan soğutur adamı
Ama pizza hutun pizzaları iyidir,fakat hiç Türk mutfağının lahmacunun,etli ekmeğinin,kebabının yerini en kral pizza tutmaz bence,vesselam..
sana iyi yer denk gelmiş
bide büyük grupllar alan set menü yapan balıkçılarda kalite düşüyor + gittiğin zamanda önemli
yanlız şuda var sadece sezonda açık olan mekanlardan uzak durmak gerek..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
bende hergun pizza ye demiyorum ferhat kardeşim dengeli beslenmen gerek...yanlız fazla tavuk yeme GDO lu soya ile besleniyormuş kanser ve kısır yapıyormuş.. organik tavuk bul ye
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
hepsinin yeri ayrı kardeşim yeri gelir zeytin peynir kurusoğan yersin tadına doyum olmazz
lakin adam gibi lahmacun yapan yerde çok az artık ..karadeniz pide etli ekmek- develi cıvıklısı-cağ kebap yerinde yemek lazım..
anadoluda bu işler daha iyi yapılıyor
ne pizzası yahu. şöyle sarımsaklı antep lahmacunun yerini hiç bir pizza tutamaz.
lahmacunada yabancılar Turkish pizza diyor ...
eyvallah abı...
yalnız kalmayı kendım istedim...ailem ankarada...
ben kıbrısdayım...sadece evde yalnızım...motosiklet alsam o sorunda kalkacak eminim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
biraz abarttım sanırım da...haftada 1-2 defa, hafta sonu mutlaka mangal yaparım....ee alkolde ucuz olunca
zaten havalar sıcakladı , ateş yanında durulmuyor...mangal işi de bitti bitecek...
pizzayı baskası ısmarlarsa, alıp getirirse yok demem yerim....
ama kendım özellikle para veripde pizza almam...
beyti dururken pizza mı yenir yauuvvv
beyti bu hacı...mangal ile alakası yok...
yada mangalda kuzu,(virgül) beyti...mi demek istedin acaba
http://www.google.com.cy/imgres?imgu...9QEwAQ&dur=516
ben dominos tan pizza aldım abartısız 5 santimetrekare yer boş ben hamur yiyecek olsam gider fırından alırım şikayette etmedim bir daha almadım ben evde yapıyorum pizza ekmek hamuru alıyorum yağlayıp imcecik acıyorum üstüne ev yapımı domates salçası sulandırıp bol kekikle(ben kekiği pizzada çok seviyorum) karıştırıyorum birdaha üstünü komple kapatacak şekilde incecik sosis sosisleri kapatacak şekilde incecik sucuk kalite etten yapılmış salam cemensiz pastırma mısır kırmızı biber hafif fıranlayarak mantar(çiğ koyunca olmuyor) domates zeytin en üstüne kaşar 1 pizzanın bana maliyeti 20-30 tl yi buluyor pizza dağıtan arkadaş ekmek hamurundan olmaz demişti birgün denk geldi ona ikram ettim dibi düştü malzemeyi görünce böyle yaparsan olur tabi dedi
Pizza bulls fena değildi hatta ilk başlarda sufle ve kola da veriyorlardı yanında fakat sonradan çok bozdular. Önünü alamadık
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)