hala sabah erken kalkıp işe gidiyor olacaksam, bunca teknolojinin bana faydası ne?
hala sabah erken kalkıp işe gidiyor olacaksam, bunca teknolojinin bana faydası ne?
Bu gorilla glass denen malzeme çok garip birşey, çizilmiyor kırılmıyor plastik gibi ilginç,acayip,akıl almaz
Şuanda telefon ve laptop vs ekranları bununla kaplanabiliyor,büyük ihtimalle telefonlar vs yakında direk gorilla glass kaplı üretilecek.Ama tabi bu kadar fanteziye girilmesi çok uzun zamanlar alır.Herkesinde sahip olabileceği bir teknoloji olmaz.
Gorilla glass hakkında
http://www.engadget.com/2010/05/29/d...for-your-amus/
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Çok Değil bi 5 yıl sonra tek,tuk kullanılmaya başlanır
10 yıla kalmazda hemen hemen tüm avrupada yaygınlaşır
Sado
Yekürenin tek değerlisi,herşeyi satınalma gücü olan,zenginliğin,gücün,mutluluğun favorisiydi ALTIN MADENİ.Onu elde etmek için insan isanlığından soyutladı kendini vahşi bir hayvan gibi doğaya ve hemcinslerine saldırdı...Altın sadece zenginlik kaynağı idi,satın alma gücüne sahipti,takas ekonomisinde elden ele dolaşır yada imaj için insanı yada yaşadığı köşeleri süslerdi;yaşamı kolaylaştırma adına bir katkısı yoktu...
Sonra buharın gücü keşfedildi,kömür denilen fosil yakıtı elde etmek için yerküre delik deşik edildi...Onu enerjiye dönüştürürken yeryüzü milyarlarca yıldır hiç kirlenmediği kadar kirletildi.Gökyüzü maviliğini kaybetti,güneşimiz solmaya başladı,ağaçlar katledildi.
Sonra petrol.....
Evet o insanlığın en müthiş buluşuydu.Tanrının bir mucizesi,doğanın altın tepside bir hediyesi idi.Petrol sanayi hamlesinin,ilerlemenin (endüstriyel-teknolojik ilerlemenin) başlangıcı,miladı idi...Hayatımızın her evresini kuşattı,yediğimizden,içtiğimize,giydiğimize,araçla rımızdan,telefonlarımıza,evlerimize,gıda ambalajlarına kadar aklınıza ne gelirse,o oyle bir mucize idiki,o herşey idi,herşeyin içinde ve herşeyin hammaddesiydi.Onu topragın karnından çıkarırken,işlerken,enerjiye,endüstriyel ürüne ve mamül ürüne dönüştürürken ve hatta bu ürünleri kullanırken neler kaybettiğimizi,nelerden vazgeçtiğimizi hiç düşündünüzmü.Feedback(her girişin bir çıkışı vardır,her etkinin bir tepkisi olduğu gibi).yeşilliklerimiz,maviliklerimiz soldu,sadece dışımızı değil içimizide kararttı yavaş yavaş.Kirletti,hastalıklı hale getirdi.Gezegenimiz ise çöp konteynırına dönüştü...Bize ve gelecek nesillere en büyük hediyesi ise çeşit çeşit hastalıklar oldu.
Teknoloji Kirliliktir.Önlemler alınmadan,yan etkisi düşünülmeden yapılan her hamle dengeyi bozmaktan başka birşey değildir.
İnsan kendi yaşamını kolaylaştırma adına yaşamı oluşturan tüm değerleri yoketmektedir.Yok edecek bir şey kalmayınca kendiside yokolacaktır.Teknoloji ozaman ne işe yarayacakki..
Teknoloji tüm verdiklerini geri alsın,ama sadece ve sadece bana 300 yıl önceki gezegenimizi ve insanlığımızı geri versin...
Ben razıyım ya siz.....
Elin kadını çeşmeyi açık unutup ekrandaki mesajlarına bakıyor Kınıyorum doğrusu kınıyorum
Millet susuzluktan kırılıyor bunlar çeşmeyi açık unutuyor.
Suyun önemini kavrasak ileride savaşların petrol için değil, su için olacaktır.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
El oğlunu çok büyütmeyin gözünüzde yahu
Bizim plancılar 2023 te kökümüze dinamit koyma planlarını çoktan yaptılar.
peeh onlar ne ki
Bizimkiler yollardaki çukurları kapatacaklarmış
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
YAKINDA insan beyninede veri akışı sağlarlar vede tüm bilgilerin yüklendigi bir beyinle okul hayatı vede ögrenme hayatı sona erer belki
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
bırakın yav bu işleri, ne işiniz var teknolojiyle filan...
başörtülüler okullara girecek mi girmeyecek mi? iktidar el değiştirecek mi değiştirmeyecek mi? biz kaldığımız yerden devam edelim...
bu teknolojının ınsana ne faydası var daha afyonun patlamadan aynada mesaj gelıyor yok bılmem ne boyle teknolojımı olur ınsanı dogadan uzaklastırmaktan baska neye yarıyor teknolojı mutluluk ıcın ne verıyor bıreye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)