teknoloji ye bakın adamlar neylerle uğraşıyor
http://www.youtube.com/watch?v=6Cf7IL_eZ38
teknoloji ye bakın adamlar neylerle uğraşıyor
http://www.youtube.com/watch?v=6Cf7IL_eZ38
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
şu an kullandığımız cep telefonlarıondan yola çıkarsak hayal olmayan bir teknoloji lakin bu kadarıda fazla dedirtiyor insana , videoyu izleyince yaşımın küçük olmasını istedim
ben görürmüyüm bilmem ama bir nesil sonra sanırım bu teknoloji abartı olmaz
ben yinede bir kitap okuyacaksam onun kağıt kokan kokusuyla okumayı yeğlerim
güzel paylaşım
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Teşekkür ederim.. lakin teknoloji inanılmaz bir hıza ulaştı bakarsın 10 sene sonra bu hale gelir her yer
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
Ben cok ılerı teknolojı bırsey gormedım max 5yıl verıyorum bunlara zaten dokunmatık ekran lcd suanda var sadece evrensellık adına bırseyler katılmıs aracta eos volkwagen reklamı cakmıs:D bıde o durak TR olsa calarlar yaa suan bıle duraklarda lcd var ne zaman yurutucekler dıye beklıyorum.
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
Hadi bütün camların aynı zamanda dokunmatik monitör olmasını yedik diyelim de, telefonla görüşürken mutfak tezgahındaki herhangi bir noktanın aynı zamanda kamera olması olmadı.
Tekoloji mutluluk getimez.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
sonunu gormeden yorumu yazmıstım bence agaclar kesılmesındense gazete kıtap dergıyı camda okumaya razıyım... En sonunda cam ustunde sevısırler dıye bekledımde olmadı neyse
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
http://www.youtube.com/watch?v=9c6W4CCU9M4
google verilen videonun bir kısmını tamamladı galiba
Şuanda google gözlük üzerinden veri transferini ve görme özürlüler için araç testlerini tamamlamak üzere
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Ben ocağı açıcam , fıss sesini duyarken biraz beklerim gaz kokusu burnuma gelmeli ki artık ateşleyebileceğim zamanın geldiğini anlayım.
Sonra kibriti alıp kutudan en ince ve barutu en küçük çöpü tek seferde bulmanın mutluluğu ve o küçük özürlü kibriti sönmesine mahal
vermeden yakıp tekrar sönmemesi için dikkatli ve aheste hareketlerle gaza dogru yaklaştırırken fazla zaman geçmesinden , çöpün ince
olup çabuk yanmasından kaynaklanan hızlı ca bitişini seyrederek ve bir anda pofff yaparak yanıcak ocağın gazabına uğramadan o ocağı
yakmanın ve sanki birşey başarmış edasıyla ince bir kibirle elimi hızlıca çekerken ateşin içinden eğer parmaklarımda yanan kılların kokusu
burnuma gelmemişse ben o ocakta pişirdiğimden tat almam arkadaş.
Sonra o kibrit çöpünün kül olmuş posasını kırıp yere dökmemeye özen gösterek çöpe kadar götürme kısmı var , onuda sonra anlatırım
O ne dokunmatikmiş. Ben ateşe dokunucam arkadaş cama değil
İrfanım senide öptüm gıdından
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Hiç iç açıcı değil bence. Trabzonda içeceğim bir bardak çay daha makbul, almayayım ben bunu
wall 2 diye animasyon filmi vardı bilmem izledinizmi,herkesin altında havada ucan koltuk tarzı bir sey,ellerinde bu video da gosterilen ekranlardan,butun ihtiyaclarını bundan karsılıyorlar.
isin garibi okuzun trene baktıgı gibi surekli ekrana bakıyolar.kısaca embesil bir insanoglu olusmus butun dunyaları o ekran.
sokakta ellerinde telefon leyla gibi gezen gencleri gordukce bu gunlerin hicte uzak olmadıgı kanısındayım.
Teknolojiye gelince bizim gibi buyuk ulkeler bu islerle ugrasmaz
Dilim,sen benim hem servetim, hem felaketimsin.
Beni abad edende sensin berbat edende....(Mevlana)
Morpheus'u göremedim ben
Bidee yeşil hapla kırmızı hapı
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
teknolojiyi falan övmeyin tigermbz gelir şimdi amerikanın oyunları diyerekten
Güzel teknoloji
Keşke ülke olarak bizde bu tarz şeylere katkıda bulunsak.Güzel beyaz eşya yapıyoruz belki bu alanda bizde önemli işler yaparız
ANGARAJ
arabayı görünce aklıma eniştemin doganı geldi yerlimalı arkadaşlar bben o arabadan keyif almam abarrt dügmeli egzozu açacan ufaktan pioneer setinide tabi basslar içini titretecek budur arkadaş bide virajlarda yanlamak var tabi
çok abartılı
yer sofrasında tepsi içinde tarhana çorbası içinde ev ekmeği ve çevresinde 10 kişi bir tas ta turşu ben çocukluğumdaki yeğenlerimle birlikte yemek ...... işte mutluluk bu tok oturup aç kalkardık
Videodaki çoğu teknoloji bugün mevcut zaten. Daha iyisini bile yaparlar. Ama sorun bu değil. Sorun teknolojinin hepimizin evinde bu kadar yaygınlaşacak kadar ucuzlayabilmesi.
Örneğin indüksiyon ocaklar şu an mevcut.
Biraz dokunmatik tasarım ekle videodakinin aynısı işte...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)