"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
yakışırrrrrrrrrrr
Yeni yine yeniden
aynen o motora süper gitmişvalla yas 70 iş bitmemiş
Güzel bi Türkiye Klasiği olmuş yani başka bişiy demiyorum.....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
bu yaşta böyleee demkki gençliğinde nasıldıı demek amcam fazla yaşamamış
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
dostum buna nedenirki işte size sözün bittiği yer
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
Antalya plakali , eheheheh bizim burda motorcu ruhu 7 den 70 dostlar
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Motor aslında teyzenin.Hacdan getirmiş, günlük kullanıyor bunu. O resimde torununa kullanmayı öğretirken çekilmiş.
Resime dikkatli bakın teyze torununun kulağına fısıldıyor.
-Ha, gurban olduum depriaçı yavaş sal, bah gorgünnü ne kadar koleymiş emi.
(ne sallarmışım bea )
ya bir saniye beyler hafif kilolu, şalvarlı başörtülü diye neden yaşlı moduna soktunuz bayanı????
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
işte anadolunun artçısı türkiyem benim teyzembenim
doğru söze ne denir kiiiizeda3000 adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Tamirci Yıldıray abi bu yaw. Arkasındaki de annesi. Ama bu fotoğraf baya bi eski. Şimdi honda 954 RR la yapıyo bu işi.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Ne yalan söyliyeyim,teyzeyi kutluyorum;ayrıca küçük bir itirafta yapmam gerekirse bu resmin çıktısını aldım ve eşime gösterdim,utansındiye motora binmeye 4 yıldır ikna edemedimde kendisini (EYONG kardeşim ayrıca sanada teşekkürler )bu resme ve konuya topic açtığın için
Olaya mizahi açıdan bakıyoruz çünkü mizah sitesine konulmuş bir resimden alıntı. Sanırım o yüzden kimse KASK kuralına dikkat etmedi.
işte bir kask vakası daha belki sadece 10km/h ile resim çekinmek için gidiyolar. motor kawasaki ninja diye hız yaparken çekilmiş değil ya.kikipaki adlı üyeden alıntı
bu arada çok güzel bir foto. ne güzel annesini almış arkasına gidiyorlar.
ben de annemle ya da babamla binerim motora, çok güzel bir duygudur.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Kask konusunda obsesifleşme eğilimi sezdim sanki Yine de şöyle çiçekli desenli bi kask çok yakışırdı
toprağımı görüyosunuz dimi? gavuraa desen gel bın dıye bınemez korkar
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Kask yok . Teyzeme hiç yakıştıramadım kasksız binmeyi ama olsun yinede hoş ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
teyzem olayı aşmış yav motorun üstünde duruşuna falan bi bak heyttt beee yatmış birazda şimdi böleyse allah bilir gençliğinde nasıldı
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
güzel bi foto
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)